Radu Moldovan: Comuna Șieuț poate să se dezvolte prin implicarea și hotărârea lui Mihai Ivan!

Implicarea face diferența!

Comuna Șieuț poate să se dezvolte prin implicarea și hotărârea lui Mihai Ivan, candidatul AlianțeiPentruȘieuț. Un om al locului, implicat în viața comunității, atât prin activitățile economice pe care le administrează, dar și ca viceprimar și consilier local.

Sunt convins că acesta va face mai multe pentru Șieuț, având capacitatea de a realiza proiecte de amploare, de care e mare nevoie: reabilitarea și dotarea cu toate utilitățile a căminelor culturale din Lunca, Ruștior și Șieuț, construirea de trotuare și șanțuri în toate localitățile, asfaltarea străzilor etc.

Așadar, eu sunt alături de Mihai și îl voi susține mereu, pentru că e un om de cuvânt, hotărât, iar comuna are nevoie de un astfel de primar!

***

"Comunitatea noastră are nevoie urgentă de dezvoltare, pentru a ține pasul cu localitățile din județul Bistrița-Năsăud care au ajuns la standarde europene. Comuna Șieuț are nevoie de lucrări de calitate la rețelele de apă și canalizare, are nevoie de drumuri bune, pe care să circulăm în siguranță, de drumuri agricole și forestiere modernizate. Comuna noastră are nevoie de transparență în cheltuirea banului public și de consultarea cetățenilor. Toate localitățile comunei au nevoie de cămine culturale modernizate și dotate și de parcuri de joacă pentru copiii noștri. Aceste proiecte de bază sunt câteva dintre motivele care m-au determinat să vin în fața dumneavoastră, să vă cer încrederea pentru a conduce destinele comunei.

Sunt un om al locului, toți mă cunoașteți și știți că am fost tot timpul implicat în viața comunității, atât prin activitățile economice pe care le desfășor, dar și ca viceprimar și consilier local. Știți că, de fiecare dată când am avut ocazia, am ridicat problemele cu care ne confruntăm și o mare parte dintre acestea s-au rezolvat în urma intervențiilor pe care le-am avut în Consiliul Local. Sunt convins însă că, împreună, putem face mai multe pentru locul în care trăim, putem dezvolta proiecte de amploare, de care avem mare nevoie.

Sunt zilnic între oameni și cunosc nevoile cu care se confruntă fiecare. Tinerii, oamenii în putere și vârstnicii, agricultorii, oamenii de afaceri sau oamenii aflați în nevoie, toți ne dorim proiecte care să ne facă viața mai bună. Am, alături de mine, o echipă puternică, de oameni hotărâți și știm ce avem de făcut!

Ca și dumneavoastră, știm că implicarea aduce schimbarea de care avem cu toții nevoie! Alături de dumneavoastră, din27 septembrie, putem duce comuna Șieuț pe drumul cel bun, al dezvoltării!

Al dumneavoastră,

Mihai Gheorghe IVAN"

1. DUMBRĂVAN IOAN

2. SIMIONCA FLORIN-IONEL

3. CREȚA PETRU

5. OLTEAN VASILE

4. POP GRIGORE

6. IVAN MIHAI GHEORGHE

7. NEGREA IULIAN IOAN

8. CILEAN DUMITRU

9. BUCILA PAUL

10. PAȘCU DOREL

11. SIMIONCA IOANA-MARIA

12. CILEAN DIANA IOANA

13. ANDRECUȚ TOADER

14. NEGREA IULIAN

Proiecte pentru comuna Șieuț!

Amenajare parcuri de joacã pentru copii în fiecare localitate

Continuarea asfaltãrii tuturor strãzilor din comuna Șieuț

Modernizarea bazei sportive din Șieuț, cu realizarea unui teren sintetic

Dotarea școlilor cu materiale didactice pentru elevi și profesori

Achiziționarea unui utilaj multifuncțional (lamă/perie/cupă/freză)

Curățarea periodică a șanțurilor și a acostamentelor de vegetație

Înființarea unei echipe de fotbal cu jucători din comuna Șieuț

Reabilitarea și dotarea cu toate utilitățile a căminelor culturale din Lunca, Ruștior și Șieuț

Construirea unui monument în satul Sebiș, în memoria celor care au fost capturați în Al II-lea Război Mondial

Înființarea de grupe pentru situații de urgență în fiecare sat

Achiziționarea unei mașini de pompieri pentru Sebiș și pentru toată comuna

Asigurarea bunei funcționări a rețelei de apă și canal din comună

Construirea a cel puțin 30 km de drumuri agricole in comună

Construirea a cel puțin 15 km de drumuri forestiere în comună

Construirea și finalizarea capelelor mortuare în fiecare sat

Construirea de trotuare și șanțuri în toate localitățile

Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5