Revederea la 45 de ani

Există în viaţa momente în care emoţiile nu se mai pot subordona; un scurt apel telefonic şi s-a declanşat cascada.
Deşi am evoluat ca gen feminin – inteligenţa emoţională rămâne doar concept. Retrăiesc amintiri în flash senzorial, copleşitoare percepţii senzoriale, şi mă încălzeşte lumina lor.
Anticipăm aşa cum ne-am dori noi, secvenţele se succed ameţitor şi ne asigură confortul emoţional care ne susţine.
RESPECT ŞI GRATITUDINE DASCĂLILOR FORMATORI, PERSONALITĂŢI CU “ŞTAIF”.
Cu flori şi imnul Liceului Grăniceresc Năsăudean, ne întămpinăm magisterii; nu mai avem acces la catalog – SEC si nu vom mai avea acces în clasă pentru aniversări.
Mă ridic la catalogul improvizat impersonal, vizibil intrigată şi reproduc stereotip cuvinte spuse de părinte în Slujba de Rusalii:
“ Din păcate asistăm nu doar la globalizarea intereselor financiare şi economice ci şi la globalizarea indiferenţei umane”.
Ne înverşunăm în pragmatic, dar de fapt rămânem doar spirit.
Slujba de pomenire – ei sunt cu noi.
Întăresc mai mult pentru mine însămi “În slujba societăţii, voi ramane sub jurământ voluntar şi sprijin pentru aproapele.”
O zi cu soare mult. Ne îmbarcăm veseli, cu multă dăruire colegii localnici ne omenesc “domneşte” cu ceaune aburinde în Valea lui Coşbuc.
Râdem, lăcrimăm, ne pupăm, rememorăm.
Ne iubim,
Trăim,
Mai vrem,
Ajută-ne Doamne!
Surâd amintirilor şi merg înainte!
Dr. Mihalca Man Sorina Dana
absolvent promoţia 1972

.

Comentarii

20/06/17 15:31
Macedon Tofeni

Mulțumim mult, colega noastră dragă. Ai reușit într-un stil propriu, lapidar, trecând de la nuanțe grave la altele de o sensibilitate profundă, o descriere neașteptată a întregului ansamblu de manifestări a revederii noastre. Extraordinara îmbinare de supermaturitate și tinerețe în același timp, cu avalanșa de gânduri, reverberații și simțiri ne descrie un imens tablou care ne obligă să credem că merităm să mai repetăm periodic asemenea revederi. Îți mulțumim mult!

20/06/17 18:57

Trist dar crud de adevarat insa gestul madamei d nu a umbrit deloc revederea noastra.Sa avem sanatate si pentru viitoarele revederi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]