Rotary Club Bistrița a sărbătorit 20 de ani! Mircea Gelu Buta a primit titlul de Omul Anului

Rotary Club Bistrița a sărbătorit 20 de ani! Două decenii de implicare și multe proiecte pentru binele comun.
La această celebrare, prefectul județului, Ovidiu Victor Frenţ și-a felicitat colegii rotarieni pentru serviciul în slujba comunității și promovarea standardelor etice ridicate în toate profesiile și a apreciat implicarea și rezultatele muncii organizației bistrițene.
Ca în orice domeniu, unitatea ne face mai puternici, fiind de dorit cât mai multe acțiuni comune ale cluburilor Rotary și Lions, atunci când e nevoie cu sprijinul instituțiilor, pentru rezolvarea cât mai multor probleme și nevoi ale comunității în care trăim cu toții.
Subprefectul Ciprian Ceclan-Oprea a subliniat în discursul său, prietenia care unește rotarienii și caritatea ca modalitate de comunicare și de a face lumea mai bună.
"Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud susține rotarienii și în general ONG-urile pentru dedicația cu care reușesc să contribuie la progresul societății și la empatia față de probleme semenilor noștri. Îl felicităm și cu această ocazie pe Profesorul universitar doctor Mircea Gelu Buta care primit titlul de „Omul Anului 2017” din partea Clubului Rotary Bistriţa, al cărui prim preşedinte a fost în 1998. Societatea civilă românească are un rol și o responsabilitate la fel de importante ca și cele ale clasei politice în identificarea obiectivelor necesare progresului societății. Evident, modul de acțiune este diferit, dar ce frumos.ar fi să se intersecteze. La mulți ani Rotary Club Bistrița", spune prefectul județului, Ovidiu Victor Frenţ.
la eveniment, alături de preşedintele în exerciţiu, Florin Urâte, au fost viitorul preşedinte Ioan Platon, primarul Ovidiu Creţu, guvernatorul Emilian Sopoian, universitarii clujeni Ioan Sbîrciu şi Ioan Chirilă, subprefectul Ciprian Ceclan, managerii Ioan Pintea şi Gavril Ţărmure etc.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]