Rodna: Prins de poliţie după ce a furat bani din maşini

La data de 04 septembrie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea unui furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au identificat un tânăr, de 18 ani, din Rodna, bănuit de comiterea faptei.
De asemenea, la data de 05 septembrie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un alt dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au stabilit că tânărul de 18 ani ar fi comis și această faptă.
Ambele dosare penale au fost înregistrate inițial cu autor necunoscut.
Astfel, tânărul este cercetat pentru faptul că la data de 03 septembrie a.c. ar fi sustras un portmoneu, în care se afla suma de 4100 lei, din interiorul unui autoturism parcat în curtea unui restaurant, respectiv la data de 27 august a.c., ar fi sustras o borsetă, în care se afla o sumă de bani și documente personale, din interiorul unui alt autoturism, parcat în garajul din curtea unei locuințe. Ambele furturi au fost comise pe raza orașului Năsăud.
Cercetările continuă de Poliția orașului Năsăud, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Poliția vă recomandă:
 montarea unor sisteme supraveghere video în exterior, care să înregistreze orice activitate desfăşurată în curtea casei şi a sistemelor de iluminare cu senzori de mişcare.
 de fiecare dată când părăsiţi autoturismul, nu lăsaţi la vedere obiecte de valoare care atrag interesul din partea hoţilor (genţi de voiaj, poşete, borsete, genţi tip "Diplomat", aparatură electronică etc.);
 asiguraţi-vă autoturismele prin încuierea uşilor şi a geamurilor;
 nu lăsaţi în autoturism documente, obiecte personale, sau ale autoturismului, pentru că acestea pot fi folosite de infractori;
 manifestaţi vigilenţă şi spirit civic în cazul în care aţi luat la cunoştinţă despre săvârşirea unor astfel de fapte, prin alertarea poliţiei la numărul de urgenţă 112!

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]