Radu Moldovan (PSD BN): Peste 2.500 de bistriţeni au spus nu abuzurilor! Cine a încălcat legea să plătească, e inacceptabilă implicarea instituțiilor de forță

Peste 2500 de bistrițeni au participat  sâmbătă seara, la București, la mitingul din Piața Victoriei, majoritatea fiind membri și simpatizanți ai PSD sau ALDE.  Liderul PSD, Emil Radu Moldovan, ministrul Ioan Deneș, deputatul Daniel Suciu, primarii Nicolae Moldovan (Beclean), Romeo Florian (Lechința), Ioan Cira (Monor), preşedintele PSD Bistriţa - viceprimarul Cristian Niculae au fost în fruntea coloanei de manifestanți din Bistrița-Năsăud, în timp ce deputatul Doina Pană a ajuns în Piață alături de membrii Guvernului. Iustian Muntean de la Teaca, Vlăduţ Purja de la Târlişua, Ioan Pop de la Leşu sunt alte exemple de primari care au fost alături de organizaţiile social-democrate la Bucureşti. 

Astăzi la București, sute de mii de oameni au militat pentru normalitate, un sistem judiciar corect și egalitate in fața legii! Din județul nostru peste 2.500 de oameni au spus nu abuzurilor!

Cine a încălcat legea să plătească pentru asta! Acesta este spiritul legii și a celor care o aplică! Este inacceptabilă implicarea instituțiilor de forță în exercitarea democrației prin limitarea importanței votului cetățenilor!

Esența democrației este voința oamenilor exprimată prin vot! Orice altceva este nedemocratic și specific regimurilor totalitate!

Astăzi România a dat lumii un semnal important: vrem să ne decidem singuri soarta și vrem ca oamenii care îi alegem să ne conducă țara să aibă puterea reală de a face acest lucru!”, a transmis preöedintele PSD BN, Emil Radu Moldovan.

*** 

Liderul TSD Bistriţa-Năsăud, Bogdan Ivan, a precizat că "esența democrației stă în vot și în dreptul oamenilor de a-și exprima opiniile". "Astăzi, peste 200.000 de mii de români au militat pentru respectarea votului democratic și pentru o justiție corectă! Ai încălcat legea, trebuie să plătești! Indiferent cine ești și cum te cheamă! Dar de aici și până la a implica justiția în jocurile politice e prea mult și e inadmisibil! Sunt convins că cea mai mare parte dintre magistrați sunt oameni onești care nu merită să fie în aceeași categorie cu cei puțini care au uitat respectul pentru lege!

Eu și prietenii mei tineri credem într-o Românie în care legea e egală pentru toată lumea și votul e respectat! Într-o țară de acest gen vrem să ne construim viitorul", a spus Ivan.

 

.

Comentarii

10/06/18 11:17
din Bistrita

Ar trebui ca cei aflati la guvernare, indiferent ca-s de dreapta ori de stanga, sa dea o lege prin care sa interzica absolut orice manifestatie populara, de tip " spontan " si neautorizat ... prin care dam satisfactie si se uita strainii la noi cat de (nat.a) rai si neguvernabili suntem , cum este si cu acest " #rezist " care permanent urla-n drum si pe unde apuca, tulburand f grav ordinea publica si blocand caile de comunicatie unde o " mana de giurlii-burlii " ( printre care " ocazional " cica ... se plimba capii partidelor de opozitie si insusi seful statului imbracat , culmea, chiar in culoarea opozantilor ), vor sa schimbe o guvernare votata legal de marea majoritate a populatiei .
De ce trebuie musai " mitinguri de confirmare " a celor care detin puterea politica legal constituita si de ce efectiv la manifestatiile de dezordine publica neautorizate , organele de fortza publica sa nu puna " bastoanul legii " pe " spinarea " celor care nu respecta ordinea constitutionala ? Ce s-ar intampla, daca de fiecare data cand in Bucresti ies in strada " spontan " ( cica ) acesti " urlai "... ar tabara peste ei populatia din tzara sa-i "mangaie " si le arate " calea cea dreapta " ?!
Ce ar fi daca in strada, zilnic ar iasi , ar zbiera si ar tulbura bunul mers al societatii, cand unii cand ceilalti ... ?!
Maaa... ne este ciuda cand strainii ne atribuie niste "epitete " care nu ne plac...

10/06/18 13:18
MARCO

Tocmai PSD si-a gasit sa faca asa ceva.Adica cei care au raspandit coruptia si abuzurile in tara dupa 1990...

13/06/18 08:29
Comentariu

Domnu' Raducu !
Daca tot sunteti la butoane, discutati cu sefii Dvs suspusi, sa reincrimineze " DENUNTUL CALOMNIOS " SI SA DESFIINTEZE INAMOVIBILITATEA MAGISTRATILOR , mai ales procurori , ca sa nu mai poata deschide dosare de cercetare penala , printr-un simplu denuntz calomnios , in jocuri politice !
Ce ziceti sunteti sau nu in stare sa faceti asta si cine depune un denuntz calomnios, sa raspunda penal , cu aceiasi pedeapsa prevazuta pentru cel denuntzat, daca s-ar confirma fapta ( marsava ) ?

13/06/18 08:53
bistrita

pacat ca exista oameni manipulati politic, rusine PSD Bistrita.

13/06/18 09:21
rasunetul

Atenţie că ip-urile dumneavoastră pot fi uşor de văzut. De câte ori ne veţi ataca gratuit în casa noastră de atâtea ori vom gândi şi noi ce să facem. Ziarul nostru scrie de toate partidele, nu e afiliat nimănui şi nu vă permitem să ne înjuraţi. Când veţi da un leu pentru a avea abonament electronic, aşa cum este peste tot în lume, veţi putea să vă exprimaţi, decent, opinia. Până atunci sunteţi liberi să citiţi alte ziare cei care se consideră ofensaţi de ceea ce apare în cel mai ştiut ziar al bistriţenilor. Cei de la PSD comentaţi la PNL şi invers. dacă nu aveţi bârne în ochi veţi vedea că noi găzduim toate partidele. De câte ori ne veţi lua peste picior, de atâtea ori vă vom răspunde. Purtaţi războaiele între voi, nu cu noi. Mulţumim.

13/06/18 18:39
Comentariu

D-apoi domnilor de la " Rasunetul " ( daca Dvs ati postat acest comentariu ) , eu n-am vazut pe nimeni sa va "besteleasca " in vre-un fel. Chiar ne plac articolele Dvs , ptr ca prin ele, putem sa ne mai " spurcam " noi intre noi , nu cu Dvs.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]