S-a aruncat în râul Bistriţa, de frica jandarmilor

Un bărbat a fost scos de jandarmi în această dimineaţă din apele râului Bistriţa în zona Podului de lângă Dealul Jelnei.
În jurul orei 7.00, jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa aflaţi într-o acţiune de punere în aplicare a unor mandate de aducere, au intervenit pentru salvarea unui tânăr care a sărit în apă de pe podul de lângă Dealul Jelnei.
În momentul în care maşina Jandarmeriei trecea pe podul pe care se aflau doi bărbaţi, unul dintre aceştia a rupt-o la fugă, a urcat pe marginea podului şi s-a aruncat în apă. Imediat jandarmii au intervenit pentru salvarea bărbatului, temperaturile de afară şi implicit temperatura apei fiind un real pericol pentru sănătatea acestuia. La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă SMURD, deoarece tânărul avea nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.
Având în vedere gestul bărbatului, patrula de Jandarmerie a efectuat cercetările specifice iar în urma discuţiilor purtate, jandarmii au aflat că cei doi provocaseră un scandal într-un local cu program Non-Stop de pe strada Constantin Roman Vivu, din municipiul Bistriţa şi fugiseră de la faţa locului.
În funcţie de concluziile ce vor rezulta din discuţiile cu barmanul şi administratorul localului, cei doi vor fi sancţionaţi de jandarmi, conform prevederilor legale în vigoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5