Rareş Bogdan, Robert Sighiartău, Gheorghe Falcă, Gheorghe Flutur, la mitingul PNL. Ioan Turc: Vă aşteptăm alături de noi!

La mitingul PNL de joi, 23 mai, ora 19.00, din fața Palatului Culturii din Bistrița, vor participa Rareș Bogdan – numărul 1 pe lista pentru alegerile europarlamentare, Robert Sighiartău – secretar general al PNL, Gheorghe Falcă -  primarul Aradului, și Gheorghe Flutur – președintele Consiliului Județean Suceava.

 

Vă așteptăm alături de noi pe toți cei care vă doriți o Românie demnă și un oras prosper în Uniunea Europeană.

 

E timpul bistrițenilor!

 

Ioan Turc

președinte PNL Bistrița-Năsăud

Comentarii

23/05/19 12:32
Vizitator

Motto:
„Bistriță supusă, mergi la vot, contează!”
(Imnul Pârtiei Cocoș)
Comparati si judecati, ce am fost si ce am ajuns:
-Imaginea lui Ştefan cel Mare este legată de celebra frază rostita in piesa „Apus de Soare"de Barbu Ştefănescu Delavrancea: „Moldova n-a fost a strămoşilor mei, n-a fost a mea şi nu e a voastră, ci a urmaşilor voştri şi a urmaşilor urmaşilor voştri în veacul vecilor".
- Pe 25 octombrie, 2011 Regele Mihai s-a adresat Parlamentului Romaniei, la mai bine de jumatate de veac de la abdicare, cu un memorabil discurs in care spunea: "Nu văd România de astăzi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară luată cu împrumut de la copiii noştri"
-Rovana Plumb s-a apucat sa declare ca Romania este "tara lui Liviu Dragnea" la mitingul din 11 mai, 2019, tinut la Galati: „PSD reprezintă cel mai bine interesele României oriunde, în Europa și în lume. PSD are cel mai bun program de guvernare din ultimii 30 de ani datorită unui lider cu viziune, un om care-și iubește țara, țara lui Liviu Dragnea, președintele PSD.”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]