Referendum, 6-7 octombrie: Verificaţi valabilitatea actelor de identitate!

Serviciul Public Comunitar Judeţean de Evidenţa  Persoanelor Bistriţa – Năsăud face un apel către toţi cetăţenii din judeţul Bistriţa-Năsăud  să îşi verifice  valabilitatea  actelor de identitate deţinute.

“În situaţia deţinerii unui act de identitate  cu termen de valabilitate expirat, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 97/2005, republicată, au obligaţia de a se prezenta la sediul  serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor de la locul de domiciliu sau reşedinţă, în vederea punerii în legalitate cu un nou act de identitate.

Având în vedere că în perioada 6-7 octombrie 2018 va avea loc referendumul de modificare a Constituţiei României, vă rugăm să solicitaţi în timp util, eliberarea de acte de identitate în locul celor a căror valabilitate a expirat, pentru a evita înregistrarea unui număr mare de solicitări în acest sens, în perioada imediat premergătoare referendumului”, transmite comisar şef de poliţie Liliana Cotfas, director executiv al Serviciului Public Comunitar de Evidenţa Persoanelor Bistriţa-Năsăud. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]