Raul Fătu, absolventul cu media 10 la BAC de la C.N. „Andrei Mureşanu”: A fost un bun prilej de a demonstra că vin şi rezultatele, în urma muncii depuse!

          Raul Fătu este absolventul de „Filologie” de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” care a obţinut media 10 la examenul maturităţii. Nu putem vorbi de o întâmplare, pentru că Raul a încheiat fiecare an de liceu cu premiul I, în clasele a XI-a şi a XII-a având media generală 10. De asemenea, Raul a participat la olimpiadele de istorie, geografie, de limba şi literatura română, unde s-a calificat şi la etapele naţionale.

          „A fost o provocare, dar şi un bun prilej de a-mi măsura forţele şi de a demonstra că în urma unui efort vin şi rezultatele. Este munca celor patru ani. Am participat şi la proiectele de la Centrul Comunitar pentru Tineret până ce acestea au fost suspendate din cauza pandemiei. Vreau să urmez Facultatea de Drept de la Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, unde sunt deja admis în baza acestei medii de la Bacalaureat. Eram pregătit şi pentru susţinerea examenului de admitere”, ne-a declarat Raul Fătu.

          Ca orice tânăr, Raul are şi hobby-uri precum cititul, înotul şi a reuşit să-şi facă timp şi pentru astfel de activităţi.

          „Mulţumesc tuturor profesorilor care m-au susţinut în toţi aceşti ani. Peste timp, dacă mă ajută Dumnezeu, m-aş îndrepta spre Institutul Naţional de Magistratură după absolvirea Facultăţii de Drept”, ne-a spus Raul Fătu.

          Îl felicităm pe Raul pentru această performanţă obţinută în condiţii nu tocmai prielnice şi îi dorim să-şi găsească drumul spre o carieră care să-l împlinească.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5