Revelion liniştit. Amenzi de peste 140.000 lei, 11 permise de conducere reţinute

Peste 600 de polițiști, peste 280 de intervenții la evenimente, aproape 500 de sancțiuni contravenționale, o singură concluzie: se  continuă  trendul de creștere a siguranței comunității, din ultimii ani, pe fondul descreșterii volumului criminalității, informează Poliţia bistriţeană, după vacanţa de la începutul noului an. 

         În perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, aproape 600 de poliţişti au acționat zilnic, în județul Bistrița-Năsăud , pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

„Structurile de poliție au intervenit la 286 de evenimente, dintre care 266 sesizate prin SNUAU 112. Au fost sesizate 77 de infracţiuni, dintre care 8 au fost constatate în flagrant delict. Se continuă astfel trendul de creștere a siguranței comunității din ultimii ani, volumul criminalității fiind în descreștere. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 484 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală depășește 140.000 de lei”, se menţionează în comunicat. 

Pentru abaterile rutiere constatate, au fost aplicate 381 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 76 pentru viteză. De asemenea, au fost reținute 11 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

„În toată această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente de amploare care să perturbe siguranța și liniștea cetățenilor, măsurile luate de Poliția Română atingându-și astfel scopul. Mulțumim cetățenilor care au înțeles să respecte legea și să se bucure în liniște de această minivacanță”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]