Rodica Popescu – Bitănescu nu mai vine, azi, la Bistriţa. Comedia „Triunghiul femeilor”, anulată

Pe scena Palatului Culturii era programată, azi, comedia „Triunghiul femeilor”, o piesă de mare success în alte oraşe, susținută de actrițele: Ștefania Ionescu Darzeu, Giliola Motoi și Rodica Popescu – Bitănescu.
În ,,Triunghiul femeilor”, piesă scrisă și regizată de Rodica Popescu Bitănescu, trei doamne elegante și misterioase au o întâlnire enigmatică , într-un salon ciudat, la ora șapte. Nu știu unde se află, de cine sunt așteptate și care șapte, dimineaţa, sau seara. Și când se întâlnesc trei femei bănuiți ce urmează: intrigi, minciuni,adevăruri, discuții pro și contra. Trei mari actrițe ale teatrului românesc interpretează cu talent, rafinament și inteligență scenică personaje de neuitat”, se arată într-o prezentare făcută la premierea piesei de către Asociația Culturală SpectacolArt Bucureși.
Din păcate, bistriţenii nu vor vedea această piesă, deşi poate, unii şi-ar fi dorit. Reprezentanţii agenţiei spun că nu au avut unde să îşi vândă biletele, neexistând o casă de bilete sau un site al instituţiilor abilitate unde să poată fi cumpărate online. Au vândut doar 20 de bilete, cu preţuri de la 50 la 25 de lei. “Doamna Rodica Popescu Bitănescu şi noi, toţi, suntem supăraţi că nu am avut cum să ne vindem biletele, era de ajuns să avem un scăunel, nici acest lucru nu s-a putut. Am cheltuit în jur de 35 de milioane pentru proiectul din Bistriţa pe care nu îi mai recuperăm” afirmă reprezentanţii agenţiei. Pe de altă parte, pe toate afişele din oraş, era un număr de telefon unde se puteau face rezervări.
Este al doilea mare spectacol care este anulat la Bistriţa, după „Străini în noapte", cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu, din 2014. Ne lăudăm mereu că iubim teatrul, că vrem teatru în oraş. Când e vorba de bani, însă bistriţenii nu se prea înghesuie să plătească actul teatral. Poate suntem obişnuiţi să luăm biletele doar la intrare, impresarii însă nu riscă. Poate este o lecţie pentru noi.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]