Robert Sighiartău: Am decis să îmi depun candidatura pentru funcţia de preşedinte al PNL BN

Deputatul Robert Sighiartău şi-a anunţat candidatura la şefia filialei judeţene a PNL, într-o postare pe facebook.

„După o perioadă intensă de analiză, am decis să îmi depun candidatura pentru funcția de președinte al PNL Bistrița-Năsăud. Timp de mai bine de o jumătate de an am fost în contact cu membrii filialei, cu primarii şi liderii organizațiilor locale.

Decizia vine în urma unei consultări permanente şi a evaluării situației actuale interne a partidului. Ultimele rezultate electorale arată faptul că PNL filiala Bistrița-Nasăud are potențialul de a fi o organizație puternică. Vom avea un management politic modern și vom închega o echipă puternică care să aducă performanță în alegerile care vor veni”, a transmis deputatul Sighiartău.

Deputatul Robert Sighiartău a declarat vineri că se gândeşte foarte serios să-şi anunţe candidatura la şefia Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud, asta pentru a fi alături de cei care l-au propulsat în Parlamentul României.  În 1 aprilie a fost deschisă sesiunea de depuneri de candidaturi pentru structurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, liberalii având termen până-n 17 aprilie să-ţi arate intenţia.

„Iau în considerare, mult mai serios acum, mult mai serios, să-mi depun candidatura. Asta nu înseamnă că este 100% sigur, dar iau în serios acest lucru. PNL şi colegii mei mi-au dat încredere şi mi-au dat posibilitatea să fiu pe locul unu la Camera Deputaţilor. Am ajuns deputat în Parlamentul României cu susţinerea colegilor mei. Mă simt obligat să pun umărul la reconstrucţia PNL, filiala Bistriţa-Năsăud, şi bineînţeles să creez o echipă bazată pe competenţă”, a declarat liderul interimar al PNL BN, în cadrul unei conferinţe de presă.

Deputatul bistriţean a precizat că nu poate face diferenţe între „foşti PNL, foşti PDL”, iar membrii partidului s-au săturat de astfel de aspecte discriminatorii în partid. Potrivit acestuia, liberalii bistriţeni îşi doresc ca la nivel central pnl să aibă lider „un om de care să fie mândri”, care să îi reprezinte, iar când deschid televizorul seara, să vadă un om care „să aprindă acea scânteie de care au nevoie”.

test2

Comentarii

07/04/17 08:48
Cititor

Frate Robi, daca asa este "chemarea" dumitale... fa-o , dar chiar crezi ... ca daca Dumnezeu a pus coada la pruna si a festit-o-n verde... le poti schimba dumneata... " altfel " ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]