Radu Moldovan a renunţat la funcţia de purtător de cuvânt al PSD

Deputatul Emil Radu Moldovan nu mai este purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat, acesta renunţând la funcţie pentru a fi mai prezent în judeţ în perspective alegerilor din 2012. Anunţul a fost făcut la întâlnirea de la Bistriţa a aleşilor locali USL cu cei trei lideri naţionali – Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin.Liderul filialei judeţene a PSD este candidatul pe care Uniunea Social Liberală îl propune la preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

“La ultima întâlnire cu primarii din județ am discutat cu dânşii despre diverse probleme. Primarul de la Parva, Gheorghe Stelian, mi-a spus că este sigur că voi câștiga preşedinţia CJ BN, dar mi-a mai spus că trebuie să fac câteva schimbari. Una dintre aceste schimbări ar fi să stau mai mult în teritoriu, alături de bistriţeni. Tocmai din acest motiv am luat decizia de a renunţa la funcţia de purtător de cuvânt al PSD. Vreau să fiu mai mult alături de bistriţeni, vreau să pot afla problemele lor, vreau să pot discuta mai mult cu ei. Experienţa căpătată până acum cred că mă va ajuta mult şi cred că voi reuşi să fac ceva pentru locuitorii acestui judeţ”, şi-a justificat demersul politic deputatul Radu Moldovan.

Decizia parlamentarului bistriţean a fost primită bine atât de membrii USL, cât şi de liderul PSD, Victor Ponta, care, foarte probabil, nu a fost pus în faţa faptului împlinit.

“Radu Moldovan a renunţat la funcţia de purtător de cuvânt, eu am renunţat la raliuri. Toţi renunţăm la ceva. Radu Moldovan a luat decizia cea mai bună. Oamenii trebuie să îl vadă în fiecare comună, pe fiecare stradă, în fiecare oraş. În mod sigur, dorinţa oamenilor este de a schimba ceea ce au avut pe vremea PDL. (…) Sper să rămâi în continuare în poziţia cea mai importantă, aceea de prieten al meu”, a precizat Victor Ponta.

De altfel, liderul social-democrat s-a arătat convins de faptul că “Radu poate să câştige funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, dar şi că “Ovidiu Creţu va fi în continuare primar al municipiului Bistriţa”, în prezent singurul edil social-democrat într-o reşedinţă de judeţ din Transilvania.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5