Replica zilei - Radu Moldovan (PSD)

Sunt de acord. Demisionăm în bloc! Mai trebuie să fie şi bunăvoinţa preşedintelui, să constate că nu mai e Parlament. Că s-ar putea să demisionăm degeaba. Vorbesc serios! S-ar putea să nu vadă, să nu audă, că nu mai este Parlament!

Comentarii

31/01/12 11:37
Vizitator

Foarte interesant acest "articol"... Aveti grija oameni buni pe cine alegeti la viitoarele alegeri !Sper sa nu mai auzim de absolut nimeni, care intr-o forma sau alta, a participat la guvernarea Romaniei inainte si dupa Revolutie ... Cred ca partidele nou infiintate, sau de ce nu si cele "vechi" dar care inca n-au fost la guvernare, merita toata atentia . . .

29/01/12 16:15
Vizitator

Crescent, Dan Voiculescu. Autorii loviturii de stat, l-au asasinat pe Ceausescu, pentru a deturna Averea Diavolului in stil mafiot

Crescent era o firma “off-shore”, infiintata PENTRU A fi scutita de impozite si inRomania taxă, conform legilor internationale in materie, tocmai PENTRU CA Banii castigati de ea sa ajunga la buget Nu, ci în conturile controlate de Dan Voiculescu.

Profilat in special pe Afaceri cu Ciment si alumină, Dan Voiculescu-Crescent un scos din România cantitati gigantice din aceste materii prime, obtinand profituri calcula la cel Putin 1,5 miliarde de dolari, Intr-o perioada in grija toata Securitatea Statului era transformata Intr -ONU Urie mecanism de producere de bani, principiul orice mijloace, cu scopul achitarii integrale un datoriei externe o RSR, de 21 miliarde de dolari.

Foarte multe specialisti au ajuns dupa ’89 la o opinie comuna: Dan Voiculescu era UNA dintre persoanele de Incredere grijă alimentau conturile lui Ceausescu din bancile Elvetiei si ale Altor banci ale Lumii. Sa estimat ca Averea lui Ceausescu, ascunsa in aceste conturi ultra-secreta, s-ar ridica la 400 de milioane Peste de dolari.

Cifra de 400 milioane de dolari un Fost publice pronuntata prima de date de procurorul militar Dan Voinea, ingrijirea facut parte nu din completul Tribunalului Militar Excepţional de îngrijire, în 25 Decembrie 1989, la Târgovişte, un Decis impuscarea sotilor Ceausescu:

“Procuror: Pe Numele CUI sunt Cele 400 de milioane de dolari din Elvetia”, Elena Ceauşescu: Ce bani? ; Procuror: 400 de milioane au Fost depozitate in Elvetia! ; Elena Ceauşescu: Dovada, Dovada “!

Si tot conform acestor Opinii, SA Trás concluzia ca Dan Voiculescu o mostenit, dupa impuscarea sotilor Ceausescu, “Averea diavolului”. Asa SE poate explica si nemaipomenita prosperitate un afacerilor lui Dan Voiculescu, IMEDIAT dupa Decembrie 1989.

În 1990, zeci de ofiteri de securitate cu misiuni de aport valutar (AVS) s-au imbogatit, devenind proprietarii sumelor valutare pe îngrijire le-au depus în anii comunismului, in conturi secrete de la BRCE, deschise de Securitate pe Numele Lor. PENTRU ca nimeni Nu o Mai revendicat sumele din conturile acestor lucratori AVS, de îngrijire în fapt alimentau conturile lui Ceauşescu, o facut posibil ca fostii securisti sa devina azi CEI Mai Mari Oameni de Afaceri. Acesti bani Nu au iesit niciodata Mai la iveala, TOATE incercarile de Recuperare o Lor gasesc blocate din politică în 1990 Ordin, atunci Cand o Echipa de experti canadieni de la KPMG PeatMarwick Thorne – Toronto, angajata de GUVERNUL ROMANIEI, o ajuns la firma Crescent.

Tot Mai multe voci filate azi ca Dan Voiculescu o Fost UNA dintre persoanele de servicii medicale un mostenit conturile lui Ceauşescu Sau o Parte din elemente, la FEL ejaculare mai multe ofiteri de Securitate au avut Norocul sa Ramana cu importante sume valutare în conturile personale, dupa Căderea regimului comunist . Nu Mai Este azi ONU secrete ca ofiterii Securitatii, precum si numerosi functionari de Vaza din structurile puterii de atunci, aveau fiecare misiunea sa aduca dolari, principiul orice mijloace, PENTRU vistieria Tarii, PENTRU Ceauşescu. Cu totii erau inregistrati in Serviciul de Aport Valutar PENTRU Stat (AVS) si aveau fiecare conturi deschise la BRCE (viitoarea BANCOREX). Acesti lucratori de Aport Valutar aveau norma sa stranga bani, sub sanctiunea retrogradarii. Asa s-au strans la buget SUTE de milioane de dolari numai din rascumpararea un mii de evrei si etnici Germani, au grijă Dorit sa emigreze din România. De aceea ne si miram Continuu de gestul lui Emil Hurezeanu, dif, Financiar, ne convine.

BRCE un Fost în fapt, în Banca de îngrijire Toti cotizantii AVS au avut conturi personale. Dupa 1990, functionarii BRCE – BANCOREX au sters urmele acestor conturi, distrugand intreaga arhiva. Securistii grijă aveau aceste conturi pe Numele Lor s-au lansat masiv in Afaceri, tocmai PENTRU CA Banii din aceste conturi le-au revenit. Aceasta Este si UNA dintre explicatiile de CE ONU procent atat de mare de securisti au devenit Marii Oameni de Afaceri post-decembristi.

Filiera: Cifra de Afaceri anuala o semiluna, declarata de ea insasi sine ridica la 200 milioane de dolari. Surse de îngrijire au incercat sa investigheze in 1990 firma Crescent au lansat Insa Informatia ca în Realitate cifra anuala de Afaceri ar fi Fost de 500 milioane dolari.

Crescent-ul AVEA ramificatii in Atena si Viena, Nico & Vlad AVEA reprezentante Oficiale. Cea Mai puternica Reprezentanta eră Insa CEA de la Bucuresti, condusa de Voiculescu, în Calitate de director general. În anii ’84 – ’89, Surse avizate Arata ca cel de îngrijire dirija la varf afacerile Crescent era ONU anume John Edgington, îngrijire ISI facea veacul la Viena.

Tot la Viena SE afla si fratele lui Nicolae Ceauşescu, Marin, seful Reprezentantei Economice a Romaniei in Austria (prin îngrijirea SE derulau Afaceri uriase), ingrijirea Fost gasit spanzurat, in 28, Decembrie 1989 la Trei Zile dupa impuscarea dictatorilor, in pivnita casei . Version oficiala, in lipsa de Alte sondă, un sinuciderea Fost, Insa nimeni Nu o Acceptat aceasta version. CEI grijă l-au cunoscut pe Marin Ceauşescu filate ca acesta la cautat cu disperare, în Ultimele Momente ale Vietii vânzare, pe John Edgington, Dar Nu o reusit sa-l gaseasca, PENTRU CA SE acesta daduse la fond, afland CE SE intampla in România. O stire un agentiei austriece APA, preluata de Rompres la 6 Ianuarie 1990, anunta: “Marin Ceauşescu, fostul sef al Reprezentantei Comerciale a Romaniei in Austria, fratele ex-dictatorului, un vazut Fost, Cateva minereu Inainte de a se sinucide, în Localitatea Eisenstadt, din Burgenland, Nico & Vlad SE gaseste sediul firmei Crescent maritim comercial Ges MBM, al carei sediu SE afla la Nicosia. Locuitorii afirma ca de fapt aceasta firma apartinea Romaniei. Firma de îngrijire Platea IMEDIAT PENTRU produse SE ocupa de importurile unor marfuri de lux occidentale, îngrijire erau trimise cu camioane particulare spre România, un om relevat ONU de Afaceri din Eisenstadt “.

Conturile lui Ceauşescu: Dupa evenimentele sangeroase din Decembrie 1989, Puterea aleasa in mai 1990 un initat o palida tentativa de cautare o conturilor secrete ale Securitatii lui Nicolae Ceauşescu. PENTRU aceasta, la 14 august 1990, sa luat Hotararea de Guvern nr. 951 (publicata in MO nr 104 din 13.09.1990), act de îngrijire principiile de îngrijire SA Decis infiintarea unei Comisii Guvernamentale de îngrijire sa caute si sa recupereze conturile secrete ale Securitatii si familiei Ceausescu. GUVERNUL ROMANIEI o considerat ca “Averea Diavolului” poate fi gasita, crezand probabil, la ACEA de date, ca ea SE afla in niste conturi secrete, principiul banci din Elvetia, SUA Alte Sau de stat, pe Numele fostilor dictatori. Sa constituit si o Comisie Guvernamentala cu misiunea declarata: descoperirea “Averii Diavolului”. Dintre insarcinarile acestei comisii, mentionam: – identificarea si localizarea fondurilor; – initierea procedurilor judiciare PENTRU recuperarea fondurilor; – investigarea, in limitele legii, un cazurilor de coruptie, abuz si frauda, ​​de îngrijire au facut Posibila deturnarea fondurilor de catre Sau în favoarea debitorilor. Primul Presedinte al comisiei o Fost Ion M. Anghel, Trimis la NICI Doua Luni dupa numire, ca Ambasador în Olanda. Locul Sau o Fost preluat de actualul prim-ministru Mugur Isărescu, de îngrijire Nu SE stie Cand un renuntat la aceasta Calitate, PENTRU CA DIN 1992 SA Nu Mai auzit NIMIC Despre activitatea acestei Comisii.

PENTRU atingerea obiectivelor propuse, GUVERNUL un angajat o firma de experti canadieni, turbă MARWICH Thorne, din Toronto, careia i sa platit PENTRU investigatiile efectuate ONU onorariu de 250.000 de dolari Peste. Expertii canadieni s-au puroi pe treaba si in Cateva Luni au ajuns cu cercetarile in jurul societatii cipriote Crescent COMERCIAL MARITIME, un Carei director general al reprezentantei de la Bucuresti era Dan Voiculescu, actualul Magnat al imperiului GRIVCO.

În Imperiul GRIVCO, nascut Abia în acel unu, trecusera cu Arme si bagaje, în Calitate de actionari Sau directorasi pe la diverse firme, o serie de fosti ofiteri ai DIE, îngrijire Pana in Decembrie 1989 lucrasera la intreprinderile de comert exterior ale Securitatii: ICE Dunarea, ICE Metalimportexport si Altele. Unii dintre EI Mai erau inca activităţi. În momentul în îngrijirea cercetarile canadienilor au ajuns la Cuibul lui Voiculescu, investigatiile au Fost fatis obstructionate. Canadienii au Fost intoxicati cu FEL de FEL de FEL de adrese, provenite de la institutiile statului, astfel Incat Rod Stambler, reprezentantul turbă MARWICH Thorne o declarat presei canadiene, de servicii medicale un Realizat intitulat ONU de film documentar “Averea Dracului”: “La momentul dat ne , ONU cheie clipă, am constatat ca o aparut ONU Sistem de servicii medicale un crescut, sa dezvoltat si functiona Intr-ONU asemenea mod, Incat sa poata fi identificat Nu ca beneficiar al profiturilor. Fara indoiala ca era de la CEL MAI Nivel Inalt din interiorul Romaniei … “

Canadienii au Trimis Raport ONU si Ministerului Justitiei, cu rezultatul cercetarilor Lor, la datele de 29.06.1990, semnat de Robert Lindquist si Edward Belobaba, în îngrijirea au subliniat piedicile grijă li sine, joc de cuvinte la tot pasul. Comisia Guvernamentala un COMUNICAT IMEDIAT firmei Turba MARWICH Thorne: “Dezvaluirea continutului raportului pe îngrijire l-ati Trimis ministrului Justitiei Sau Alte informatii legat de acesta ar putea prejudicia ancheta desfasurata de Comisia Guvernamentala si ar putea Antrena responsabilitatea ruperii acestui contract”

Postul naţional canadian CBC un Anuntat în 6 octombrie 1991 CA VA difuza Peste Doua Zile documentarul “Averea Dracului”. Surpriza: GUVERNUL Roman un IMEDIAT actionat in judecata postul CBC, PENTRU un interzice difuzarea documentarului. Procesul sa judecat la 30 Octombrie 1991, IAR verdictul un firesc Fost: interdictia de difuzare ceruta de GUVERNUL ROMANIEI o Fost ridicata, astfel ca pe 5 octombrie filmul o Fost vizionat de telespectatorii canadieni. În mod las, GUVERNUL ROMANIEI o negat ulterior ca ar fi Fost initiatorul procesului.

Turba MARWICH Thorne o Fost impiedicata sa AIBA acces la documentele din BRCE, de la SRI Ministere Sau diverse, invocandu-se Secretul bancar si cel de stat. Prin astfel de metode, GUVERNUL Roman si Comisia lui Isarescu i-au Trimis la plimbare pe canadieni, fara sa fi recuperat sine ONU Singur dolar din Averea “mult cautata”. In Realitate, gestul politic de inmormantare o afacerii o avut la Baza descoperirea unui adevar: Banii cautati SE aflau sub controlul unor fosti ofiteri de Securitate Sau din DIE, IAR deconspirarea acestora ar fi bulversat structurile Serviciilor Interne de Informatii. Aceste Fonduri, provenite în majoritate din depozitele constituite la BRCE in anii comunismului, de ICE din DSS si DIE, SE regasesc azi în privat, firmele de îngrijire ale Securistilor “au reusit in Afaceri” dupa 1989.

Din februarie 1992 sa constituit si o comisie senatoriala PENTRU gasirea “Averii diavolului”, condusa de senatorul PDSR Dragos Luchian. Reluata din punctul Nico & Vlad o Fost abandonata de Comisia Guvernamentala, investigatia noii comisii un vizat verificarea conturilor din BRCE, SCOP PENTRU grija sa desemnat o Echipa de sapte experti din Ministerul Finantelor, de îngrijire Insa s-au apucat de treaba si au Nu Mai terminat-o niciodata.

Arhiva BRCE o Fost distrusa Intre Timp si Peste 2 miliarde de dolari, pisica sine aflau in visteria BRCE, au disparut in mod misterios. Un control al Curtii de Conturi a Romaniei, efectuat la BRCE în 1996 (Primul de acest gen din 1996), concluziona:

- Nu sa putut stabilizarea pe Baza de Documente module de gestionare un Fondului valutar centralizat al statului, deoarece Fondul un Fost desfiintat nelegal si nejustificat de catre BRCE, în Ianuarie 1990. La datele desfiintarii, Fondul insuma 1,106 miliarde de dolari;

- În 1991, BRCE un Deschis pe Numele BNR ONU cont numit “BNR – Fond de Stat valutar”, în îngrijire, principiul Patru operatiuni, o Inregistrat Plati fara Documente justificative de 906 milioane de dolari, facand datoare în acest FEL BNR, în Numele statului, cu Suma mentionata, pe Motiv ca ar fi achitat la extern datorii ale statului;

Expertii canadieni au Stabilit, în momentul Cand au batut la poarta o semiluna lui Dan Voiculescu, ca aceasta companii o avut la BRCE ONU cont necomercial, nr 47.11.285.350-2, ONU si altul la Sucursala din Bucuresti o Société Générale, nr. 020221. Contul de la BRCE al Crescent era manevrat de Rodica Vlaicu, de la Departamentul Economic.

Depistarea averilor acumulate de firma Crescent, din afacerile purtate cu firmele Securitatii (ICE Dunarea, ICE Metalimportexport, ICE Vitrocim, Danubiana etc), estimarea neoficial la circa 1,5 miliarde de dolari, SE pot afla foarte lesne, daca institutiile abilitate i-ar Lua la Intrebari pe martorii afacerilor lui Dan Voiculescu, in majoritate ofiteri DIE Sau de Securitate, ori colaboratori ai acestor Institutii Nu Demult apuse.

Printre acestia: – Vasile Voloseniuc, Fost Presedinte BRCE; – Gheorghe Crainicean, Fost vicepresedinte BRCE, azi actionar si administrator la firmele lui Dan Voiculescu; – Mihai Lazar, Fost functionar la ICE Dunarea, azi actionar si administrator al firmelor lui Voiculescu; – Rodica Vlaicu, fosta functionara la BRCE, îngrijire administrative directe Contul semilună; – Nas Leon, fostul sef al Gospodariei CC al PCR, cel de îngrijire inventaria fondurile secrete ale Securitatii si ii raporta regulat lui Ceausescu cuantumul sumelor; – Dan Pascariu, Fost vicepresedinte PENTRU operatiuni internationale la BRCE; – col Gheorghe Badita, Fost sef la ICE Dunarea; – col Constantin Gavril, Fost sef la ICE Dunarea; – gen Aristotel Stamatoiu, Fost sef la ICE Dunarea; – Ion Presura, Fost director adjunct la ICE Dunarea; – Nicolae Patrubani , Fost contabil sef la ICE Dunarea.

Unul dintre CEI Mai avizati martori ai averilor facute pătuţ la pat de copii cu Securitatea de catre Dan Voiculescu – Crescent Este lt. col. Anghelache Constantin (Fost sef la Clubul Rapid). În 23 Decembrie 1989, postul de radio “Europa Libera” a dat publicitatii ONU Numar de cont, divulgat de ofiterul Liviu Turcu, refugiat în SUA, cont folosit de Familia lui Ceauşescu PENTRU operatiunile valutare facute in anii comunismului. “Contul, Deschis la BRCE, un nr avut. 4721.427.300.2 “, un continuat mesajul Europei Libere,” Este ONU cont folosit de Familia lui Ceauşescu, PENTRU operatiunile valutare. Numele responsabilului cu Actiuni valutare Este lt. col. Anghelache Constantin, cu atributii importante in Ministerul Comertului Exterior, in Ministerul de Externe si BRCE. Acest lt.col. Anghelache Constantin Este ONU importante martor si trebuie facut Totul SA FIE PENTRU pastrat o BTS CE stie “.

“Retineti-l pe Dan Voiculescu!” Firma de Contabilitate juridica Peat Marwick Thorne din Toronto si firma de avocatura GOWLING, STRATHY & Henderson au Fost angajate, la datele de 12 Martie 1990, de catre Ministerul Justitiei, în Numele Guvernului României, sa depisteze conturile secrete ale Securitatii si ale familiei Ceauşescu, în îngrijirea SE banuia ca atare afla Peste 400 milioane de dolari.

Cercetarile detectivilor canadieni s-au blocat, asa cum am spus Mai, la firma Crescent si la personajul cheie EI, Dan Voiculescu. În datele de 8 Mai 1990, canadienii au efectuat Raport ONU, în îngrijirea au subliniat ca au Documente de îngrijire Crescent firma atesta ca o Fost o lui Nicolae Ceausescu si au propus o serie de Masuri juridice, menite sa depisteze TOATE conturile manuite de Dan Voiculescu, de la bancile din Strainatate si din tara.

Cand ancheta PMT o ajuns la acest Punct, GUVERNUL lui Iliescu Nu Mai platit un NICI ONU dolar, blocand investigatiile la TOATE nivelele. Nimeni Nu o avut acces la documentele Oficiale ale Serviciilor secrete romanesti Sau la BRCE. Justitia lui Iliescu Nu o miscat NICI PENTRU ONU SunPhoto o soma, printr-o hotarare judecatoreasca, bancile Manele Nico & Vlad Crescent AVEA O sumedenie de conturi valutare, cu TOATE ca unele banci din Elvetia au confirmat oficial existenta unor conturi ale lui Ceausescu. Dan Voiculescu o devenit intangibil si nimeni Nu la deranjat cu asemenea Mai Probleme Pana in Ziua de azi, Cand stapaneste o incredibila avere.

Prezentam in continuare masurile de Recuperare o semiluna banilor, propuse de PMT principiul “PROIECT 13 Crescent”, de îngrijire au culminat cu dispozitia:. “RETINETI-L PE Dan Voiculescu!” Insa nimeni Nu la retinut Sau arestat.

Autorii loviturii de stat, CEI grijă l-au asasinat pe Ceausescu Practic, au musamalizat TOATE cercetarile canadienilor, IAR Banii furati Poporului Roman au Fost deturnati in stil mafiot, ajungand in conturile unor Personaje de prim rang ale regimului Iliescu-Nastase.

29/01/12 11:48
Vizitator

Domnilor PSD-isti, pai tocmai asta isi doreste PDL-ul sa va dati demisia si sa ramana singuri, ca sa poata hotara absolut tot ceea ce le sta pe "microcipuri"... Vreti sa faceti ca si cu d.l Geoana, cand de destepti ce ati fost, ati ramas fara cea de-a doua functie in stat, pe care "ei" abia au asteptat s-o ocupe? Ce credeti ca faceti cu datul demisiei in bloc ? Mai mare prostie nici ca ati putut face cu d.l Geoana si nici ca ati putea face si acum... Daca "demisioneaza" d.l Basescu cine credeti ca ramane interimar, altul decat seful senatului, care nu mai este " omul Dvs." ca la fostul... i-ati dat cu piciorul in "fund" desteptilor !Tot asa, daca-si da demisia d.l Boc, cine credeti ca va fi "numit" altul decat tot pe care-l va voi presedintele tarii sau cine-l va "interima"... si care nu este altul decat PDL-ul... ?!!! Lasati-o balta pana la alegeri , ca nu mai este mult... si straduiti-va sa voteze oamenii cu Dvs... dar tare ma tem ca lumea nu prea va mai vota nici cu actualii dar nici cu dvs... si veti ramane foarte surprinsi ce partide vor iesi cu numarul cel mai mare de voturi... Tare ma tem ca va trebui mult sa va "scremeti" pana veti reusi o " coalitie" pentru urmatoarea guvernare... care n-o sa va prea "unga " pe gat dupa cum se aude "strigand" si vociferand la TV cu ocazia manifestatiilor televizate de peste tot, nu numai de la Bucuresti... pentru ca " raul " din tara n-a pornit de la PDL ci doar a fost "continuat"... de predecesorii acestuia, printre care nu cu prea mult "onor" faceti parte, cu toate viziunile Dvs de tip "social"... !!!
PDL-istii, au avut grija sa-si "faca" tot felul de partide " satelit"... care vor aduna voturi in detrimentul Dvs si cu toate ca nu vor mai iesi ei cu ponderea cea mai ridicata la alegeri, vor avea niste garantii suplimentare cu o mare speranta ca iar vor iesi la guvernare si Dvs... veti cam ramane tot in opozitie... asa ca "bagati bine la capatana" si n-o mai faceti pe "vitejii" inainte de vreme ca nu "tine"... ! Interesant, ca dintre toti "fondatorii " partidului Dvs... n-ati gasit pe nimeni cineva cu experienta sa va conduca si ati "pus pe dreapta " pe toti "greii partidului"... Sncer... nu ne place deloc cum ganditi si cum va manifestati... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5