Radu Moldovan: În comuna Şanţ, faptele bune merită duse mai departe de David Szabo!

Acesta nu este un slogan, ci dorința cea mai mare a lui David Szabo. Tânărul care a învățat de la tatăl său ce înseamnă munca, ambiția, puterea de a face treabă bună pentru comunitate, indiferent de situație.

David vrea să demonstreze tuturor, dar și tatălui său, că poate.

Eu sunt sigur de acest lucru.

Este tânăr și acesta e un punct forte. Este un om ce iubește oamenii, harnic și educat, dintr-o familie unde munca și încrederea în Dumnezeu stau la loc de cinste.

Are tot ce îi trebuie nu doar să continue proiectele începute de tatăl său, ci să scrie o pagină importantă din istoria comunei Șanț.

Prin alegerea sa de către șănțeni, aceasta comună va avea cel mai tânăr primar, un om al faptelor.

Atunci când tatăl tău o să revină acasă din lupta incredibilă pe care a dus-o cu boala, văzându-te primar, îi va crește inima.

Ce bucurie poate să fie mai mare?

Însă, oamenii decid, prin vot!

Ca și până acum, îți sunt alături, am mare încredere în tine, că vei avea grijă de comuna Șanț, iar tatăl tău și noi toți vom fi mândri de proiectele bune și trainice pe care le vei realiza.

Dragii mei,

Aveți ocazia să scrieți istorie, să duceți mai departe faptele bune!

David Szabo este candidatul Alianței pentru Șanț, cel ce are puterea să continue munca.

 

Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5