Radu Moldovan: Unul dintre cele mai importante obiective este ca Bistrița-Năsăud să fie primul județ cu toate drumurile județene modernizate!

Am pus sănătatea pe primul loc, modernizând Spitalul Județean de Urgență Bistrița, am investit în educație, toate instituțiile de cultură sunt în “casă nouă”, proiectul prin care aducem apa și canalizarea în gospodăriile oamenilor este în desfășurare, la fel și rețeaua de distribuție a gazului, investim în sport, lucrăm la implementarea #Master_Planului_de_turism, deschidem porțile castelelor din județ și vrem să #ContinuămMunca!
Unul dintre cele mai importante obiective este ca Bistrița-Năsăud să fie primul județ cu toate drumurile județene modernizate.
În acest moment, sunt modernizate și în curs de asfaltare 596 km de drum județean, din cei 698 km, 1041 km drumuri comunale, 846 km de drumuri forestiere și agricole .
În următoarea perioadă, cei aproximativ 100 de km rămași neasfaltați, vor fi modernizați.
Bistrița-Năsăud trebuie să meargă înainte, cu fapte, nu vorbe!

Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5