Radu Moldovan, la Negrileşti şi Ciceu Giurgeşti: Cea mai mare satisfacție este să vezi că oamenii sunt mulțumiți!

Cea mai mare satisfacție este să vezi că oamenii sunt mulțumiți de traiul pe care îl duc și au încrederea că dezvoltarea comunității lor continuă.
 
Am primit multe vorbe bune și susținere din partea tuturor celor cu care ne-am întâlnit, atât în Ciceu-Giurgești, cât și în Negrilești. O încredere care ne responsabilizează și ne determină să continuăm munca.
 
Sunt mereu între oameni, nu doar în campanie și țin mult la părerile dumneavoastră. Mă bucură mult felul în care ați primit echipa Alianței pentru Bistrița- Năsăud și continuăm să #NeȚinemDeCuvânt.
 
Mult succes Vasile Iuga, primarul comunei Ciceu-Giurgești și candidatul Alianței pentru Ciceu-Giurgești și Dinu Gabriel Pintea, viceprimarul acesteia.
Oamenii au multe motive să vă fie alături, pentru ceea ce ați făcut, dar și pentru planurile de viitor ale frumoasei comune.
 
De asemenea, comuna Negrilești va continua să meargă pe drumul bun, alături de Costin Dumitru, primarul și candidatul Alianței pentru Negrilești. 
Un om deVotat, cu grijă pentru oameni și pus pe #FapteNuVorbe.
 
Viitorul ne cheamă la VOT! 
 
Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL  – portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5