Recorduri personale pentru sportivii bistriţeni, la Campionatele Internaţionale de Atletism ale României

În acest sfârşit de săptămână, Cluj Arena a gtăzduit cea de a 63-a ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism - Iolanda Balaş Söter ale României. La acest eveniment sportiv s-au înscris 252 atleţi (159 la masculin, 93 la feminin), dintre care 42 au fost reprezentanţi ai atletismului mondial, venind din ţări ca Armenia (2), Bulgaria (3), Germania (2), Israel (1), Moldova (7), Serbia (11), Turcia (16).  Este prima dată când Campionatele Internaţionale ale României s-au  desfăşurat timp de 2 zile, cu 38 de probe.

Atleţii bistriţeni, antrenaţi de prof. Alina Cucerzan, au avut o comportare bună, reuşind să-şi îmbunătăţească recordurile personale. Astfel, Traian Musteaţă, în proba de 1500 m, a ocupat locul locul VI la seniori şi locul I la juniori. În aceeaşi probă, Ionuţ Zăgrean, a cucerit locul VII la seniori şi locul II la juniori, cu record personal.

Geta Mănăstire, după o pauză de un an, a reuşit să se califice în finala probei de 100 m, ocupând locul VII, iar la 200 m locul IV la junori  (locul X în competiţia seniorilor). 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]