Reguli la meciul C.F. Gloria Bistriţa -CFR Cluj

Astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul municipal Bistriţa se va disputa partida de fotbal dintre echipele C.F. Gloria Bistriţa şi CFR Cluj. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, aduce în atenţia publicului spectator că biletele s-au pus deja în vânzare începând cu data de 10 septembrie 2008, la caseria nr.1, de la intrarea principală în stadion, între orele 10.00-18.00. Accesul în stadion se va face de la ora 14.00, pentru aceasta adresăm rugămintea publicului de a se prezenta din timp la stadion, în vederea evitării aglomeraţiei în zona porţilor de acces înainte de începerea partidei.

Copiii până la 14 ani au intrarea liberă, doar dacă sunt însoţiţi de părinţi, iar pensionarii, femeile, studenţii şi membrii galeriei vor putea achiziţiona biletele la jumătate de preţ. Cei care doresc să asiste la partida de fotbal vor fi supuşi controalelor pentru acces în stadion.În conformitate cu Legea nr. 4 din 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, spectatorii sunt obligaţi să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine. "Adresăm rugămintea, ca la intrarea în stadion, spectatorii să nu deţină materiale şi obiecte interzise a fi introduse în stadion (respectiv sticle, obiecte contondente, brichete, etc.), pentru acestea fiind amenajate locuri speciale de depozitare, la intrare", afirmă ofiţer relaţii publice, lt. Georgeta Căşvan.

Tot astăzi, de la ora 17.00, va avea loc şi partida de fotbal din cadrul Ligii a III a dintre echipele Gloria II şi FC Bihor II.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5