Puterea gândului 4 - Dovezi pentru viaţa după moarte

În toate culturile de pe pământ - prezente sau veche, mai civilizate sau primitive - observăm o puternică tendinţă omului de a crede în supravieţuirea conştientă a sufletului după moartea trupului fizic. Toate religii sunt bazate pe această idee, chiar dacă unii cred în renaştere şi alţii în înălţarea sufletului în rai sau în lumea de dincolo. Continuăm azi să urmărim firul pe care l-am luat în mână ultima dată: Dacă într-adevăr există un pod care leagă realitatea materială cu lumea spiritelor, trebuie să ne confruntăm şi în viaţa reală cu fenomene care pornesc din astfel de legături. Adică, chiar dacă nu ştim exact cum se descuie poarta spre dincolo, nu trebuie să se deschidă din întâmplare din când în când? Din experienţa mea pot să povestesc o grămadă de întâmplări în care am primit mesaje importante din partea unui mort, aflându-mă într-o stare de conştiinţă ridicată sau visând. De două ori am fost vindecată de o afecţiune care m-a supărat timp de mai mulţi ani cu ajutorul de dincolo, vindecarea fiind anunţată înainte de fiecare dată. Astfel de experienţe sunt dovezi suficiente pentru mine, fiindcă s-au întâmplat de mai multe ori. Numai după mi-am făcut curaj să vorbesc despre astfel de fenomene, mi-am dat seama câţi oameni, în afară de mine, au avut experienţe foarte asemănătoare! Parcă fenomenul nu este rar deloc, dar nimeni nu are curaj să vorbească cu alţii de frică să nu fie ridiculizaţi. Pe de altă parte, există şi o tendinţă în a căuta o explicaţie logică pentru lucrurile pe care nu le înţelegem, şi dacă nu o găsim, prea repede punem ştampila pe evenimentul inexplicabil, pe care scrie “coincidenţă”.

În lumea ştiinţei nu contează experienţa personală ca dovadă, chiar dacă se adună poveşti. Ştiinţa cere experimente care pot fi repetate şi verificate. În cazul vieţii după moarte astfel de experimente se derulează mai greu. Se spune că “încă nimeni nu a revenit de dincolo”. Un cercetător, care nu poate să agreeze această afirmaţie este americanul Raymond Moody, autorul unor reportaje şi cărţi despre “viaţa după moarte”. Moody a cules o mulţime de cazuri în care pacienţii s-au aflat în stare de moarte clinică pentru câteva minute, de exemplu, dar au fost salvaţi prin intervenţii medicale. Astfel de oameni au povestit experienţa lor în momentele în care s-au aflat în afara corpului, parcă undeva sub tavanul camerei, totuşi auzind şi văzând ce se întâmplă în jurul lor: cuvintele spuse de doctori, confirmate ulterior, sau eforturile de resuscitare. Imediat după aceea, mulţi dintre ei au avut o senzaţie foarte asemănătoare. Conştiinţa pacientului, întâi zburând printr-un fel de tunel întuneric, a ajuns la o lumină divină, cerească, interpretat de fiecare după credinţa lui. Numai senzaţiile însoţite de lumină erau întotdeauna la fel: o iubire şi fericire nemaipomenită, lipsa de orice grijă sau frică, o stare înaltă care parcă nu există pe pământ! În fiecare caz, omul care a fost readus la viaţă după aceea, a pierdut frica de moartea şi şi-a schimbat viaţa într-un fel sau altul.

Un alt cercetător-pionier în acest domeniu este profesorul Ernst Senkowski din Germania, care înregistrează de mulţi ani vocile morţilor sub condiţii stricte, controlaţi şi feriţi de orice zgomot, într-o cameră izolată. Înregistrarea se poate face chiar cu un casetofon simplu, pornit în acelaşi timp în fiecare zi şi aşezat lângă un ceas sau metronom prin care se aude cursul timpului. După mulţi ani, Senkowski a dezvoltat mijloace tehnice mai rafinate şi a făcut chiar înregistrări video în care au apărut persoane care au murit. Contactul întotdeauna este de natură scurtă până când cade canalul de comunicaţie. Poate de aceea mesajele sunt comprimate şi apar într-un limbaj mai ciudat, cuvintele spuse mult prea repede, încurcate, sau chiar în sensul invers. Parcă sufletele morţilor se află într-o altă structură de timp, care împiedică comunicaţia! Chiar dacă Senkowski şi alţi oameni de ştiinţă curajoşi lucrează de mulţi ani în acest domeniu şi au adunat a grămadă de dovezi, a fost acordată uimitor de puţină de atenţie din partea fizicienilor. M-am întrebat de multe ori, de ce? Nu ar fi minunat să înţelegem unde au ajuns dragi noştri după ne-au părăsit? Nu ar fi grozav să ştim şi legile fizicii care fac posibilă o astfel de comunicaţie? Preluăm firul de fizică cuantică încă o dată săptămâna viitoare, pentru că de acolo trebuie să pornim în căutarea modelului care ne explică totul... Aşteptaţi “Puterea gândului 5: Există dimensiuni cu altă structură de timp?"

Comentarii

20/01/12 00:12
Vizitator

daca tu rezumi complexitatea universului la perceptia umana si cartile umane, si crezi ca un creator divin atot inteligent si puternic o sa judece o entitate atat de ignoranta ca indoctrinatii de pamanteni ... sincer te compatimesc .. si pe toti ceilalti indoctrinati; Hristos s-a sacrificat degeaba ... tot prosti ati ramas .... exista universuri paralele infinite generate de alte linii temporale, exista o sumedenie de alte civilizatii, exista o multitudine de ierarhii superioare , omul e cea mai primitiva si virusata creatie a unor civilizatii razvratite nu a Prim-Creatorului universal ... tatal vostru din scriptura sunt niste incompetenti care si-au rezervat dreptul la creatie ... o sa aflati foarte curand adevarul .. pana atunci mai abtineti-va cu comentariile ... sa nu va faceti dosare la 'judecata' .

18/12/11 02:45
adevarul absolut

Medici din spitale de prestigiu au aflat cauzele asa-numitelor experiente de dupa moarte si se pare ca dupa ce inima isi inceteaza activitatea, pacientul are iluzia desprinderii de trup energetic dar de fapt se descarca in natura iar apoi creierul lipsit de oxigen mai halucineaza cateva minute, timp in care pacientul are impresia ca se intalneste cu persoane decedate, altii calatoresc printr-un tunel la capatul caruia se afla o lumina, altii se simt detasati de trup si calatoresc prin preajma trupului etc.Dupa cele cateva minute creierul se inchide si se descarca in natura iar pacientul este declarat mort.
http://www.descopera.ro/dnews/6239877-nu-exista-viata-dupa-moarte-e-doar...
Vestea asta ar trebui sa transforme intreaga umanitate, ar trebui sa fim cu totii mai buni si sa realizam ca pentru cei batjocoriti si nedreptatiti nu exista o alta viata.

17/07/11 18:52
Alia

am trecut simt aceleasi lucruri....e un infer....si eu sunt obosita de fraze gen...timpul cel m bun prieten....o sa ducem aceasta cruce fara ca cienva sa intuiasca macar pe jumatate iadul din noi...amintirile !!!!!

17/07/11 18:49
ALIA

acum cativa ani am pierdut sufletul pereche...m-am ridicat desi cu sufletul zdrobit, si am incercat sa im refac viatza....desi cei din jurul meu nu stiu ce este in sufletul meu , incerc sa traiesc fiecare zi....uneori imi iese , alteori e un dezastru pt mine...sinuciderea mi-a parut de multe ori o solutzie desi nu am avut vreo tentativa....imi e greu pt ca ash vrea sa stiu rasunsul la cateva intrebari dat fiind ca el a decedat subit intr-un accident de masina ( a fost lovit de o fiintza care nici macar nu a fost pedepsita...)IN FIECARE ZI II DEDIC GANDURILE MELE!....ma puteti ajuta?

15/06/11 14:05
maria

vreau sa comunic cu sotul meu dec 29 iulie 2010

18/04/11 12:47
un om indurerat

Mi-a murit singurul frate la varsta de 39 de ani.Imediat dupa inmormantare am observat pe cer intr-o dupaamiaza senina o imagine extrem de frumoasa. Era chipul unei zane cu un par superb plin de bucle, lung pana in talie. Chipul era doar cap si bust.
In seara de dinainte de parastul de 1 an , am observat la asfintitul soarelui un cap de fata cu un coc superb si un guler inalt frumos, ajurat de razele soarelui care tocmai apunea.Ambele imagini erau usor din profil si mai mult din spate. De atunci nu am mai vazut nimic asemanator niciodata. Acest lucru s-a intamplat in urma cu 10 ani, dar m-a marcat atat de mult incat n-am sa uit niciodata. As dori un raspuns de la cineva care cunoaste semnificatia acestor aparitii. Va rog mult publicati un comentariu pe acest site!

10/03/11 13:08
moonlady

am intrebari si sunt satula sa mi se raspunda cu pasaje din biblie. 1. suntem toti copii lui Dumnezeu(zice biblia) dar ca orice parinte cu multi copii exista preferati.asta e clar..suntem sau nu in gratiile Lui iar asta nu este deloc la alegerea noastra. 2. daca oricare din noi omoram un om suntem considerati criminali..dumnezeu omoara milioane..copii nevinovati si tineri..sa aiba el voie doar pt ca este Dumnezeu? 3. daca faci cuiva un dar(asa cum spune biblia ca ne este daruita viata) este alegerea celui care il primeste ce face cu el fara sa i se ceara socoteala candva,undeva .4. Dumnezeu a ajuns sa fie o simpla reclama in care banii castigati sunt luati chiar de reprezentantii lui(adica preotii).ati vazut vreodata vreun preot sarac sau care sa doarma in canale?majoritatea sunt bogati,burtosi,alcoolici .e ca si cum un stirb ar face reclama unei paste de dinti. 5. pe cine a luat Isus langa el in rai? un hot si o curva.ma puteti contrazice ca cel mai bine in toate vremurile au dus'o hotii si curvele? desigur..cred in Dumnezeu..numai ca totul e nedrept .daca as fi pt o zi dumnezeu un lucru as face cu siguranta,as face toti copii sanatosi si fericiti.n'am sa pot intelege de ce acest dar numit viata ne este oferit impreuna cu suferinte si boli si incercari?un dar este un dar si el trebuie doar sa aduca bucurie.poate ca nu toate intrebarile au raspunsuri ..asa ca nu le mai astept

06/12/10 21:58
inima zdrobita

am pierdut acum 3 luni cel mai iubit ingerash de pe lumea asta,iubitul meu.eram cu el de ani buni,aveam vise,aveam planuri si intr-o clipa totul s-a sfarsit pentru noi,intr-un cumplit accident de masina.acuma nu stiu ce sa fac ,vreau sa-l cvad ,mi-e dor de el,nu-nteleg dc l-a luat dzeu asa de tanar,23 de ani..te rog spune-mi si mie o sa-l mai vad vreodata,o sa-l mai simt?as vrea sa cred k se va reincarna si atunci o sa pot sa fiu iar cu el,dar cum ne vom gasi ..mii si mii de intrebari am pt k ma doare foarte tare,l-am iubit asa mult si il iubesc si-acuma.nu vreau sa ma gandesc ca pot sa fiu cu altcineva pentru k nu pot.il vreau pe el..o sa-l mai vad vreodata??mor de dorul lui

24/09/10 02:23
Nina May

nu exista niciun motiv pentru frica, fiindca este minunat ca sufletele mortilor gasesc o cale sa ne comunice mesajele lor. asta este dovada pentru viata dupa moarte, nu-i asa? nu stiu de ce oamenilor le este frica de morti, mai ales daca a murit un om drag. iubirea nu se pierde, nici dupa moartea! dar cateodata sufletele mortilor incearca disperati sa ne conving de existenta lor, deci ele iau masuri drastice, impresionante, de exemplu influenta asupra lucruri materiale (ma refer de invirtitul butoaielor). repet: astfel de semne sunt un motiv pentru bucurie. incearca sa vorbesti cu sufletul persoanei care poate cauzeaza fenomenul ...

22/09/10 20:59
adi

tatal meu a murit in uram k 2 ani jumate..akm 7 luni ...miam fkt un prieten...il iubesc foarte multa insa neitelegerile dintre noi mau facut sa iau o pauza..el a inteles ca ne despartim pt totdeauna..a incercat sa se sinucida..dar inainte de a o face in fata lui intro camera intunecata si goala au aparut 2 suflete..tatal meu si bunica lui...iau vorbit iau spus..sa nu faca asa ceva..iar tatal meu ia spus ca el regreta foarte mult ce a facut..se poate sa fie adevarat va rog sunt foarte speriata pt ca..cu 5 minute inainte de a ma suna el..in podul casei mele sau invartit niste butoaie de la un capat la altul..eram ingrozita..iar apoi toti cainii din zona au inceput sa latre...am nevoie de un ras..

24/08/10 16:34
Vizitator

si mie mia murit mama acum o luna si 3 zile,tot de cancer,eu am visat ca am murit ca ea,deci am simtit ceea ce a simtit ea,mie foarte greu fara ea,as vrea sa o aud,sa o simt,nu stiu,sunt disperata

22/07/10 10:32
Vizitator

In urma cu cateva luni am ramas fara mama, din pacate cancerul a rapus-o la numai 52 ani, iar ultimele ei clipe din viata le-a petrecut intr-o ambulanta in drumul spre casa. La doua luni dupa mi s-a intamplat ceva inexplicabil...: Dupa o certa aprinsa cu prietenul meu am facut un fel de criza, am ramas fara respiratie, vedeam totul in ceata, dupa care am vazut-o pe mama, am strigat-o, a disparut, dupa care am trecut prin aceeasi stare prin care a trecut ea, nu mai eram eu... eram "ea", ma vedeam pe mine, imi vedeam sora si pe toti cei dragi care ma plangeau... Eram mama... E ciudat, nu stiu cum se poate intampla asta, cert e ca dupa m-am trezit la spital, inconjurata de medici... Dupa moartea ei, ma gandeam mereu ca a suferit in ultimele clipe... Si acum ma gandesc ca poate a vrut sa-mi demonstreze contrariul, pentru ca in momentul in care eram in acea stare si eram "ea", am simtit o caldura imensa, liniste, o lumina care ma invaluia si nu simteam nici o durere, doar un fel de bucurie inexplicabila. A vrut oare sa-mi demonstreze ca m-am inselat si ca a trecut pe lumea cealalta fara regrete si durere? Poate credeti ca sunt nebuna, dar... asta mi s-a intamplat... si cred totusi ca exista viata dupa moarte... Cred ca acum ma protejeaza mai mult decat oricand. Spre exemplu, saptamana trecuta, cand ma intorceam noaptea acasa de la servici, un tip mort de beat era sa dea cu masina peste mine, atunci am simtit parca o forta care m-a impins sa nu fiu lovita, masina m-a lovit foarte putin, dar daca nu era acea forta, acum eram moarta... Cum sa nu cred ca mama inca mai traieste, chiar daca nu pe aceasta lume. E ingerul meu pazitor si imi transmite mereu mesaje de dincolo...

21/05/10 10:23
Nina May

Dupa povestile oamenilor care au murit în sens clinic (care dupa aceea au fost resuscitaţi), sufletul reţine simţurile de auz şi de văz precum şi abilitatea de a gândi şi de a observa. Sufletul vede corpul lui „decedat” de la o distanţa, de obicei, de sus, şi aude totul ceea ce se vorbeşte in jurul lui. Sufletul este în stare sa plece în alte camere sau chiar foarte departe, şi câteodata omul a relatat dupa aceea ce a observat acolo, lucru care a fost confirmat de persoane implicati. Astfel de rapoarte contrazic teoria oamenilor de ştiinţa care cred că experienţa de după moarte este un fel de furtuna electrica in creierul, care produce astfel de iluzii când lipseşte oxigen.
Dupa o scurta faza de şoc despre „moartea” şi despre faptul că conştiinţa nu s-a stins impreuna cu corpul (un şoc mai ales pentru oameni care nu cred in viaţa după moarte), de obicei apare o lumina intensa care este adesea interpretat că lumina divina. Pot apar şi sufletele oamenilor dragi care au murit înainte, că un fel de ghid. Câteodata apare senzaţia de a trece printr-un tunel intuneric, iar la capatul tunelului apare o lumina. De obicei, oameni observ că au scapat de dureri fizice, şi experienţa de dincolo în majoritate este perceput că fiind placut. La un moment dat, sufletul primeşte vestea că încă nu a venit timpul lui, şi trebuie să se întoarca în corpul lui.
Mulţi care au avut astfel de experienţa s-au schimbat viaţa şi au dat mai multă importanţa la viaţa sufletească dupa aceea. Lor a disparut frica de moarte şi s-a întarit credinţa. Oameni cu credinţe diferite fac experienţele diferite conform religiile lor, dar asemenatoare în esenţa.
Oameni care au „murit” au încercat să comunice rudele lor, că doliu exagerat nu este deloc potrivit, fiindcă ei sunt „in viaţa” si sufera cand vad oameni dragi disperati. Se recomanda în loc de doliu dureros o deschiderea sufletească faţa de prezenţa sufletului, şi o comunicare frumoasa de „ramas bun”,până când vine momentul în care se reîntâlnesc sufletele dincolo.
Sufletele care au ajuns dincolo (fără reintoarcere), au de obicei interes în transcomunicare cu oameni în viaţa, iar imediat după moartea, sufletele parca nu au voie să participe la şedinţe de transcomunicare. un gand de iubire atrage sufletul decedatului imediat, independent daca poate sa vorbesca prin transcomunicare sau nu.

15/05/10 10:56

ce se intampla dupa moarte ????? astept raspuns

15/05/10 10:55

Ce se intampla dupa moarte astept raspuns ?????

14/03/10 14:04

da, se poate face contact destul de usor cu ajutorul unui casetofon obisnuit (metoda functioneaza, vorbesc din experienta propria). metoda se numeste transcomunicare (in engleza: transcommunication) si se gasteste o multime de site-uri la internet, precum si carti despre acest subiect. cel mai serios om care a experimentat cu tanscomunicare (el a facut chiar imagini mortilor vizibil la un aparat TV) este profesorul Ernst Senkowski. vocii inregistrate sunt de obicei incet si greu de inteles, trebuie ascultati de mai multe ori. se poate recunoaste usor vocea unui om cunoscut din viata. limbajul sufletelor de dincolo este un pic ciudat, cuvintele sunt adesea incurcate sau chiar invers. de obicei, mesajele sunt scurte. metoda nu prea permite discutii indelungate, dar pentru un semn de "viata" din partea sufletelor de dincolo metoda este destul de impresionant...

13/03/10 17:47

Ma intreb daka poti lua legatura ca o persoana decedata?sau sa o vezi macar unde estee..Acum un an a murit persoana care iubeam cel mai mult dupa lumea asta.Era prietenu meu..sunt curioasa ce o fi cu el..si daca as putea comunica cu el. Astept raspuns

26/02/10 16:51
George

legea lui elliott: daca tot ceea ce exista este adevarat,atunci totul fals.daca stiinta are dreptate,religiile mint,si daca religiile au dreptate,stiinta minte.
.....
credinta uneste oamenii,religiile ii invrajbesc.

16/02/10 10:19
florin

Nu stiu daca si pe cine ajuta comentariile mele. Cert este ca o sa incerc sa fac ceva pentru perpetuarea ideii de a depasii limitele fizicii clasice si asta se poate realiza doar prin "discutii".
Un "experiment" legat de "lumea de dincolo" se poate face de oricine este interesat (spun asta pentru ca l-am facut si eu si eu sunt un oricine, un oarecare).
In copilarie ne jucam des astfel.
Se trage aer in piept de 10 ori, adanc, dupa care cineva (mai puternic) te apuca cu bratele in jurul pieptului si te scutura de cateva ori. Se cade intr-un fel de "lesin", timp in care sunt prezente toate elementele amintite in articol (lumina, eliberare, lipsa grijilor etc).
ATENTIE! Nu spun asta indemnandu-va sa incercati!!
Vreau sa spun ca "lumea de dincolo" nu este chiar asa de departe de noi, oamenii obisnuiti. Doar cultura noastra, educatia noastra (si nu ma refer la cea din scoala ci la cultura de masa in care traim, la ce ne transmit cei din jurul nostru) este cea care ne face sa ne raportam la aceste subiecte cu reticienta si sa le catalogam ca fiind "para...".

08/02/10 11:36
serban roxana

foarte interesant.mi-am pus tot timpul astfel de intrebari si ma bucur ca am gasit pe cineva sa le acorde importanta.o sa urmaresc cu nerabdare tot ce apare in legatura cu subiectul(in limba romana).ar trebui sa fie mai multe pareri,mai multe experiente.stiu ca e un subiect delicat care implica,dar sper sa apara martori curajosi sau pur si simplu oameni care simt asa.multumesc

17/08/09 17:29
Vizitatormisu

Caut ceva cu adevarat credibil.STIINTA si religiile la un moment dat nu se vor mai contrazice reciproc.IN 2012 aceste curiozitati nu vor mai exista.

16/07/09 01:31

Exista reincarnare?
In contributia dumneavoastra vad ca sunteti un om de biserica si ma bucur ca totusi intrati cu noi in discutie despre un subiect, care apartine mai mult de esoterica decat de religia traditionala. Esoterica interpreteaza lucrurile un pic mai liber decat religia traditionala, tinand cont de mai multe elemente, atat din religiile traditionale, cat si din alte surse de informatii, de exemplu: mesaje trimise la persoane aflate in stare de transa. Ideea de reincarnare vine mai ales din Buddhism si exista o multime de cazuri foarte bine documentate si evaluate, in care a fost dovedit ca exista memoria sufletului pentru vietile din trecut. Un cunoscut cercetator-pionier in acest domeniu este de exemplu Thorwald Detlefsen, care a scris o multime de carti traduse in multe limbi despre terapia explorarii vietii din trecut, in stare de hipnoza. Reincarnarea a fost confirmata si prin Jane Roberts (1960-1984 ), scriitoare si medium american, care a vorbit in transa pentru o entitate necorporala cu numele Seth. Seth a dictat carti intregi, cuvant cu cuvant, despre viata dupa moarte, natura realitatii si dezvoltarea spirituala. Pot sa recomand foarte mult cartile lui Jane Roberts care dau multe raspunsuri, dar nu stiu daca au aparut si in limba romana.
Ce spune biblia despre reincarnare...Biblia a fost prelucrata si filtrata de mai multe ori dupa moartea lui Iisus, si cine poate fi sigur suta la suta ca intelegem intotdeuna corect sensul intentionat de atunci?

03/07/09 21:22
Vizitator

De ce va lasati asa de usor amagite de satan ?oare nu ati auzit niciodata de BIBLIE sau SFINTA SCRIPTURA?in Evrei cap.9 cu versetul 27 scrie asa Oamenilor le este rinduit sa moara o singura data,iar dupa aceea vine judecata. asta inseamna ca omul traieste o SINGURA viata pe pamint si nu mai multe, nu se naste de mai multe ori si nici nu moare de mai multe ori.Important este unde merge dupa ce moare,important este daca esti mintuit ,daca te-ai impacat cu Dumnezeu pentru ca de impacarea cu Dumnezeu depinde unde iti petreci vesnicia.Cercetati Scripturile ca in ele veti gasi viata vesnica si nu mai credeti in povesti si in reincarnare ca Dumnezeu va judeca fiecare persoana in parte si vai de cine nu are aparator...aparatorul este ISUS HRISTOS credeti in el si veti fi in cer cu EL.numai bine si sa dea Domnul sa ne intilnim sus in cer unde vom trai vesnic.

29/06/09 23:34

Ma bucur foarte mult că urmareşti serialul cu interes! Aici cateva raspunsuri... Revenirea sufletului se face intotdeuna constient inainte de fiecare viata! De aceea, ne urmarim in fiecare viata, si ne recunoastem intr-un fel sau altul, chiar daca revenim de fiecare data in role diferite – o data mai aproape in acelasi familia, alta data ca oameni din diferite tari ...intotdeuna ne sprijinim si invatam impreuna. Legaturile de suflet nu se pierd niciodata! Exista chiar suflete care au ales o tinta comuna pentru o anume viata. Astfel de suflete se recunosc cel mai tarziu in momentul in care iese sarcina comuna in evidenta. Dar de ce nu amintim alegerea constienta, care a avut loc inainte de aceasta viata? Pentru ca, constiinta intotdeuna este strict legata de structura timpului! Asta inseamna, constiinta noastra ca fiinte umane este legata de spatiu si timp in care traim. Sufletul mai inalt, care alege o noua viata pe pamint, are o alta forma de constiinta, fiindca se afla in afara structurii timpului nostru. Sufletul inalt vede fiecare din vietile noastre - care arata pentru noi ca un lant de reincarnare - ca vieti paralele, si fiecare la fel de constient. Prin hipnoza, visuri sau in stare de constiinta intinsa avem si noi ( ca oameni fizici) acces la alte structuri de timp. Asa se poate face legatura cu sufletul nostru inalt, sau cu o viata din trecut, sau cu o probabila viata din viitor. Constiinta noastra legat de corpul fizic este numai o parte din constiinta sufletului inalt – un fel de privire pe lumea materiala ca o privire prin microscop – sau un gand... O sa incerc sa explic totul, dar e greu intru-un serial cu articole scurte. Vezi si site-ul meu www.thebluesphere.eu care apare pana sfarsitul anului si in limba romana...

26/06/09 22:40
Roxana

Am in seara asta cateva minute libere si citesc episoadele pe care le-am pierdut...Sunt pentru mine multe raspunsuri, dar apar si multe intrebari. Revenirea succesiva a sufletului pe pamant, in trupuri diferite, se poate face si ea constient? Adica exista oare suflete care isi aleg "gazda" urmatoare? Exista suflete care se "urmaresc" in vieti succesive, adica apar in aceleasi locuri, sau se cauta unul pe altul de fiecare data? Se poate face aceasta cautare constient? Si ar mai fi multe de vorbit...Sunt sigura ca la multe din intrebari o sa gasesc raspunsuri aici. O sa citesc in fiecare saptamana. E (putin) ca si cum am sta de vorba....

16/09/12 13:09
ko_rina

cand se pastreaza fluidul care ne leaga cu universul si cele din jur, pacientul are ce povesti dupa moartea clinica, cand se rupe cordonulnu mai povesteste , ca nu mai are legatura , ca la telefon, fara receptie.

22/04/14 19:14
jan11

Cred ca sufletul omului este etern,ceea ce inseamna ca,de asemenea cred in existenta unei Entitati Divine careia unii ii spun Dumnezeu,altii Alah,careia dacii ii spuneau Zamolxe.Probabil o mai fi avand si alte denumiri la alte popoare(cine stie cum Il numesc triburile din Amazonia?).E dela sine inteles ca sunt ferm convins ca existenta noatra ca fiinte spirituale nu se sfarseste odata cu moartea corpului.Dar nu cred in ingamfarea celor care afirma ca Dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea Sa.In univers sunt miliarde de sisteme planetare locuite.Probabil exista milioane si milioane de specii rationale,unele cu aspect umanoid,altele nu.Dar toata aceasta realitate universala trebuie sa aiba un singur Dumnezeu.De ce s-ar ocupa Dumnezeu de noi in mod special?Planeta Pamant inseamna,la scara universului mai putin decat inseamna un graunte de nisip comparat cu toata planeta.Daca cei care-au scris cartile religioase(nu conteaza in care din religii)acum 2000-3000 de ani aveau dreptul sa vada divinitatea intr-un anumit fel nu vad nici un motiv sa nu procedam si noi la fel.Intre timp am mai evoluat un pic,nu?Toti habotnicii religiilor sunt impotriva evolutionismului.Dar de ce,cu ce afecteaza evolutionismul ideea de Divinitate?Eu nu vad nici o contradictie aici.Doar ca deranjeaza un pic interesul clericilor care sustin creationismul.Ce om normal la cap mai crede azi ca universul a fost creat in 7 zile?Poate vreun copil cu sindromul dawn;poate.
Si acum am alte intrebari:De ce suntem nascuti din pacat?Cum vine asta-nascuti din pacat?A perpetua specia,a transmite viata mai departe este unul din cele mai mari drepturi ale oricarei fiinte vii si una din cele mai mari obligatii ale oricarei fiinte rationale din univers.Asa ca asta-i o afirmatie goala de continut care,dupa parerea mea mai si contravine scopului Lui.
Se spune ca Iisus s-a sacrificat pentru noi.Eu nu accept sacrificiul cuiva de acum 2000 de ani,sacrificiu facut in numele meu,pentru iertarea pacatelor mele.Asta nu are logica.Evenimentele care au avut ca finalitate asasinarea(pentru ca asta a fost,pana la urma)lui Iisus Hristos pe cruce nu puteau fi controlate de mine pentru ca eu m-am nascut 2000 de ani mai tarziu.Daca as putea scghimba ceva puteti fi siguri ca as impiedica retroactiv moartea lui Iisus.Dar asta nu este posibil.Si atunci de ce trebuie sa ma simt eu vinovat?Ca sa le mearga bine popilor?Ei sunt forte interesati in mentinerea acestei stari de fapt pentru ca le merge bine.Eu as fi in stare sa ma sacrific pentru cineva intr-o situatie care ar impune asta dar asta ar fi decizia mea si nu as pretinde nimic persoanei respective.De asemenea daca cineva mi-ar salva vreodata viata nu cred ca ar faceo avand vreun interes material.Asa cred eu ca ar trebui sa functioneze aceste lucruri.Cred cu toata taria ca Iisus a fost o mare personalitate a vremii sale dar nu cred ca a vrut sa ramana in amintirea umanitatii asa cum Il stim noi;de fapt cred ca nu a vrut sa ramana deloc in memoria umanitatii ci doar a luptat doar impotriva nedreptatilor care macinau societatea vremii in care a trait.A deranjat autoritatile(era un bun orator si pe deasupra,un rebel) ceea ce a avut drept consecinta finalul tragic de pe Golgota.
Revenind la ideea de creationism:cred ca Dumnezeu a creat universul,dar nu in 7 zile.El nu actioneaza asa cum spun "specialistii" de acum 3000 de ani.Numai asa se poate explica de ce tolereaza atata suferinta si moarte aici pe pamant.Personal cred ca nu poate sau nu trebuie sa intervina.De ce?Vom afla cand vom merge dincolo.
Este Dumnezeu rau cu noi sau prost?In nici un caz.Pun aceasta intrebare pentru ca vreau sa ma refer incele ce urmeaza la aszisele aparitii sau minuni.De fiecare data aceste evenimente au avut loc in fata unor persoane din popor,oameni simpli,uneori cu probleme mintale.Eu,daca as fi in locol Lui,pentru a impiedica un razboi,o tragedie sau orice alt eveniment cu urmari rele m-as adresa direct celui sau celor care controleaza evenimentele respective.Asta nu s-a intamplat niciodata.Imaginati-va care ar fi fost cursul istoriei daca kaiserul Germaniei ar fi fost tras de urechi de bunul Dumnezeu!Primul razboi mondial,in care au murit zeci de milioane de oameni nevinovati si alte multe milioane au fost schiloditi,milioane de vieti au fost distruse,ei bine,toate astea nu s-ar mai fi intamplat.Probabil nici a doua conflagratie mondiala nu ar mai fi avut loc.Dar El nu a miscat un deget.A preferat sa vorbeasca cu copii si cu handicapati.Intrebarile care aproape ca se pun singure sunt:
Au fost reale aceste aparitii?Si:
Daca au fost reale de ce a actionat Dumnezeu asa?De ce nu i-a ajutat pe copii Lui?
Aceste doua intrebari m-au determinat sa spun ceva mai inainte ca bunul Dumnezeu(dupa parertea mea)nu poate sau nu trebuie sa se amestece in afacerile acestei lumi.Si continui sa cred ca are motive forte serioase sa procedeze asa.De asemenea continui sa cred ca ne iubeste;pe noi si pe ceilalti frati ai nostri intru ratiune din univers.

22/04/14 19:16
jan11

Cred ca sufletul omului este etern,ceea ce inseamna ca,de asemenea cred in existenta unei Entitati Divine careia unii ii spun Dumnezeu,altii Alah,careia dacii ii spuneau Zamolxe.Probabil o mai fi avand si alte denumiri la alte popoare(cine stie cum Il numesc triburile din Amazonia?).E dela sine inteles ca sunt ferm convins ca existenta noatra ca fiinte spirituale nu se sfarseste odata cu moartea corpului.Dar nu cred in ingamfarea celor care afirma ca Dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea Sa.In univers sunt miliarde de sisteme planetare locuite.Probabil exista milioane si milioane de specii rationale,unele cu aspect umanoid,altele nu.Dar toata aceasta realitate universala trebuie sa aiba un singur Dumnezeu.De ce s-ar ocupa Dumnezeu de noi in mod special?Planeta Pamant inseamna,la scara universului mai putin decat inseamna un graunte de nisip comparat cu toata planeta.Daca cei care-au scris cartile religioase(nu conteaza in care din religii)acum 2000-3000 de ani aveau dreptul sa vada divinitatea intr-un anumit fel nu vad nici un motiv sa nu procedam si noi la fel.Intre timp am mai evoluat un pic,nu?Toti habotnicii religiilor sunt impotriva evolutionismului.Dar de ce,cu ce afecteaza evolutionismul ideea de Divinitate?Eu nu vad nici o contradictie aici.Doar ca deranjeaza un pic interesul clericilor care sustin creationismul.Ce om normal la cap mai crede azi ca universul a fost creat in 7 zile?Poate vreun copil cu sindromul dawn;poate.
Si acum am alte intrebari:De ce suntem nascuti din pacat?Cum vine asta-nascuti din pacat?A perpetua specia,a transmite viata mai departe este unul din cele mai mari drepturi ale oricarei fiinte vii si una din cele mai mari obligatii ale oricarei fiinte rationale din univers.Asa ca asta-i o afirmatie goala de continut care,dupa parerea mea mai si contravine scopului Lui.
Se spune ca Iisus s-a sacrificat pentru noi.Eu nu accept sacrificiul cuiva de acum 2000 de ani,sacrificiu facut in numele meu,pentru iertarea pacatelor mele.Asta nu are logica.Evenimentele care au avut ca finalitate asasinarea(pentru ca asta a fost,pana la urma)lui Iisus Hristos pe cruce nu puteau fi controlate de mine pentru ca eu m-am nascut 2000 de ani mai tarziu.Daca as putea scghimba ceva puteti fi siguri ca as impiedica retroactiv moartea lui Iisus.Dar asta nu este posibil.Si atunci de ce trebuie sa ma simt eu vinovat?Ca sa le mearga bine popilor?Ei sunt forte interesati in mentinerea acestei stari de fapt pentru ca le merge bine.Eu as fi in stare sa ma sacrific pentru cineva intr-o situatie care ar impune asta dar asta ar fi decizia mea si nu as pretinde nimic persoanei respective.De asemenea daca cineva mi-ar salva vreodata viata nu cred ca ar faceo avand vreun interes material.Asa cred eu ca ar trebui sa functioneze aceste lucruri.Cred cu toata taria ca Iisus a fost o mare personalitate a vremii sale dar nu cred ca a vrut sa ramana in amintirea umanitatii asa cum Il stim noi;de fapt cred ca nu a vrut sa ramana deloc in memoria umanitatii ci doar a luptat doar impotriva nedreptatilor care macinau societatea vremii in care a trait.A deranjat autoritatile(era un bun orator si pe deasupra,un rebel) ceea ce a avut drept consecinta finalul tragic de pe Golgota.
Revenind la ideea de creationism:cred ca Dumnezeu a creat universul,dar nu in 7 zile.El nu actioneaza asa cum spun "specialistii" de acum 3000 de ani.Numai asa se poate explica de ce tolereaza atata suferinta si moarte aici pe pamant.Personal cred ca nu poate sau nu trebuie sa intervina.De ce?Vom afla cand vom merge dincolo.
Este Dumnezeu rau cu noi sau prost?In nici un caz.Pun aceasta intrebare pentru ca vreau sa ma refer incele ce urmeaza la aszisele aparitii sau minuni.De fiecare data aceste evenimente au avut loc in fata unor persoane din popor,oameni simpli,uneori cu probleme mintale.Eu,daca as fi in locol Lui,pentru a impiedica un razboi,o tragedie sau orice alt eveniment cu urmari rele m-as adresa direct celui sau celor care controleaza evenimentele respective.Asta nu s-a intamplat niciodata.Imaginati-va care ar fi fost cursul istoriei daca kaiserul Germaniei ar fi fost tras de urechi de bunul Dumnezeu!Primul razboi mondial,in care au murit zeci de milioane de oameni nevinovati si alte multe milioane au fost schiloditi,milioane de vieti au fost distruse,ei bine,toate astea nu s-ar mai fi intamplat.Probabil nici a doua conflagratie mondiala nu ar mai fi avut loc.Dar El nu a miscat un deget.A preferat sa vorbeasca cu copii si cu handicapati.Intrebarile care aproape ca se pun singure sunt:
Au fost reale aceste aparitii?Si:
Daca au fost reale de ce a actionat Dumnezeu asa?De ce nu i-a ajutat pe copii Lui?
Aceste doua intrebari m-au determinat sa spun ceva mai inainte ca bunul Dumnezeu(dupa parertea mea)nu poate sau nu trebuie sa se amestece in afacerile acestei lumi.Si continui sa cred ca are motive forte serioase sa procedeze asa.De asemenea continui sa cred ca ne iubeste;pe noi si pe ceilalti frati ai nostri intru ratiune din univers.

11/06/17 21:48
erica

Am auzit pentru a da mărturie despre cum m-am întors soțul meu, ne-am căsătorit de mai mult de 9 ani și am ajuns doi copii. Lucrurile mergeau bine cu noi și suntem întotdeauna fericiți. Până într-o zi, soțul meu a început să se comporte într-un mod pe care nu l-am putut înțelege, eram foarte confuz de modul în care mă trata pe mine și pe copii. Mai târziu în acea lună nu sa mai întors acasă și mi-a spus că vrea un divorț, l-am întrebat ce am făcut gresit să merit asta de la el, tot ceea ce spunea este că vrea un divorț că mă urăște și nu Vrea să mă vadă din nou în viața mea, eram nebună și, de asemenea, frustrat, nu știu ce să fac, am fost bolnav de mai mult de 2 săptămâni din cauza divorțului. Îl iubesc atât de mult încât a fost totul pentru mine fără el viața mea este incompletă. I-am spus sora mea și ea mi-a spus să contactez o vrăjitoare, nu cred niciodată în toată această vrajă de turnare a unui lucru. Vreau doar să încerc dacă ceva va ieși din ea. I-am contactat pe dr. Ujiagbe pentru întoarcerea soțului meu la mine, mi-au spus că soțul meu a fost luat de o altă femeie, că ia vrăjit, de aceea mă urăște și de asemenea vrea să ne divorțăm. Apoi mi-a spus că trebuie să-l vrăjească pe el, care îl va face să se întoarcă la mine și la copii, căpșună vraja și după o săptămână, soțul meu ma sunat și mi-a spus că trebuie să-l iert, a început să-mi cer scuze Pe telefon și mi-a spus că încă mă trăiește că nu știa ce i se întâmplă cu el că mi-a părăsit. A fost vraja că dr. Ujiagbe caste pe el care îl fac să revină la mine astăzi, eu și familia mea sunt acum fericit din nou astăzi. Multumesc Dr. ujiagbe pentru ceea ce ai facut pentru mine nu as fi fost nimic astazi, daca nu pentru vraja ta cea mare. Vreau prietenii mei care trec prin tot felul de probleme de dragoste de a-și recupera soțul, soția sau fostul prieten și prietena să contacteze [email protected]. Și veți vedea că problema dvs. va fi rezolvată fără întârziere. El este specializat în rezolvarea altor probleme, printre care:
(1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi.
(2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil.
(6) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
(7) Dacă doriți să vindecați HIV SIDA
Contactați-l acum pentru soluția imediată a dvs.
Probleme pe [email protected]
Mulțumesc

20/06/17 16:47
Sherrie

Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu ma lăsat pentru o altă femeie în locul său de muncă și mi-a abandonat pe mine și pe cei doi copii ai mei, totul a fost atât de greu pentru mine pentru că îl iubesc atât de mult , Așa că am văzut mărturiile lui Great Mutaba că el a ajutat doamnele să-și ia soțul înapoi, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de iubire întoarcere pentru soțul meu și în 2 zile soțul meu a lăsat cealaltă femeie și sa întors Pentru mine cu atât de multă iubire și îngrijire. Nu voi uita niciodată acest ajutor pe care mi-a dat-o Mare Mutaba pentru mine și pentru copiii mei.if sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă aduce amatorii înapoi puteți să-l contactați prin acest e-mail [email protected] sau să-l adăugați la ceea ce am: +2348054681416 Mandru de a fi în mărturia sa

10/07/17 04:20
Jenifer

Niciodata nu cred in vrajile de dragoste pana cand am intalnit un prieten al meu care mi-a spus totul despre DR.otutu care ia adus fostul iubit, chiar si atunci cand mi-a spus ca nu am crezut-o pentru ca m-am gandit ca si ea a vrut acelasi fals Vrăjitoarele să-mi iau banii. Deși i-am dat șansa să-i explic tot ce mi-a spus despre DR.otutu, i-am spus că există mulți escroci care vor să ne ia banii și nu voi fi victimă niciodată, chiar dacă logodnica mea care se presupune că se va căsători Ma in cateva luni de acum ma lasat sa astept cu rabdare un alt tip, desi l-am iubit atat de mult. Ea mi-a spus că DR nu este o falsă că este reală și că a ajutat mulți oameni să-i ia pe cei dragi înapoi, apoi o întreb cum funcționează această vrajă și care sunt cerințele pe care trebuie să le fac înainte de a putea Aruncă vrăjile de dragoste asupra mea? Ea mi-a spus că ar trebui să-l e-mail pe [email protected] și ar trebui să-i spun ce vreau. I-am trimis un e-mail și i-am spus că am nevoie de fostul meu tip înapoi i-am spus că este prietenul meu care ma îndreptat către el, de ce mă îndoiesc de munca lui? El a spus că munca sa este 100% sigură și garantează că nimeni nu a venit vreodată la templul său și, de asemenea, rămâne același. Am devenit furioși pe cuvintele pe care mi le-a spus și mi-a venit un gând în minte, cum arată acest dr toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. El a spus înainte de a putea începe în situația mea, că trebuie să am încredere în el și să las alte vrăjitoare și să aștept cu răbdare pentru propria mea că dacă pot să spun că fac totul, o să-mi iau iubitul înapoi în 72 de ore. Am spus bine cred si promit sa lucrez cu tine singur, apoi mi-a dat un formular pentru a umple ceea ce i-am facut si sa-i trimita-i cu pozele mele, precum si cu pozele fostului meu iubit. El mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că zeii lui au nevoie de niște lucruri pentru a-mi arunca vrăjitoria și problema mea este foarte ușoară dacă pot oferi aceste lucruri. Atunci când îl întreb, cum pot obține aceste articole și cum pot să-i trimit la el pentru turnarea vrăjitoriei, el mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji pentru asta, că există un vânzător de articole aici în propria sa țară Care pot obține elementele pentru mine. Atunci îl întreb pe care-l va costa să cumpăr toate aceste articole? El mi-a spus ceea ce i-am trimis cu toată încrederea, după o oră mai târziu mi-a sunat și mi-a spus că problema mea a fost rezolvată încât ar trebui să aștept 72 de ore ca dragostea mea să mă întrebe după ce am făcut după cuvintele sale Era cam la ora 18:00 în următoarele trei zile, ex-ul meu mi-a chemat dacă sunt acasă că vrea să mă vadă urgent. I-am spus că speră că totul este bine că a spus da, atunci i-am spus că el poate veni, fostul meu tip sa întors la mine și a cerut iertare că știa ce a venit asupra lui. Acum sunt atat de fericita pentru ca mi-am recastigat iubita inapoi si planificam nunta noastra care vine in curand, am sunat la doctor si ma multumesc foarte mult si il intreb ce sa fac pentru el ca apreciere, mi-a spus Ar trebui să uit și să-mi țin banii că nu este după bani, ci să-i ajute pe oameni care au și nevoie de ajutor acolo, tot ce are nevoie să fac este să dau mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii acolo care au nevoie de ajutor să- De ce sunt aici astăzi pentru a da mărturia mea. Poate ca bunul tau bun sa continue sa-l binecuvinteze si sa-i dea mai multa viata prosperitate si intelepciune. Aceasta este adresa de e-mail DR ([email protected]). Puteți să-l contactați, de asemenea, prin numărul său de ceasapp (+2349051417394)

20/07/17 21:03
sherrie

Sunt deci tot fericit mulţumiri Great Mutaba mare place rolă vraja, care arunca o vraja de dragoste retur pentru fostul meu iubit să vină înapoi la mine, eu sunt atât de fericit, el poate face orice pentru a satisface cererea dumneavoastră, în cazul în care aveţi nevoie de iubitul tău spate contact acest rolă vraja de mare dragoste la [email protected] sau Adauga-l pe WhatsApp : +2348054681416 el va rezolva toate probleme de relaţie şi problema ai in viata...

22/07/17 03:40
jenifer

Niciodată nu cred în vrăjile dragostei până când am întâlnit un prieten de-al meu care mi-a spus totul despre DR.otutu care a adus-o înapoi pe fostul ei iubit chiar și atunci când mi-a spus că nu am crezut pentru că m-am gândit că și ea dorea același fals Vrăjitoarele să-mi iau banii. Deși i-am dat șansa să-i explic tot ce mi-a spus despre DR.otutu, i-am spus că există mulți escroci care vor să ne ia banii și nu voi fi niciodată victimă, chiar dacă logodnica mea care se presupune că se va căsători Eu in cateva luni de acum ma lasat sa astept cu rabdare un alt tip, desi l-am iubit atat de mult. Ea mi-a spus că acest DR nu este unul fals, că este real și că a ajutat mulți oameni să-i ia pe cei dragi înapoi, atunci eu o întreb cum funcționează această vrajă și care sunt cerințele pe care trebuie să le fac înainte de a putea Aruncă vrăjile de dragoste asupra mea? Mi-a spus că ar trebui să-l trimită prin e-mail pe [email protected] și ar trebui să-i spun ce vreau. I-am trimis un e-mail și i-am spus că am nevoie de fostul meu tip înapoi i-am spus că este prietenul meu care ma îndrumat la el, de ce mă îndoiesc de munca lui? El a spus că munca sa este 100% sigură și garantează că nimeni nu a venit vreodată la templul său și, de asemenea, să rămână la fel. Am devenit înfocat de cuvintele pe care mi le-a spus și mi-a venit un gând în minte, cum arată acest dr toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. El a spus înainte de a putea începe în situația mea, că trebuie să am încredere în el și să las alte vrăjitoare și să aștept cu răbdare pentru a lui, că dacă pot să spun totul, o să-mi iau iubitul înapoi în 72 de ore. I-am spus bine cred si promit sa lucrez cu tine singur, apoi mi-a dat un formular pentru a umple ceea ce i-am facut si sa-i trimita-i cu pozele mele si, de asemenea, pozele fostului meu iubit. El mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că zeii lui au nevoie de niște articole pentru a arunca vraja pe mine și problema mea este foarte ușoară dacă pot să le pun la dispoziție. Atunci când îl întreb, cum pot să obțin aceste articole și cum pot să-i trimit la el pentru turnarea vrăjitoriei, el mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji în legătură cu faptul că există un vânzător de articole aici în propria sa țară Care pot obține elementele pentru mine. Atunci îl întreb pe el cât va costa să cumpăr toate aceste elemente? El mi-a spus ceea ce i-am trimis cu toată încrederea, după o oră mai târziu mi-a sunat și mi-a spus că problema mea a fost rezolvată încât ar trebui să aștept 72 de ore ca dragostea mea să mă întrebe după ce am făcut după cuvintele sale Era cam la ora 18:00 în următoarele trei zile, ex-ul meu mi-a sunat dacă sunt acasă că vrea să mă vadă urgent. I-am spus sa spera ca totul este bine el a spus da, atunci i-am spus ca el poate veni, fostul meu tip sa intors la mine si el a cerut iertare ca el a stiut ce a venit pe el. Chiar acum sunt atât de fericit pentru că mi-am recăpătat iubita înapoi și ne-am gândit la nunta noastră care vine în curând, i-am sunat pe dr și îi mulțumesc foarte mult și l-am întrebat ce-o voi face pentru el ca o apreciere, mi-a spus Ar trebui să-mi uit și să-mi țin banii că nu este după bani, ci să-i ajute pe oameni care au și nevoie de ajutor acolo, tot ce are nevoie să fac este să dau mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii de acolo care au nevoie de ajutor să- De ce sunt aici astăzi pentru a da mărturia mea. Poate ca bunul tău domnitor să continue să-l binecuvânteze și să-i dea o viață mai lungă prosperitate și înțelepciune. Aceasta este adresa de e-mail DR ([email protected]). Puteți să-l contactați, de asemenea, prin numărul său de ceasapp (+2349051417394)

29/07/17 02:46
rita

Bună ziua, am venit aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care mi-am recuperat fostul iubit. Înnebunisem când dragostea mea mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma-a prezentat Dr. Otutu marele mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am relatat problema la dr. Otutu despre cum mi-a lăsat fostul meu soț și, de asemenea, cum am avut nevoie pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi aduce dorința inimii fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuia să fac, după ce a fost făcut, în următoarele 48 de ore, Soțul meu a sunat Mă la telefon și spuneam că îmi pare rău că m-ai trăit până acum și, de asemenea, în următoarea săptămână după ce soțul meu sa întors acasă, am fost chemat la un interviu în compania mea dorită dacă trebuia să lucrez ca manager .. Sunt atât de fericit Și copleșit că trebuie să spun asta întregii lumi să contacteze dr. Otutu la următoarea adresă de e-mail și să obțină toate problemele tale rezolvate .. Nici o problemă nu este prea mare pentru el să rezolve .. Contactați-l acum prin e-mailul său drotutuhealinghome @ hotmail. Com.or adauga-l pe hissapp ce +2349051417394 va promit ca toate problemele tale vor fi rezolvate

29/07/17 02:50
rita

Bună ziua, am venit aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care mi-am recuperat fostul iubit. Înnebunisem când dragostea mea mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma-a prezentat Dr. Otutu marele mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am relatat problema la dr. Otutu despre cum mi-a lăsat fostul meu soț și, de asemenea, cum am avut nevoie pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi aduce dorința inimii fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuia să fac, după ce a fost făcut, în următoarele 48 de ore, Soțul meu a sunat Mă la telefon și spuneam că îmi pare rău că m-ai trăit până acum și, de asemenea, în următoarea săptămână după ce soțul meu sa întors acasă, am fost chemat la un interviu în compania mea dorită dacă trebuia să lucrez ca manager .. Sunt atât de fericit Și copleșit că trebuie să spun asta întregii lumi să contacteze dr. Otutu la următoarea adresă de e-mail și să obțină toate problemele tale rezolvate .. Nici o problemă nu este prea mare pentru el să rezolve .. Contactați-l acum prin e-mailul său drotutuhealinghome @ hotmail. Com.or adauga-l pe hissapp ce +2349051417394 va promit ca toate problemele tale vor fi rezolvate

29/07/17 19:32
prof.Vasile G.

Este tulburător câtă rătăcire există! Ce căruţă de confuzii, esoterisme, vrăji şi necredinţă... Lumea de azi e bolnavă din toate aceste pricini..Pentru o minte suficient de educată şi sănătoasă, e o certitudine că viaţa, miracol incredibil de complex nu se termină nicidecum aici. Cercetarea ştiinţifică riguroasă confirmă tot mai puternic ceea ce credincioşii ştiu de mii de ani.
Lumea e o şcoală, unde se poate alege binele sau răul şi acestea se vor viscoli până la finele istoriei...ca să avem ce alege.
Credinţa în HRISTOS şi o viaţă superioară trăită astfel ne va duce ştim unde, iar una de necredinţă şi păcătoasă va fi dovada unei incapacităţi spirituale fatale, cu consecinţe bine ştiute. Cu cinci minute înainte de noarte ne vom şti deja locul.
O, lăsaţi morţii preaiubiţi în pace. Între ei şi noi este prăpastei mare. Dacă au avut o viaţă fără păcate mari, nădăjduiţi cu putere şi ruga-ţivă pentru ei. Ne vom întâlni fără îndoialp.E păcat mare orice încercare de a vorbi cu cei morţi. Ridicolă şi păcătoasă, căci veţi lua legătura mai curând cu demoni, aşa cum va păţi ştiinţa căutând extratereştri. Deja i-a văzut pe holbaţii din OZN-uri. Există un "singurul nume dat siub cer în care oamenii să se mântuiască- HRISTOS."

01/08/17 13:35
sherrie

Vreau să împărtăşească mărturia mea în lume. Nunta mea a fost o binecuvântare până la câteva luni în urmă, când viaţa mea supt aproape. O femeie ciudată a luat dragostea lui sotul meu departe de mine. El a părăsit eu şi copiii noştri 3 această doamnă. Am fost şocat, pentru că ştiu că soţul meu mă iubeşte încă. Am incercat tot ce am putut pentru a-l înapoi, dar mai mult am încercat mai multe a mers la mine. Tot efortul meu a cedat nimic. Am aproape a fost renunţând şi a vrut să fişier pentru o Divorţul. Apoi, am mers la multe magicieni, dar toate acestea nu a reuşit de a lua banii mei. Am trăit în durerea pentru 3 luni fără nici un plan pentru a ieşi din această mizerie. Până când am întâlnit un prieten vechi de şcoală, care arată-mi să great Mutaba o vraja dellastrega care apoi restaura fericirea pentru mine şi familia mea. Vraja ei a lucrat atât de repede că nu puteam să cred chiar că. Este mare, în măsura în care pot spune. Sunt mai recunoscător pentru el până mâine pentru vraja lui. Sotul meu este înapoi cu scuze pentru toate puterile magice Mutaba grande, poteteanche adresa de e-mail de contact pentru toate relaţiile sau probleme de căsătorie la [email protected] sau whatsapp lui +2348054681416

18/08/17 22:22
May Debra

CUM V-am dus pe Mos Craciun inapoi

În sfârșit, fericirea mea este restaurată de o vrăjitoare numită OGAGA ​​KUNTA.
Eu sunt Bola Ayeni din Africa. Vreau fiecare pe acest site sau forum să
Alăturați-mi mulțumesc lui OGAGA ​​KUNTA pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru copiii mei. am fost
Căsătorit cu soțul meu timp de 5 ani și am trăit fericit împreună
Pentru acești ani până când a călătorit în Brazilia pentru o călătorie de afaceri unde
El sa întâlnit cu această prostituată care la îmbălsat să mă urască pe mine și pe copii și
O iubesc numai pe ea. Când soțul meu sa întors din călătorie nu a fost
Jocul este rolul soțului meu și a devenit un străin. El a călătorit
Brazilia în fiecare lună. Am fost atât de confuz și căutam o cale
Du-l înapoi. O zi fidelă pe care o navighez pe computerul meu am văzut-o
Mărturie despre acest preot voodoo OGAGA ​​kUNTA. Mărturia
A subliniat magia sa puternică și binele pe care îl poate face. Conform
Post-le vindeca CANCERUL, HIV / SIDA, ATINGEREA EXTREMEI DE EXTREME SI FOLOSIND
BANI. Am fost surprins și m-am întrebat: "Cum de lumea nu știe
Despre acest preot voodoo ", dar am fost disperat, așa că am încercat
La contactat prin informațiile de contact pe care le-am văzut pe post.
([email protected]). El a răspuns când l-am contactat, i
I-a explicat suferința mea și ma asigurat că o voi găsi
Consolare cu ajutorul magiei sale puternice. I-am dat o plimbare
Începe munca și o săptămână mai târziu soțul meu a sosit din Brazilia și cu umilință
A venit la mine cerând iertare. Am rămas fără cuvinte pentru o clipă
Înainte să-i dau un sărut. Oricine este interesat să contacteze acest lucru
Voodoo priest, vă rog, nu lăsați frica sau îndoiala să vă oprească. Contactați-l
Prin intermediul: [email protected] sau pe ceapă +2348069032895

30/08/17 00:03
mabel

Am fost rănită și inima sa stricat când o problemă foarte mare a avut loc în căsnicia mea cu șapte luni în urmă, între mine și soțul meu. Atât de groaznic încât a fost judecat pentru divorț. El a spus că nu a vrut niciodată să rămână cu mine din nou și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin durere severă. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l recuperez, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten de-al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este Pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. [email protected]. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce sotul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi, în dimineața următoare, la fel de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, o să vă sfătuiesc acolo dacă aveți o problemă de contact dr ogogo isele, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: [email protected]

03/10/17 11:29
sherrie

Sunt deci tot fericit mulţumiri Great Mutaba mare place rolă vraja, care arunca o vraja de dragoste retur pentru fostul meu iubit să vină înapoi la mine, sunt atât de fericit, el poate face ceva pentru a satisface cererea dumneavoastră, în cazul în care aveţi nevoie de iubitul tău spate contact de această dragoste mare vraja rolă la lui e-mail;[email protected]

09/10/17 18:39
Sherrie

Vreau să împărtăşesc o mare mărturie pe acest site cum GREAT MUTABA ajută-mă în care se încadrează insarcinata, eu si sotul meu au fost încercarea de a avea un copil de peste 4years, dar ele în cazul în care nici un noroc asa ca am decis sa contactati medicul de familie si dupa ce s-au făcut toate testul, a spus să ne că meu trompa uterina este nu functioning.then într-o zi am fost la birou atunci când un prieten de al meu care au aceeasi problema cu mine, toamna gravidă după ce ea a contactat GREAT MUTABA .ea regizat-mi să-l şi atunci când l-am contactat prin e-mail lui şi el a făcut purificare pe vraja sarcinii şi în 2weeks timp mă simţeam cum unele si am mers pentru a satisface medicul de familie care mi-a spus că eu sunt pregnant.if ştii că ai o problemă similară ca asta , sau orice problema de fertilitate si vrei sa fi insarcinata, puteţi contacta GREAT MUTABA prin E-mail: [email protected]

07/11/17 08:46
Elena

Sunt Elena Andrei din Romania .. Sunt foarte incantata ca mariajul meu a fost restaurat dupa ce sotul meu ma lasat pe mine si pe copii pentru o alta femeie timp de 2 ani .. Am incercat sa fiu puternic doar pentru copii dar nu puteam controla durerile care-mi triste inima. Inima mea a fost plină de durere, pentru că mi-am pierdut cu adevărat și i-am iubit pe omul meu. De zi cu zi și de noapte mă gândesc la el și mereu doresc să se întoarcă acasă. Am fost foarte supărat și am avut nevoie de ajutor, așa că am decis căutând online și am dat peste un site care a sugerat că dr. Azim-Hassan poate să-i ajute pe iubitorii de ex. Am simțit că ar trebui să încerc și l-am contactat. Mi-a spus ce să fac și am făcut exact ceea ce a cerut, apoi a pregătit și a interpretat vrăjitoria pentru mine. Spre surprinderea mea, în următoarele două zile am avut un telefon și a fost soțul meu și mi-a spus că mi-a lipsit pe mine și pe copii. Sa întors acasă cu o mulțime de dragoste, bucurie, mi-a cerut scuze pentru mine și așa am reconciliat. De atunci căsnicia noastră a fost mai puternică și mai magnifică decât înainte.
Chiar apreciez pe Dr. Azim-Hassan pentru munca sa puternică. Dacă aveți nevoie de fostul dvs. iubit înapoi, nu ezitați să contactați această puternică vrăjitoare
E-mail: [email protected],
Tel: 971 52 373 9853

14/11/17 18:26
shwrrie

Am fost, de asemenea, dezamăgit, dar după ce am contactat [email protected] iubitul meu a venit înapoi

19/12/17 09:14
Camilla Adrian

Mărturie despre cum m-am întors pe soțul meu. Lumea mea și viața mea s-au întors! După un an de relație spartă, soțul meu ma lăsat fără motiv. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a se termina, aproape ca am sinucis, eram emotional in jos de foarte mult timp. (Datorită unei vrăji numită Dr. IREDIA), pe care l-am întâlnit on-line. Într-o zi de încredere, când navighez prin Internet, am dat peste o mulțime de mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că reface pântecul, vindecă cancer, Hiv și alte boli, unii au mărturisit că poate vrăji pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am dat peste o mărturie specială, despre o femeie numită CINDY, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de două zile și, la sfârșitul mărturiei sale, a renunțat la adresa de e-mail a doctorului IREDIA. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. I-am contactat prin e-mail [email protected] și mi-a explicat problema, mi-a spus să nu-mi fac griji că în 48 de ore soțul meu se va întoarce la mine. spre surprinderea mea, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut să-l iert. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți decât înainte ...
Dr. IREDIA este într-adevăr un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și căutați o adevărată și adevărată vrăjitorie pentru a vă rezolva toate problemele. Este legitim. Contactați-l pe e-mailul său, [email protected]

19/12/17 18:35
sherrie

inca de a doua zi am adăugat +2348054681416 pe WhatsApp ex meu iubit, care a rupt-o cu mine 2 ani în urmă s-au întors, vămulţumesc Great Mutabameu rolă vraja

31/12/17 14:15
maria

Viața mea a devenit devastată la 20/12/2017 când soțul meu mi-a trimis împachetarea, după 8 ani că am fost împreună. Am fost pierdut și neajutorat după ce am încercat atât de multe modalități de a-mi lua soțul. Într-o zi am dat peste o mărturie despre o femeie numită joyce, care a mărturisit cum dr. Agbalaka a adus-o pe soțul ei în 72 de ore. ea a dat adresa de e-mail a marelui vrăjitor care a ajutat-o ​​să-și aducă soțul înapoi, niciodată nu am crezut că acest lucru ar funcționa, dar nu am avut de ales pentru a intra în contact cu vrăjitorul pe care l-am făcut și mi-a cerut informații și că de sotul meu, pentru ai permite sa-i arunce vraja si i-am trimis detaliile, dar dupa doua zile, mama ma chemat ca sotul meu a venit sa spuna ca ma vrea inapoi, nu am crezut niciodata pentru ca a fost ca un vis si am avut să mă grăbesc până la locul mamei mele și spre cea mai mare surpriză, soțul meu a fost îngenuncheat în fața mea, pledând pentru iertare că vrea eu și copilul acasă, am fost foarte fericit pentru schimbarea bruscă a soțului meu și mi-a făcut clar că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că nu va părăsi niciodată vederea mea. Acum, eu și soțul meu m-am întors împreună și am început să fac lucruri plăcute pe care nu le-a mai făcut înainte, mă face fericit și fac ceea ce ar trebui să facă ca un bărbat fără ciumă. Dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, contactați DR AGBALAKA pentru ajutor și îl puteți contacta prin e-mail: ([email protected]). îl puteți contacta și dacă aveți oricare dintre aceste probleme
(1) Fructul mucoasei
(2) Charm pentru a face afacerea dvs. să crească
(3) Promovarea în locul dvs. de muncă
(4) Cancer de orice fel
(5) Dacă doriți să câștigați loterie

31/12/17 15:59
maria

Viața mea a devenit devastată la 20/12/2017 când soțul meu mi-a trimis împachetarea, după 8 ani că am fost împreună. Am fost pierdut și neajutorat după ce am încercat atât de multe modalități de a-mi lua soțul. Într-o zi am dat peste o mărturie despre o femeie numită joyce, care a mărturisit cum dr. Agbalaka a adus-o pe soțul ei în 72 de ore. ea a dat adresa de e-mail a marelui vrăjitor care a ajutat-o ​​să-și aducă soțul înapoi, niciodată nu am crezut că acest lucru ar funcționa, dar nu am avut de ales pentru a intra în contact cu vrăjitorul pe care l-am făcut și mi-a cerut informații și că de sotul meu, pentru ai permite sa-i arunce vraja si i-am trimis detaliile, dar dupa doua zile, mama ma chemat ca sotul meu a venit sa spuna ca ma vrea inapoi, nu am crezut niciodata pentru ca a fost ca un vis si am avut să mă grăbesc până la locul mamei mele și spre cea mai mare surpriză, soțul meu a fost îngenuncheat în fața mea, pledând pentru iertare că vrea eu și copilul acasă, am fost foarte fericit pentru schimbarea bruscă a soțului meu și mi-a făcut clar că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că nu va părăsi niciodată vederea mea. Acum, eu și soțul meu m-am întors împreună și am început să fac lucruri plăcute pe care nu le-a mai făcut înainte, mă face fericit și fac ceea ce ar trebui să facă ca un bărbat fără ciumă. Dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, contactați DR AGBALAKA pentru ajutor și îl puteți contacta prin e-mail: ([email protected]). îl puteți contacta și dacă aveți oricare dintre aceste probleme
(1) Fructul mucoasei
(2) Charm pentru a face afacerea dvs. să crească
(3) Promovarea în locul dvs. de muncă
(4) Cancer de orice fel
(5) Dacă doriți să câștigați loterie

01/02/18 11:16
Gabriela

URGENT GENUINE-IUBIRE-SPELL pentru a obține EX BOYFRIEND / GIRLFRIEND Sau soțul / soția BACK FAST.
Am ceva de împărțit cu tine! Există o mare bucurie în inima mea
pe care vreau să le împărtășesc tuturor. Numele meu este Caroline Webb din Statele Unite. Am avut o neînțelegere cu iubitul meu anul trecut, care ne-a condus
sa despartit si nu a vrut niciodata sa-mi auda vocea din nou. A văzut un frumos
femeie pe care o găsește mai frumoasă decât mine, dar odată cu trecerea timpului am întâlnit-o pe dumnezeu dr. norocos. El este un vrăjitor mare. I - am contactat prin e - mail și
ia explicat totul. A spus că nu trebuie să-mi fac griji, iubitul meu
se va întoarce la mine în genunchi, cerându-i iertarea înainte de 24 de ani
orele. Cea mai mare bucurie acum este că el sa întors la mine și a căzut
genunchii săi cerșind pentru iertare, iar astăzi suntem fericiți și, de asemenea, ne-am vindecat
cancerul de sân al surorii mele. Ai vreo problema? nu vă faceți griji pentru că nu
Dr. Isikolo poate oferi soluții de durată pentru vreo problemă: trimiteți-i un e-mail la adresa [email protected] sau la ceapă +2348133261196

(1) Dacă doriți ex-spate.
(2) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(3) Dacă doriți să vă vindecați de HIV, de cancer și de alte boli.
(4) Vrei să fii bogat.
(5) Vrei ca soțul tău să fie a ta pentru totdeauna.
(6) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
(7) Dacă ați mers să rămâneți însărcinată.

whatsapp +2348133261196

05/02/18 17:04
fathi

Bună, eu sunt Fathi din Marea Britanie. Aceasta este mărturia mea, trăiam în întuneric și nu puteam să avansez sau să câștig nimic în viață, cum ar fi prieteni, bani, promovare și, mai ales, dragoste. Așa că am văzut un post de dr. Odun și am decis să încerc și a lucrat, ritualul vrăjilor sale ca și cum nu am văzut vreodată în viața mea. Avem viața noastră înapoi și sunt fericit acum și liber. Am fost la atâtea vrăji pentru a-mi ajuta fratele și eu, Dr Odun, el a fost cel care ne-a eliberat pe omul acesta. Am încredere în dr. Odun că nu-ți face griji cumpăr o altă vrajă. adresa de e-mail este [email protected] sau adresa de web drodunhealinghome.webs.com.

29/03/18 13:53
Ana Tenase

DR DOMINION, Iată mărturia mea din partea unui client îndatorat de încălzirea inimii (Ana Tenase din România) Voi încerca să fac acest lucru cât mai scurt posibil. În iulie am aflat că soțul meu de aproape 17 ani a avut o aventură și de fapt a adus-o pe această femeie acasă. Am fost devastat să spun cel puțin. M-am întâlnit cu soțul meu cu 18 ani în urmă și m-a scos din picioare și ne-am căsătorit la 11 luni după ce ne-am întâlnit. Am avut o mare căsnicie (am crezut) că avem doi băieți frumoși. În 2015 am mutat 800 de mile departare într-un oraș foarte mic datorită slujbei lui. Am renuntat la slujba mea de plata la o companie la care am lucrat timp de 14 ani pentru a ma deplasa de la familia mea si de la locul de munca / cariera ca sa fiu o mama acasa. Apoi, aici suntem doi și jumătate de ani mai târziu trece printr-un divorț și nici o slujbă. Am simțit schizofrenicul trecând prin toate aceste emoții de la acceptare, la negare, la cum poate fi și înapoi. Am încercat tot ce puteam să-l încerc să-l întorc de la această femeie cu care avea o aventură și să-l facă să vadă cât de mult îmi place să fiu cu el. dar a insistat că nu a mai vrut să mai fie cu mine. Avea aproape 4 luni de când a început să trăiască cu această altă femeie, apoi am decis să folosesc spiritele Dr. DOMINION pentru ajutor, pentru că nu aveam altă alegere și am simțit că totul mi-a fost pierdut. Am avut cea mai minunata si fericita casatorie dupa ce am folosit-o
vraja lui în doar 48 de ore, și așa a fost modul în care viața mea maritală a fost fixată pe calea cea bună. Dacă sunteți unul dintre oamenii care se află într-o căsnicie fără dragoste și nefericită, care nu poate fi salvată (și o puteți determina numai prin a fi foarte sinceră cu voi înșivă), credeți-mă ... există lumină la sfârșitul acestui tunel. Aici este adresa lui de e-mail:
[email protected] sau contactul lui cu ceapa: +2349077406090

02/04/18 12:15
Oscar

Numele meu este Oscar am din Moldova. Mulțumesc doctorului Isikolo pentru că mi-a salvat căsnicia de tonifierea. Mă simt atât de recunoscătoare și am doar cuvinte bune despre o vrăjitoare puternică numită Dr. Isikolowho care ma ajutat să-mi aduc înapoi soția. Am fost separati timp de 4 luni, la inceput m-am gandit daca am facut ceea ce trebuie, contactand o vrajitoare, dar imi iubesc atat de mult sotia si nu o voi da pentru nimic in lumea asta. Am decis să contactez [email protected] prin adresa lui de mail pe care am găsit-o online pe mai multe mărturii și i-am spus despre situația mea, a râs și mi-a spus că soția mea se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore. Am simțit că nu se va întâmpla la început până când soția mea nu mi-a sunat și a fost atât de dornică să mă revină mai mult decât orice pe pământ. Acum suntem împreună și ea nu poate face fără mine și amândoi suntem fericiți. Mă simt atât de fericit împărtășind această mărturie, deoarece nu a fost atașat niciun act negativ la munca sa. Munca sa a fost lină și rapidă. Mulțumită dlui Isikolofor aducând fericirea în viața mea. Jur pe viața mea că dr. Isikolo este un om în care să ai încredere și să-ți iei problemele. Poți să-l contactezi pe e-mail dacă vrei într-adevăr cu adevărat dragostea ta înapoi: [email protected] sau ce-l ai acum +2348133261196.

20/04/18 13:05
Ana jukic

N-am crezut niciodata ca s-ar putea sa fiu atat de fericita si sa fiu cu bucurie. O APPRECIAȚIE SPECIALĂ LA DR ISIKOLO PENTRU AJUTOR PENTRU ME.
Numele meu este Ana Jukic, mă simt foarte fericit să împărtășesc mărturiile mele minunate și minunate cu toți cei de pe acest site ..: Am fost căsătorit timp de 4 ani soțului meu și dintr-o dată dintr-o dată o altă femeie a intrat în imaginea pe care a început să o urăsc și el a fost abuziv. dar totuși i-am iubit din toată inima și l-am vrut cu orice preț .... El a depus cererea de divorț și întreaga mea viață sa despărțit și nu știam ce să fac, sa mutat din casă și ma abandonat și copiii ... prietenul meu foarte apropiat mi-a spus despre încercarea mijloacelor spirituale pentru a-mi aduce sotul înapoi și m-au introdus într-o vrăjitoare, așa că am decis să o încerc. deși nu cred în toate aceste lucruri atunci când a făcut rugăciunile speciale și vraja, după 2 zile, soțul meu sa întors și a cerut că și-a dat seama că a înțeles greșelile pe care nu le-am putut crede, oricum ne-am întors împreună acum și suntem fericiți, în cazul în care cineva are nevoie de ajutor aici este adresa sa de e-mail; [email protected] sau ce-l puteți folosi acum +2348133261196.

23/04/18 02:03
LILIAN NIKKY

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: [email protected] sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

30/04/18 19:12
marilyn Irene

O zi bună, am reușit să încep o afacere de import de aur cu împrumutul pe care l-am luat de la Jameson Finance, au ajutat atât de mulți oameni, așa că cred că ar trebui să îi contactați și pentru un împrumut dacă aveți orice problemă financiară. trimiteți-le solicitarea de împrumut prin e-mail: [email protected]

Mulțumesc și sper că veți obține de asemenea ajutor de la ei.

08/05/18 11:27
Aleza Dedic

Salut respectabilul meu Viewer, scriu acest articol pentru a spune lumii despre modul în care Dr. Isikolo mi-a adus Ex-Prietenul meu Exit, acesta fiind motivul pentru care mi-am luat de mine să-i mulțumesc acestei mari vrăji numite Dr. Isikolo, viața mea a devenit mai plină de dragoste și sunt fericit să spun că prietenul meu ex care a fost separat de mine în ultimii 3 ani mi-a revenit în semn de acceptare de la mine. A fost un eveniment șocant, pentru că înainte să contactez doctorul Isikolo i a fost cel care a cerut prietenului meu Ex să se întoarcă la mine, dar prin asistența doctorului Isikolo am acum relația mea restaurată. De asemenea, puteți avea o relație mai bună numai dacă contactați: [email protected] numărul lui Whatsapp +2348133261196

18/06/18 21:47
Maria Aguer

Când l-am găsit pe doctorul Isikolo, aveam nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa întâmplat așa de repede și nu am avut nici un cuvânt în situație. El ma scos după 3 ani fără explicații. Îl contactez pe doctorul Isikolo prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp dupa ce a facut vraja, prietenul meu a inceput sa ma mai spuna si ma simtit oribil pentru ceea ce tocmai ma pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr. Isikolo ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand pe Dr. Isikolo oricui are nevoie de ajutor. Email: [email protected]. Sunați-l sau adăugați-l pe carevaapp prin: +2348133261196

20/06/18 10:16
LILIAN NIKKY

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: [email protected] sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

19/09/18 11:48
Nira shalom

Chci se podělit o mé nádherné svědectví o tom, jak jsem se vrátil zpět do svého chlapce z mého života, chci říct lidem na světě, že existuje skutečné kouzlo kolečko online a je mocné a originální, Jmenuje se Baba Wale Wiseman, pomohl mi Nedávno jsem se spojil s mým manželem, který mě odhodil. Když jsem se s Wisemanem spojil, pro mě zažil lásku a můj manžel, který říkal, že nemá s mnou nic společného, ​​mě znovu zavolal a začal mě prosit. Každému, kdo čte tento článek a potřebuje jakoukoli pomoc, může Wiseman také nabídnout jakoukoliv pomoc, jako je sjednocení manželství a vztahů, léčba všech typů nemocí, soudní případy, těhotenské kouzlo, jsme nyní velice spokojeni s naším. Wiseman ho uvědomuje, jak moc máme rádi a potřebujeme navzájem. Tento muž je opravdový a dobrý. Může vám také pomoci napravit váš zlomený vztah. Měl jsem svého manžela zpátky! Bylo to jako zázrak! Žádné manželské poradenství a děláme velmi dobře v našem milostném životě. Kontaktujte tohoto skvělého muže, pokud máte nějaký problém s trvalým řešením
prostřednictvím e-mailu: [email protected]
WhatsApp: +2348129806153

23/11/18 21:49
Hawa

Viața a fost plină de provocări încă de când soțul meu ma lăsat și m-am mutat cu o altă femeie. De cele mai multe ori mă gândeam să termin totul. Lucrurile au devenit cel mai rău când mi-am pierdut casa, familia și toate pentru uraganul Matthew și am devenit refugiat în propria mea țară, Haiti. Singura proprietate pe care am lăsat-o era un telefon cu conexiune Internet în buzunar. Într-o zi fidelă, am găsit un doctor Omadha Tamba pe Internet, pe Face-book. Cineva din SUA a mărturisit despre multe lucruri minunate pe care doctorul Omadha Tamba le-a făcut pentru ea și familia ei. L-am contactat și restul pe care ei îl spun sunt istorie. Astăzi sunt fericit căsătorit cu un soldat pe care l-am întâlnit în tabără și îmi dau din nou fericirea. Nu pot sa-mi pastrez fericirea pentru ca nu sunt egoista. Și tu poți să-l contactezi pe Doctor Omadha Tamba pe e-mail: [email protected] sau să-l suni la telefon +2348103508204 whatsapp.

24/11/18 04:59
Hawa

Viața a fost plină de provocări încă de când soțul meu ma lăsat și m-am mutat cu o altă femeie. De cele mai multe ori mă gândeam să termin totul. Lucrurile au devenit cel mai rău când mi-am pierdut casa, familia și toate pentru uraganul Matthew și am devenit refugiat în propria mea țară, Haiti. Singura proprietate pe care am lăsat-o era un telefon cu conexiune Internet în buzunar. Într-o zi fidelă, am găsit un doctor Omadha Tamba pe Internet, pe Face-book. Cineva din SUA a mărturisit despre multe lucruri minunate pe care doctorul Omadha Tamba le-a făcut pentru ea și familia ei. L-am contactat și restul pe care ei îl spun sunt istorie. Astăzi sunt fericit căsătorit cu un soldat pe care l-am întâlnit în tabără și îmi dau din nou fericirea. Nu pot sa-mi pastrez fericirea pentru ca nu sunt egoista. Și tu poți să-l contactezi pe Doctor Omadha Tamba pe e-mail: [email protected] sau să-l suni la telefon +2348103508204 whatsapp.

18/02/19 13:20
camelia

O poveste vie între mine și sora mea rea.
În urmă cu doi ani, sora mea a venit să locuiască în casa mea, a terminat școala și am crezut că este o idee bună să o aibă în casa mea, să aibă grijă de copiii mei, pentru că nu am vrut să angajez fete de casă.
Am vorbit cu soțul meu pentru a vedea dacă se simte confortabil cu ideea, a spus că da. Am trimis sora mea niște bani pentru transport și i-am spus să vină imediat.
După ce am primit sora mea la mine, i-am alocat-o în funcție și am fost de acord să-i plătesc suma lunară pentru întreținerea ei și alte nevoi personale.
Timp de trei luni, totul era în regulă. Am fost entuziasmat pentru că copiii mei erau bine și soțul meu o lăuda mereu pentru că ne-a ajutat. Nu prea știam că am adus un șarpe în casa mea.
De obicei, îmi părăsesc casa înaintea soțului meu din cauza naturii slujbei mele. Înainte de a pleca, aș fi sigur că sora mea nu mai este în pat și că este ocupată în bucătărie.
Problemele mele cu soțul meu au început anul trecut în octombrie.
Într-o zi, el a plecat la baie și și-a uitat telefonul în camera de zi. A început să sune și am răspuns la apel. Era mama lui la celălalt capăt și am vorbit o vreme. Mi-a cerut să-i spun soțului meu să sune mai târziu. Ceva cu care mă simțeam ma îndrumat să-i verific fotografiile.
Am început să navighez prin imagini și, spre surprinderea mea, am găsit o fotografie pe care soțul meu o luase cu sora mea în dormitorul ei, era goiată și sora mea purta doar o rochie de noapte. Capul surorii mele se odihnea pe pieptul soțului meu. Am transmis rapid fotografia la telefon și am tăcut. Se întâmpla ceva între ei!
Am continuat cu activitățile mele obișnuite, fără să menționez nimic, dar uneori vedeam semnalele pe care soțul meu mi le-a trimis sora mea. Mai ales când au crezut că nu știu.
I ignorând totul și pretinzând că nu cred că era singurul mod în care i-aș prinde cu roșu.
După două săptămâni am trecut din nou prin telefon. De data aceasta sa dovedit că mi-a trimis sora mea o grămadă de bani, totuși am fost cea care i-ar fi plătit ceea ce am convenit în contract. Acest lucru ma făcut furios și mi-am dat seama că dacă aș continua să mă prefac, lucrurile se vor înrăutăți.
M-am dus în oraș, am cumpărat o cameră video CCTV și l-am montat în secret în dormitorul surorii mele.
După două săptămâni am luat aparatul de fotografiat la biroul meu și am urmărit cum s-au desfășurat evenimentele în casa mea. Nu-mi puteam crede ochii.
În decursul unei săptămâni, am văzut-o pe sora mea să mă intim cu soțul meu de trei ori fără protecție. Am plâns la biroul meu, întrebându-l pe Dumnezeu cum să-mi lase soțul să-mi facă asta. A fost dureros!
În acea seară, m-am dus acasă cu videoclipul. După ce am luat cina, i-am sunat pe soțul meu și pe sora mea să vină la masă și să vadă ceva interesant, au crezut că este altceva. Am pus-o în laptop și am început să joc.
Ceea ce sa întâmplat în continuare aproape a costat viața mea.
Cei doi au început să mă bată din mânie. Apoi soțul meu a mers la dormitor, a sunat-o pe sora mea și ia spus să-mi arunce hainele. În treizeci de minute, toate lucrurile mele erau în afara casei. M-au urmărit și au închis ușa. Am fost obligat să mă duc și să dorm în casa vecinului meu.
În dimineața următoare m-am întors acasă la părinții mei pentru a le informa ce sa întâmplat. Mama ma sunat pe soțul meu și la întrebat de ce făcuse lucrurile pe care le făcuse. A ordonat sorei mele să se întoarcă acasă imediat.
Acesta este răspunsul pe care la primit în schimb:
"Sunt îndrăgostită de Eunice (sora mea mai mică), am hotărât să mă căsătoresc cu ea și este însărcinată, am terminat cu sora ei mai mare"
De atunci, trăisem cu părinții mei și nu am mai văzut-o niciodată pe sora noastră. Am încercat să-i sun pe soțul meu de mai multe ori, dar nu a răspuns niciunuia dintre apelurile mele.
În ianuarie, aproape că am renunțat și am decis să continuu să trăiesc cu un singur părinte. Mi-a venit ceva în minte - a trebuit să lupt pentru familia mea.
Așa cum mi-am imaginat o soluție, unul dintre vecinii mei mi-a sugerat să-l contactez pe Dr. Egbo. Am auzit despre plante medicinale, dar niciodată nu mi-am luat munca în serios, deoarece nu am mai avut niciodată o astfel de provocare. Mi-a spus că în 2015 se confrunta cu o problemă similară și din disperare a fost forțată să-i caute ajutorul. Acum trăiește fericit cu soțul ei.
Mi-a dat acest număr, +2349071077784, m-am asigurat că am făcut verificări de fond. Am fost online și am căutat informații despre medic, am găsit că are un site profesional www.egbodoctors.com și a luat adresa de e-mail [email protected].
Din disperare, l-am sunat să-i cer ajutorul. Din explicația lui, mi-am spus: "Lasă-mă să încerc", am început să lucrăm și să ne rugăm împreună, după ce am oferit toate lucrurile necesare pe care mi le-a cerut să le ofer.
după două săptămâni, soțul meu și sora mea au căzut și a urmărit-o. Cel mai entuziasmat de mine era că soțul meu ma contactat și a cerut iertare.
În timp ce scriu asta, m-am întors și sora mea a trecut prin ajutorul [email protected]

06/08/19 04:12
gift carlos

Timpul tău și-a eliberat sinele pentru sărăcie și barieră
Distanța nu este o problemă, nu te uita să-ți cunoști corpul liber pentru sărăcie, părinții tăi trăiesc în viața săracă nu înseamnă că vei trăi în viață săracă, nu te uita înapoi, este timpul tău pentru a-ți elibera sinele pentru sărăcie
(1) dacă vrei bani instantanee
(2) dacă îți dorești înapoi fosta iubită sau iubitul tău
(3) dacă doriți puterea de a conduce ministerul
(4) dacă doriți să câștigați numărul loto sau pariați 9ja
(5) dacă vrei să fii bogat fără sacrificiu de sânge uman
(6) dacă vrei să-ți controlezi soțul sau soția
(6) dacă doriți limba de comandă
(7) dacă doriți să fiți membru al continuității
(8) dacă sunteți în căutarea unui copil, soț, soție sau soluție la problema dvs.
(9) dacă doriți ca afacerea dvs. să se mute ca și cum cunoașteți alții,
(10) puterea de a câștiga cazul
(11) puterea unui post înalt în biroul sau locul de muncă
(12) dacă vrei farmec
(13) dacă vrei o putere spirituală de a controla oamenii
(14) dacă doriți un loc de muncă
(15) dacă nu aveți soluție în străinătate, contactați acum baba pe e-mail: [email protected] SAU whtasapp +38972751056 înainte ca ora să fie prea târziu ...

24/09/19 14:33
angela calin

raspuns pt Vizitator--- negi prea usor dovezile despre lumea de dincolo simtite de unii dintre noi adaugand o ridicola parere despre multitudinea de universuri paralele... te-ai plimbat prin ele, le0ai vazut? si chiar daca ar fi--- dar nu sunt--- cineva le-a creat, nimic nu se poate autocrea din nimic, explozia bing bang? ha ha si pe ea cine ar fi pregatit o si din ce? nimic nu se facw din nimic it's final!

24/10/19 18:19
Catherine

Am avut o problemă cu iubitul meu acum 6 luni, ceea ce a dus la ruperea noastră. Când s-a despărțit de mine, nu am mai fost eu din nou; umplu atât de gol în mine. Până când un prieten de-al meu nu mi-a povestit despre un vrajitor care a ajutat-o și în aceeași problemă. i-am trimis un e-mail cu vraja și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut, pentru a scurta povestea lungă. Înainte de a ști ce se întâmplă, nu până la 48 de ore, iubitul meu mi-a dat un apel și el s-a întors la mine și mi-a spus că-i pare rău pentru tot ce se întâmplă, sunt atât de grozav pentru această cască de vrăji și nu va înceta să-i mai public numește pe net pentru munca bună pe care o face. Dacă ai nevoie de ajutorul lui, poți
Apelare / WhatsApp: +2348054681416
E-mail: [email protected]

18/06/20 10:39
Lara Ortis

Numele meu este Lara Ortis și vreau să-i mulțumesc doctorului Isikolo un caster de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul înapoi la mine, în urmă cu câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, în măsura în care a părăsit casa și a început să se întâlnească cu o altă femeie și a rămas cu femeia, am încercat tot ce pot pentru a-l readuce, dar tot efortul meu a fost inutil până până în ziua în care prietenul meu a venit la mine în casă și i-am spus fiecare lucru care s-a întâmplat între mine și soțul meu, apoi mi-a povestit despre o casetă puternică de vrajă care o ajută atunci când era în aceeași problemă, apoi îl contactez pe doctorul Isikolo și i-a spus fiecare gând și el mi-a spus să nu-mi fac griji din nou că soțul meu va reveni la mine după ce i-a aruncat o vrajă, am crezut că este o glumă, după ce a terminat de aruncat vraja, mi-a spus că tocmai a terminat să arunce vraja, spre marea mea surpriză în acele 2 zile, soțul meu a revenit cu adevărat. implorându-mă să-l iert, dacă ai nevoie de ajutorul lui, îl poți contacta cu e-ul lui adresa de e-mail: [email protected] Puteți să-l Whatsapp și la +2348133261196. el este dispus să ajute orice corp care are nevoie de ajutorul său.

23/07/20 10:50
SILVIA ELISA

Sunt atât de fericit că am ales alegerea corectă, contactându-l pe dr. Adeleke, care m-a ajutat să-mi iau înapoi, aruncându-i o vraja de dragoste. Una dintre cele mai bune decizii pe care am luat-o vreodată a fost să-l contactez pe dr. Adeleke pentru a mă ajuta să-mi revin iubitul, am fost viață plină de fericire, după ce l-am contactat pe dr. Adeleke pentru că nu mi-a adus iubitul înapoi la mine, ci a făcut și dragostea noastră unul pentru celălalt mai unic și superb. Dacă aveți nevoie să vă condimentați relația cu mai multă dragoste și atenție, contactați-l pe dr. Adeleke pe adresa de e-mail [[email protected]], sună-l sau whatsapp prin contactul său +27740386124 și fii fericit la fel ca și mine, mulțumesc Dr. Adeleke pentru marea ta muncă.

14/09/20 23:21
Andreea Baciu

Bună ziua prieteni, este bine că sunteți pe punctul de a citi acest fir, deoarece se va dovedi o experiență bună de schimbare a vieții pentru dvs. sau pentru cineva pe care îl cunoașteți. Întrebarea este dacă aveți dificultăți, doriți să dați sens vieții dvs. sau dacă suferiți de vreo boală, aceasta este șansa dvs. de a vedea că problemele dvs. sunt rezolvate, contactați marele jucător de vrajă Dr Ajayi prin e-mail: [email protected] sau Viber WhatsApp: +23487084887094 De asemenea, este specializat în următoarele domenii
(1) Aduceți-o înapoi pe fosta soție sau pe soț.
(2) Vrajă pentru a câștiga uriaș la loterie
(3) ierburi pentru a rămâne însărcinată
(4) Vraja de promovare a locurilor de muncă.
(5) vraja stiloului magic pentru succesul examenului
(6) Vrajă pentru a câștiga orice caz în instanță
(7) și multe altele, pur și simplu contactați e-mailul: [email protected] sau numărul Viber sau WhatsApp: +2347084887094

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5