Radu Moldovan, despre Bistriţa: E decizia cetăţenilor,o respectăm! Aştept rezultatele pentru Consiliul Judeţean!

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a ţinut să mulţumească colegilor – candidaţi, membri şi simpatizanţi – pentru efortul făcut în această campanie electorală. De asemenea, Radu Moldovan i-a felicitat pe toţi câştigătorii acestor alegeri locale.

„Aştept rezultatele pentru Consiliul Judeţean, nu pot să spun că am câştigat sau nu am câştigat. Nu avem foarte multe rezultate. Am câştigat alegerile până acum la Beclean, Bistriţa Bârgăului,Budacu de Jos,Căianu Mic, Ciceu Mihăieşti, Ciceu Giurgeşti, Chiuza, Coşbuc, Dumitra, Dumitriţa, Galaţii Bistriţei, Lechinţa, Livezile, Maieru, Măgura Ilvei, Mărişelu, Monor, Negrileşti, Nimigea, Prundu Bârgăului, Poiana Ilvei, Rodna, Romuli, Şieu,Şieuţ, Şintereag, Târlişua,Tiha Bârgăului, Uriu şi Zagra.

Am pierdut – acolo unde am avut candidaţi primari în exerciţiu – la Năsăud şi Petru Rareş, deocamdată”, a declarat preşedinteleMoldovan, în cadrulunei conferinţe de presă.

Acesta l-a felicitat şi pe Cristian Niculae şi echipa sa de la municipiu, care au făcut o campanie electorală foarte bună. „Asta e decizia cetăţenilor, am luat act, o respectăm, îi felicităm pe cei care au câştigat şi le urăm succes în activitatea lor”, a mai spus Radu Moldovan.

Radu Moldovan a menţionat că rezultatul de la Bistriţa este surprinzător, în sensul că deşi candidaţii PNL şi PSD erau apropiaţi ca scor, la sondajul de opinie din luna august, PNL şi USR aveau 60%, fapt care se confirmăşi la aceste alegeri. „A fost un vot politic, dacă ne uităm la toată ţara, lucru care s-a întâmplat şi la Bistriţa. E o surpriză şi la Năsăud, se contura cumva o speranţă că mai tânărul candidat al PNL are o şansă. Îmi pare rău de Mircea Romocea. Eu cred că doar realizări fără comunicare foarte strânsă cu oamenii nu sunt de ajuns în ziua de astăzi. Dacă voi câştiga, voi fi dovada vie a acestui lucru. Se pierde pelinie în fiefurile pesediste, dar trebuie să fii în permanenţă alături de oameni şi să comunici cu ei. La Sângeorz, sunt surprins că oamenii au o anumită atitudine şi un anumit mod de a-şi alege conducătorii, dar e comunitatea lor, e decizia lor pe care o respectăm”, a mai spus Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5