Restricţii în trafic de Ziua Unirii

Primăria municipiului Bistriţa aduce la cunoştinţă publică faptul că, în ziua de vineri 24.01.2014, accesul auto în Piaţa Unirii va fi restricţionat pentru ca manifestările organizate prilejul Zilei Unirii să se desfăşoare în bune condiţii.

Accesul auto dinspre strada Bistricioarei spre Piaţa Unirii şi din Piaţa Unirii spre strada Liviu Rebreanu va fi interzis între orele 11.30 – 13.00.

Rugăm participanţii la trafic şi riveranii să dea dovadă de înţelegere şi să folosească trasee alternative.

Primarul municipiului Bistriţa
Ovidiu Teodor Creţu

.

Comentarii

23/01/14 13:58
Vizitator

Mai multa decenta nu strica. Dupa tragedia petrecută în Munții Apuseni, s-ar impune anularea manifestarilor din 24 ianuarie. De altfel, mai multe consilii județene din țară au anunțat că vor renunța în acest an la acest moment festiv.

24/01/14 09:45

Tragicul eveniment aviatic din Munții Apuseni ne demonstrează adevăratele lecții de omenie și solidaritate date de niște oameni simpli care s-au mobilizat exemplar pentru a sări în ajutorul celor aflați la necaz, fără pretenții la recompense și laude,dar și cealaltă lecție de nepăsare a autorităților,a celor ce ar fi trebuit să gestioneze perfect o astfel de situație dramatică.O țară întreagă se întreabă la ce mai sunt bune aceste autorități plătite cu bani grei de la buget,dacă se bâjbâie în astfel de situații.Rușine mare că ne sunt irosiți banii de incompetenți.Regrete sincere și condoleanțe familiilor celor doi eroi plecați dintre noi într-un mod cutremurator.Dumnezeu să-i odihnească în pace.Pentru acești eroi ar trebui să se dedice cea mai mare parte a Sărbătorii de azi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]