O bancă pentru cetăţeni, oameni de afaceri, IMM-uri etc.

Relocarea „BANK LEUMI”, Sucursala Bistriţa, într-un sediu nou şi modern

Ieri, 13.04.2010, la ora 10.30, a avut loc un eveniment deosebit, constând în deschiderea oficială a Sucursalei Bistriţa „Bank Leumi” care a fost relocată în Piaţa Centrală, nr.27, din Bistriţa, într-un sediu nou şi modern, cu servicii prompte către toate categoriile de cetăţeni, oameni de afaceri, IMM-uri, societăţi comerciale etc.

Panglica inaugurală a fost tăiată de către dl. MANFRED RAUCHWERGER Seniori şi vicepreşedinte executiv al „Bank Leumi” în România şi dl. viceprimar al Bistriţei, FLORIN GĂUREAN, după care s-a vizitat noul sediu modern, eficace şi cu personal de înaltă clasă şi ţinută, care oferă toată gama de produse bancare.

A urmat lansarea ofertei promoţionale adresată clienţilor, la cunoscutul, apreciatul şi liderul în domeniu, Hotel-Restaurant „Coroana de Aur”, unde dl. CRISTIAN PĂRĂUAN – director Sucursala Bistriţa, a făcut o succintă prezentare a băncii şi a invitaţilor.

Dl. Manfred Rauchwerger a prezentat, cu argumente, istoricul băncii, care funcţionează din 2006 în România, are sucursale în toată lumea, în 2009 cifra de afaceri este de 533,5 milioane USD, cu un profit net de 4,3 milioane USD, în România are 37 de sucursale, strategia este pentru dezvoltarea IMM-urilor şi s-a ales o locaţie centrală cu un design modern.

Urează succes noii echipe din Bistriţa.

RALUCA VIERU – director Divizia Comercial a prezentat gama completă şi diversificată de produse şi servicii bancare, constând în conturi curente, depozite, credite precum Creditul Forsytia, Creditul Helianthus, Business Card, Servicii, Internet Banking, cât şi PRODUSUL VEDETĂ pentru bistriţeni şi cei din judeţ „BUSINESS PLUS”, o linie de credit pe 12 luni, cu dobândă fixă pe toată perioada, de 8,9% pe an.

ALIN ALUPEI – director Divizia Retail, a prezentat gama de produse şi depozite pentru persoane fizice privind Contul Curent Superrr, Vârsta Înţelepciunii, Contul pentru achiziţie locuinţe, Creditul de nevoi personale, Creditul Auto, Carduri, Servicii şi Private Banking. Oferta pentru Bistriţa, şi judeţ, până la 1 iunie, constă în deschiderea de Cont curent, Craduri „Master Card”, SMS Alert în mod gratuit şi în plus 25% reducere la toate operaţiunile efectuate de bancă.

Este o ofertă tentantă şi bogată care nu trebuie ratată de clienţi şi viitorii clienţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]