Să Biru(im)!

Răzvan Cîtu, vicepreşedinte DC- Forţa Civică BN

Guvernarea usl-isto- socialistă aduce încă o măsură pentru îngenuncherea întreprinzătorilor privaţi.

În condiţiile în care falimentele şi reorganizările judiciare sunt la ordinea zilei, rămân tot mai puţini cei care supravieţuiesc în economia reală. Tocmai pe o parte dintre aceştia îi vizează Legea 185/ 2013 care, începând cu data de 25.03.2014, în Bistriţa, îi va sancţiona pe cei care nu se conformează.

Spre exemplificare, analizăm localurile publice. Acestea, pentru micul sticker transparent lipit pe geam, vor trebui să plătească încă o taxă de publicitate! Clienţii vor trebui să intre în local şi să întrebe dacă beneficiază de internet wi-fi. Vor bate din poartă-n poarta ca să afle, acolo unde patronii care refuză să plătească taxa, nu vor afişa stick-erele pe geamuri.

Situaţia următoare va fi şi cea mai întâlnită. Din dorinţa de a facilita alegerea clienţilor, patronii vor lăsa „publicitatea” (Legea 185/ 2013, art. 3, lit. O) la vedere.
„Voi pune parolă pentru internetul wi-fi şi am să taxez clienţii cu 1 leu la rândul meu, dacă vor să beneficieze. Le voi spune clienţilor că este taxa usl-istă. Am consultat un avocat care mi-a spus că sunt temeiuri legale pentru a refuza această taxă”, spune TB, patronul unui local din centrul Bistriţei.

În cele din urmă, tot noi, cetăţenii, plătim. Să-i urăm „Bun venit!” noului bir şi să ne împrietenim cu el cât mai repede, ca să nu se simtă stingher printre celelalte zeci care ne fac viaţa grea... sau luptăm împotriva guvernării useliste?

...........
Citiţi ediţia print

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]