Record de campioni la prima ediție a Memorialului Ioan Zanca!

Atunci când transformi un vis în realitate îți dai seama  ca imposibilul devine posibil! Să reuşeşti să aduni la start 592 de participanți  este un record pentru oricine! La Memorialul Ioan Zanca au luat parte 38 unități școlare sau cluburi sportive de drept privat care funcționează pe raza județului Bistriţa - Năsăud precum şi din alte 7 județe (Suceava, Cluj, Maramureş, Sibiu, Sălaj, Buzău şi Bacău).

Au participat și au fost premiați sportivi la următoarele categorii:

Elevi ai claselor :

1 . l-ll  Fete-36 / Băieţi-61

2.   lll-IV  Fete-50 / Băieţi-59

3.  V-VI   Fete-52/  Băieţi-63

4.  VII-VIII  Fete -  35 / Băieţi-36

5.  IX-XII Fete-2 / Băieţi-3         

TOTAL ELEVI: 397                          

6.  Cursa familiei  42X2 sau 3=87

7.  2000 m, sportivi legitimaţi 46

8.  5000 m, sportivi legitimaţi  37

9. 5000 m Cursa populară 25  

  TOTAL 592 participanţi

Un bilanţ de 592 de participanți care nu doar că sună bine dar care  îmi dă încrederea că tot mai mulți copii își doresc sa facă sport și  mișcare!

Este o performanță să reuşeşti să organizezi un eveniment în care  peste 50 de profesori s-au mobilizat, au fost prezenți aproximativ 300 de  părinți, bunici si spectatori cărora le spunem felicitări și mii de mulţumiri! Atunci când reușești așa ceva doar pentru că  tu continui să crezi în visul tău de a face ceva pentru sport și oameni se numește performanță!

Mulțumim pentru sprijinul şi ajutorul Consiliului Județean și Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud cu ajutorul cărora  am făcut fericiţi şi mândri  pe cei care au câştigat cele 300 tricouri, 400 medalii şi 60  de cupe!

Numărul  celor înscriși a  fost mult mai mare decât așteptările noastre așa că ne cerem scuze celor care nu au putut beneficia de medalii, dar la anul cu ajutorul şi sprijinul sponsorilor și  autorităților  o să fim mult mai bine pregătiți!

Oare cine  nu ar fi onorat sau nu și-ar dori să fie implicat într-un eveniment care la anul o să adune un număr dublu de participanți!

ACS Athletic Club Bistrita împreună cu foști atleți ai prof. Ioan Zanca  au făcut donații private, banii cu care am premiat  sportivii  legitimați!

Mulțumim pentru cazarea asigurată, Florin Sângeorzan!

Trăim într-o lume în care efortul și munca nu mai sunt apreciate dar oare cum ar fi dacă oamenii de business care sunt potenţi financiar ar sprijini acești copii care aleargă 400 km/lună?

Mulțumim pentru ceaiul cald care a fost oferit de CSM Bistriţa!

Mulțumim Generali  care a oferit premii surpriză, tombola și balonul pentru start!

Le mulțumesc şi îi felicit din inimă pe toți voluntarii care au făcut ca acest eveniment să fie posibil: Nadia Sângeorzan, Rodica Someșan, Ana Runcan, Claudiu Runcan, Paraschiva Borș, Maria Ciobanică, Emil Rusz, Ilie Maria, Borș Elena, Petri Alina, Tofan Anamaria, Gordon Leontina, Fetti Cecilia, Someșan Georgeta, Rus Rodica,  Toma Ovidiu, Rus Dorotei, Rus Daniel,  Drăguș Lucian,  Elena Cătinean, Alexandru Marica, Georgiana Mihali, Denisa Rus, Anghel Lăcătuș!

         Oare este mult sau puţin ce am realizat? Pentru cei invidioși poate că pare puţin în comparație cu ce oare? Pentru noi, ACS Athletic Club Bistrița, este puţin în comparaţie cu ce ne-am propus să reușim la ediția următoare!

Este mult deoarece în urmă cu o lună totul era în faza de proiect, finanțarea sau sprijinul autorităților a venit cu întârziere! Bilanțul de 592 de participanți spune mult despre cât de mult copii  îşi doresc să facă sport şi cât de mult potențial au acești copii!

Noi toţi  ca îndrumători, antrenori sau profesori ne dorim pentru viitor ca acești copii să crească într-un mediu sănătos!

Vă mulţumesc tuturor.

Prof. Silvia Zanca-Mureşan

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5