SMYK All for Kids România se extinde

Retailerul polonez specializat în articole pentru copii deschide al unsprezecelea magazin în Bistrița

         Din 30 noiembrie, SMYK All for Kids este prezent în opt orașe din România, compania deschizând un nou magazin în Bistrița Retail Park B1;

        În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, cei mici alături de părinții sunt invitați să participe, la o serie de activităţi organizate cu ocazia deschiderii magazinului cu numărul 11.  

SMYK All for Kids, retailerul polonez specializat în comercializarea de produse pentru copiii cu vârste între 0 și 14 ani, inaugurează pe data de 30 noiembrie 2018 magazinul cu numărul 11 în România.

SMYK All for Kids este specializat în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte, încălțăminte și puericultură, jucării și accesorii pentru copii, de la nou-născuți până la vârsta de 14 ani, conceptul magazinelor sale fiind „totul sub un singur acoperiș”. SMYK All for Kids are în portofoliu atât propriile sale branduri : Cool Club (îmbrăcăminte, încălţăminte), SMIKI (jucării, jocuri educative şi articole bebe), cât și mărci globale precum LEGO, Hasbro sau Mattel.

„Din dorința de a fi cât mai aproape de clienții noștri și ținând cont de dinamismul pieței de retail din România, am decis ca anul acesta să extindem rețeaua de magazine cu trei noi spații (30 noiembrie - Bistriţa – Retail Park B1, 5 decembrie – Satu Mare Shopping City și 14 decembrie – Sibiu Shopping City). Noile magazine oferă o gamă variată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte marca noastră Cool Club, recunoscute pentru calitatea lor, dar și pentru designul modern și atractiv. De asemenea clienții pot găsi și jucării și jocuri educative atât brandul propriu SMIKI, cât și Lego, Hotwheels, Barbie, dar și articole de puericultură necesare părinților în primii ani”, a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stancu.

Noul magazin, ce va fi inaugurat în data de 30 noiembrie, este localizat în cadrul centrului comercial Retail Park B1 din Calea Moldovei nr 40 A, iar părinții sunt așteptați în weekendul 30.11 – 2.12 să ia parte la Marea Deschidere, unde îi așteaptă: oferte speciale, tombolă cu premii,   ateliere pentru copii ( facepainting, modelare baloane) și un colț interactiv cu fotografii magnetice.

 

Despre SMYK All for Kids:

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009  acoperind în prezent opt orașe, cu 113 magazine: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța - Vivo! Mall, Ploiești - AFI,  Galați - Shopping City, Timișoara - Shopping City, Deva - Shopping City  și  Oradea - Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1 - deschidere 30 noiembrie  2018, Satu Mare Shopping City - deschidere 5 decembrie 2018, Sibiu Shopping City – deschidere 14 decembrie 2018

În Polonia, SMYK All for kids activează de peste 40 de ani, având în prezent o reţea cu peste 170 de magazine.

La nivel global magazinele SMYK All for kids se regăsesc atât sub brandul propriu în Ucraina, cât şi sub

formă de francize.

Mai multe detalii despre SMYK All for Kids găsiți pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/smykro sau pe www.smyk.com.ro.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]