Cupa Ambient la tenis de câmp

Rezultate foarte bune ale tinerilor sportivi de la Clubul Tenniselp Bistriţa

La Cluj-Napoca s-a desfăşurat, în perioada 2-8 octombrie, turneul de categoria a IV-a, organizat de Federaţia Română de Tenis de Câmp – Cupa Ambient. La această întrecere au participat un număr de aproximativ 100 de sportivi din ţară, băieţi şi fete, cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani.

O comportare deosebită au avut-o sportivii de la Clubul Tenniselp Bistriţa, antrenor Iulian Moga, fiul fostului antrenor Iulian Moga.

La categoria 16 ani – băieţi –, Dani Dumitraşcu, 14,5 ani, a avut o comportare foarte bună, câştigând locul I, învingându-l în semifinale pe Mihai Grec cu 6-3, 4-6 şi 6-4, iar în finală l-a învins pe sătmăreanul Terebeş în meciul decisiv.

La categoria 14 ani, acest sportiv a jucat în finală la dublu, făcând cuplu cu Mihai Grec. Tot la această categorie, Maximilian Horobeţ a câştigat două partide, pierzând în finală la Alex Mureşan din Cluj-Napoca.

La feminin, o comportare deosebită a avut-o sportiva Selina Pop, la categoria 16 ani, care a jucat finala cu o altă bistriţeancă – Iulia Kontra, de la acelaşi club. Aceasta a învins-o cu 6-4, 6-4.

Iulian Moga: „Mulţumesc sportivilor mei pentru comportarea deosebită, menţionând totodată că acest turneu a fost şi ultimul în aer liber din acest sezon”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5