S-a ales preşedintele PSD Bistrița

La Palatul Culturii a avut loc Conferința Organizației Municipale PSD de dare de seamă și alegeri. În urma votului Cristian Niculae, viceprimarul municipiului, este preşedintele PSD Bistrița.
"Vreau să transmit un gând bun,de prietenie și respect, tuturor colegilor mei, membri ai Partidului Social Democrat ! Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost prezenți azi la Conferința Municipală a Organizației PSD Bistrița, pentru susținere și pentru că mi-ați acordat încrederea de a conduce Organizația Municipală a PSD Bistrița ! Cât timp Bunul Dumnezeu îmi va da putere și voi avea sprijinul dumneavoastră, vă asigur că vă puteți baza pe mine, că o să lupt pentru voi, pentru această organizație, pentru orașul nostru ! Sunt onorat și mândru că sunt colegul dumneavoastră, că vă reprezint și am convingerea că în bătăliile electorale din următorii ani, împreună, prin multă muncă, implicare, seriozitate, și respectându-ne promisiunile față de cetățenii orașului, vom fi câștigători ! Vă mulțumesc" este mesajul transmis de Niculae.
"Cristian Niculae a fost ales Președinte al organizației municipale PSD Bistrița! A fost o conferință cu atmosferă prietenească, dar și cu rezultate concrete pentru locuitorii municipiului Bistrița! În cadrul conferinței a fost adoptată o rezoluție prin care consilierii locali PSD alături de reprezentanții PSD în executiv vor iniția demersurile legale pentru contractarea unui credit în vederea modernizării infrastructurii rutiere a municipiului Bistrița. Vreau să îl felicit pe noul lider al organizației municipale, un om competent și în care cred! Cred că poate fi un partener foarte bun în continuarea actualelor proiecte, dar și în demararea unor noi proiecte utile pentru oameni! Felicitări Cristi, sunt și voi fi alături de tine și de echipa ta în dezvoltarea municipiului Bistrița" este mesajul transmis de preşedintele PSD BN şi al Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.
"Felicitări Cristian Niculae pentru alegerea în funcția de Președinte PSD Bistrița! De acum începe munca iar noi suntem alături" a transmis Bogdan Ivan Gruia, preşedintele TSD BN. La eveniment au participat, în prezidiu, preşedintele PSD BN şi al Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, dar şi proaspătul preşedinte al TSD Bistriţa, Adrian Solcan, primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, inspectorul şcolar general Camelia Tabără, primarul din Prundu Bârgăului-Doru Crişan, administratorul municipiului Bistriţa George Avram. În sală au fost primari, viceprimari, şefi de administraţie.
Pentru funcția de președinte a fost depusă o singură candidatură, cea a lui Crisitian Niculae.
Reamintim că Ministrul Apelor și Pădurilor, deputatul Doina Pană, vicepreședinte PSD la nivel național, și-a dat demisia din funcția de lider al Organizației Municipale PSD Bistrița, președinte interimar fiind votat viceprimarul Cristian Niculae.

Comentarii

03/09/17 10:58
Cititor

Au fost invitati sa participe la "licitatie"... doar "acolitii si simpatizantii " care sa faca in asa fel, incat sa "iasa cine trebuie " . Foarte multi membrii cu functii in organizatiile de patid ( componente )... nici n-au fost invitati ... macar .

20/06/18 02:12
Statu Palma Bar...

... de mafioti, puscati toti ca niste cani,... tradatori de neam si de tara. Contextu e altu ca oameni de bine ca voi am cunoscut si in alte vremuri. Glontu' va paste pe toti!
N.R. De data asta v-am lasat comentariul fara cuvintele vulgare. Data viitoare nu ne mai chinuim noi sa va stergem injuriile. Fiti decenti in exprimari. Site-ul e citit si de copii, nu e unul doar pentru adulti. Si apoi semnati-va daca aveti un asemenea limbaj colorat. Ori iti asumi, ori nu...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5