Reţinuţi pentru 24 de ore pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte

La data de 25 august a.c., o femeie, în vârstă de 46 de ani, din Teaca, victima unei agresiuni comise pe raza comunei în cursul lunii iulie a.c., a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa datorită leziunilor suferite.

În fapt, în seara zilei de 14 iulie a.c., un tânăr, în vârstă de 21 de ani, şi un bărbat, de 45 de ani, ambii din comuna Teaca, aflându-se sub influenţa alcoolului, ar fi agresat fizic femeia, de 46 de ani, căreia i-ar fi provocat leziuni corporale, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

În urma extinderii cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei din ,,Lovire sau alte violenţe” în infracţiunea de ,,Loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”.

Cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă, ne comunică Biroul de presă IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5