Radu Moldovan, desemnat oficial candidat pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean. La Primăria Sângeorz-Băi, Daniel Suciu. "Vă asigur că vom ocupa locul 1 și nu oricum, ci detașat"

Alături de președintele organizației județene, Radu Moldovan, desemnat oficial candidat pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean, la Conferința extraordinară a PSD Bistrița-Năsăud, au fost peste 300 de social-democraţi din judeţul Bistriţa – Năsăud – primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi locali, preşedinţi de organizaţii locale. Printre ei, în sala de la Centrul Cultural Dacia, şi candidaţii la Primăria oraşelor Beclean- Nicolae Moldovan, Năsăud-Mircea Romocea şi Bistriţa - Cristian Niculae. La întrebarea unde este al patrulea candidat la oraş, respectiv la Primăria Sângeorz-Băi, Radu Moldovan a spus: ”Sângeorz-Băi va avea un nou primar, este aici lângă noi, în faţa dumneavoastră”, făcând referire la deputatul Daniel Suciu. Daniel Suciu urmează să fie desemnat oficial candidat la Conferința de alegeri a organizației locale PSD Sângeorz-Băi pe 14 februarie.
”În iunie ne vom duce în faţa oamenilor să spunem ce am făcut şi despre responsabilităţile noastre directe, pentru că în celelalte bătălii electorale am dat seamă şi pentru decizii pe care le-au luat unii fără să ne întrebe pe noi, decizii care nu aveau treabă cu agenda populaţiei. Am făcut şi greşeli fundamentale în desemnarea unor candidaţi care nu întruneau condiţiile necesare pentru ca noi să putem să câştigăm alegerile. Sunt greşeli pe care trebuie săle asumăm şi să învăţăm din ele. Sunt convins şi încrezător şi mă angajez aici, în faţa dumneavoastră şi în faţa cetăţenilor judeţului Bistriţa-Năsăud, că voi conduce această echipă care va arăta în iunie 2020 adevăratul potenţial electoralal organizaţiei noastre. Vă asigur că vom ocupa locul 1 și nu oricum, ci detașat, pentru a arăta celor care știu să își asume victoriile altora ca și cum ar fi victoriile lor că bătălia electorală are loc în iunie”, a transmis Radu Moldovan.
Liderul PSD BN a declarat că lista candidaților la alegerile locale va fi definitivată în curând.

Comentarii

08/02/20 12:29
Vizitator

Motto:
„Dar, fiindcă la aproape toate posturile din țară poate aspira oricare cenușar, de aceia fiecare, care a învățat două buchi, lasă plugul, cotul și calupul în știrea lui Dumnezeu și râvnește a se face roată la carul Statului”.
(Mihai Eminescu)
Nimic nu s-a schimbat in politica si administratia românească. Si acum, ca si pe vremea lui Eminescu, „oricare cenușar”, chiar fără studii, dar sustinut de un partid poate ajunge la ciolan să administreze o comunitate (primărie sau consiliu judetean) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5