Rezervari in avans pentru sarbatori minunate alaturi de NICKTRANS

Sezonul de sarbatori si vacante se apropie, ceea ce face ca graba pentru rezervarea biletelor de calatorie sa puna accentul pe ofertele agentiilor de turism si ale firmelor de transport, astfel incat este indicat a rezerva din timp bilete rentabile pentru cele mai frumoase destinatii. Compania de transport persoane si colete NICKTRANS ofera emotie maxima, lux si confort pe toata durata calatoriei, reusind sa indeplineasca si in acest an nevoile clientilor de a fi mai aproape de cei dragi.

Rezervarea biletelor de calatorie este un aspect crucial in aceasta perioada si nu poate fi eliminat daca nu se cunosc imediat durata, pretul si mijlocul de transport. NICKTRANS din Suceava propune, ca in fiecare an, destinatii unice, in care se afla prietenii si rudele celor mai multi clienti fideli, iar o calatorie in siguranta nu poate fi refuzata, daca se asigura un cost redus al biletelor, un autocar modern, precum si o atmosfera placuta.

 

De sarbatori NICKTRANS ofera preturi accesibile

Descoperirea unor tarife modice pentru calatorii nu este o sarcina dificila. Pe pagina de internet a celor de la NICKTRANS se regasesc destinatiile cele mai cautate de calatori, destinatii accesibile, cu plecari zilnice pentru rutele interne si cele externe, destinatii care se pot rezerva la una din cele 10 agentii ale companiei. Pentru cei din Romania, rezervarile se pot face telefonic sau prin contact direct la sediul agentiilor din Radauti, Gura Humorului, Falticeni, Saveni, Darabani, iar pentru cei de peste granite la agentiile din Anglia, Italia, Portugalia, Spania sau Franta. Oricare dintre aceste agentii ofera preturi accesibile, cu reduceri pentru elevi, studenti si pensionari, si de altfel, promite imbratisarea celor dragi in cel mai scurt timp posibil.

Nu departe de serviciile de transport persoane cu ajutorul autocarelor si al microbuzelor se regaseste si serviciul de transport colete, unde se pot transmite membrilor din familie colete si plicuri cu mesaje de bine si bunatati ca in Romania. In functie de gramajul acestora se preconizeaza si timpul estimat de livrare, astfel incat, pana la destinatie, acestea sa fie depozitate in locuri special amenajate. NICKTRANS dispune de sapte autocare clasificate cu doua si trei stele, cu dotari excelente de calatorie, iar singura diferenta intre acestea este observabila la prezenta cotierelor pe partea stanga, inclusiv partea dreapta a scaunelor din autocar.

Transportul international de persoane si de colete oferit de compania NICKTRANS este avantajat si de masini moderne, marcile Scania, Mercedes, Setra, care dispun de un numar de locuri cuprins intre 35 si 72 persoane per vehicul, masini dotate cu instalatie audio-video, aer conditionat, sistem de incalzire independent, bucatarie si toaleta proprie.

 

Rezervarile calatoriilor cu date determinate se fac in avans, astfel incat, in timp util sa se obtina si un cost usor redus al biletelor dus-intors. Insa, urmatorul punct pe lista inainte de a rezerva un bilet de calatorie il prezinta si planul unei calatorii. In cazul in care se opteaza pentru o calatorie de weekend, o rezervare cu cateva zile inainte nu strica, pe motiv ca cei mai multi pasageri prefera sa calatoreasca la finele saptamanii. Pentru cei care prefera linistea, lipsa aglomeratiei, atunci calatoriile in timpul saptamanii sunt mai convenabile si, de altfel, permit o mai buna actualizare a preturilor, care constituie un real avantaj al companiei NICKTRANS.

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]