Reabilitarea termică a 24 de blocuri, modernizarea CN George Coşbuc, extinderea şi modernizarea Spitalului orăşenesc, în pregătire la Năsăud

         Administraţia publică locală din Năsăud şi-a stabilit un portofoliu de proiecte pentru care pregăteşte documentaţiile tehnice în vederea accesării de fonduri europene, fie prin Programul Operaţional Regional 2021-2027, fie prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

         „Am semnat contractul de servicii pentru elaborarea studiului de fezabilitate la  proiectul de eficientizare energetică a 24 de blocuri. Pentru proiectul de modernizare, dotare şi extindere a Colegiului Naţional „George Coşbuc” Năsăud, suntem la analiza ofertelor. Ne propunem un proiect major de reabilitare, modernizare, dotare şi extinderea a Spitalului Orăşenesc „George Trifon”. Am suplimentat suma alocată iniţial pentru studiul de fezabilitate, până la 600.000 lei, pentru că este o documentaţie amplă şi nu dorim să riscăm să nu avem nici un ofertant”, ne-a declarat primarul Dorin Vlaşin.

În prezent, se realizează documentația tehnică (Studiu de Fezabilitate + Proiect Tehnic) aferentă investiției „Regenerarea urbană a cartierului de blocuri Grăniceri Sud, Năsăud, Județul Bistrița- Năsăud -etapa I, finanţată prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020.

         Nu în ultimul rând, a fost lansată procedura de licitaţie şi pentru servicii de proiectare faza DALI  (Audit energetic + Certificat performanţă energetică + Expertiza Tehnică + Studiul Geotehnic + Studiul Topografic + DALI+ Analiza cost beneficiu + Documentaţii pentru obţinere avize/acorduri solicitate prin certificatul de urbanism,  faza DALI +1 randare 3D scenariul optim, la faza DALI) pentru proiectul “Reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea Bibliotecii Orăşeneşti „Veronica Micle” din Năsăud”.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5