Razie a poliţiştilor de la Serviciul Rutier pe străzile Bistriţei la miezul nopţii

Noaptea dintre sâmbătă şi duminică a fost una pline de surprize pentru şoferii bistriţeni care nu au respectat regulile rutiere. Razia a debutat la miezul nopţii iar la finalul acesteia au fost testați 104 conducători auto, trei dintre ei fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

 Doi dintre şoferi s-au ales cu dosare penale, consecinţă a faptului că aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,55, respectiv 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, cei doi rămânînd pentru 90 de zile şi fără premise de conducere. De asemenea,

alți 16 şoferi au fost sancționați contravențional. Mai mult, au fost reținute și două certificate de înmatriculare. Informaţiile au fost confirmate de purtătorul de cuvânt al IPJ, agent șef adjunct de poliție Crina Sîrb.

 

.

Comentarii

05/02/18 09:31
Balan Marius- e...

Transmit politistilor sa nu doarma noaptea de vineri si sambata. Astfel dupa ora 11 pana pe la doua - trei sunt organizate concursuri de masini si motociclete pe b-dul Independentei, str. Libertatii si in special in zona industriala. Galagia este de nedescris !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]