PSD: Spune NU austerității lui Orban! Votează pentru viața, sănătatea, locul de muncă și educația copiilor tăi!

Orban refuză să prezinte bugetul din simplul motiv că acolo s-ar vedea toate intențiile lor pentru anul viitor: creșterea TVA, disponibilizări în masă, creșterea datoriei la cote inimaginabile.
Ieri, și Banca Națională a României a acuzat incertitudinea economică provocată de refuzul Guvernului Orban de a prezenta previziunile bugetare pentru 2021.
Există însă o cale de a evita catastrofa economică! PSD a prezentat un program de guvernare amănunțit, cu soluții pentru siguranța locurilor de muncă, protejarea veniturilor și relansarea economiei naționale.
În 6 decembrie, este mult mai periculos să rămâi acasă decât să mergi la vot!
Spune NU austerității lui Orban! Votează pentru viața, sănătatea, locul de muncă și educația copiilor tăi!

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

13/11/20 21:05
Vizitator

Orice asemănare a situatiei circului politic din România cu cea din SUA nu-i deloc intâmplătoare.
Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=yooAwSXhisQ

14/11/20 16:21
un cetatean

Sub "domnia voastra" bogatii au devenit mai bogati, iar cei saraci au saracit si mai mult. Dati-i inainte cu vorbe goale, la asta sunteti neintrecuti. Si inca ceva, va rog sa vorbiti in numele vostru nu al cetatenilor.Noi stim sa evaluam lucrurile, nu ne insultati prin abordari ieftine!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5