Robert Sighiartău (preşedinte PNL BN): Sunt convins că vom reuşi să facem o echipă bună cu Ioan Turc

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Robert Sighiartău, a anuţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că  organizaţia municipală a formaţiunii reprezintă o prioritate, atât a sa, ca lider, cât şi a întregii filiale judeţene.

         „Prima măsură care s-a impus pentru Organizaţia Municipală a fost desemnarea unui preşedinte unic. Astfel, în prima şedinţa a Biroului Permanent Judeţean, s-a decis printr-o largă majoritate desemnarea lui Ioan Turc în funcţia de preşedinte a Organizaţiei Municipale a PNL. Domnul preşedinte Turc are însărcinarea ca într-un termen foarte scurt să reîntregească echipa de la municipiu şi să vină în faţa Biroului Permanent Judeţean cu o formulă potrivită pentru alegerile parlamentare”, a declarat Robert Sighiartău.

         Potrivit acestuia, nu poate fi omis faptul că bistriţenii au avut şi au aplecare spre o administraţie de dreapta, integră, care să aibă ca nucleu interesul cetăţeanului şi nu „interesele anumitor personaje care lucrează în interes personal, cum se întâmplă acum”.

         „Am încredere în colegul meu Ioan Turc, sunt convins că împreună vom reuşi să facem o echipă bună şi să obţinem un rezultat bun la alegerile locale. În acelaşi timp, sunt încredinţat că domnul preşedinte Turc înţelege responsabilitatea pe care o are în urma asumării acestei funcţii şi că la final această responsabilitate va aduce rezultatele pe care toţi ni le dorim”, a mai spus Robert Sighiartău.

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]