Saber Guardian 2019. Sublocotenent Petruța Ungurășan: Acest exercițiu este o experiență unică!

Ziua de 10 iunie a însemnat startul exercițiilor de antrenament în teren la #SaberGuardian2019În cadrul exercițiului, Compania Sprijin Luptă din Batalionul 811 Infanterie ”Dej” are misiunea de ”a asigura sprijinul prin foc pentru subunitățile de manevră”, după cum ne spune comandantul subunității, locotenentul Cristian Salac.

De la alegerea și recunoașterea pozițiilor de tragere, până la executarea misiunilor de foc, artileriștii dejeni au executat toți pașii necesari pentru îndeplinirea cu succes a obiectivelor stabilite.

La scurt timp după ocuparea poziției de tragere și începerea execițiului, se aude comanda ”Trage Secția 1...”. Este comanda dată de comandantul Secției 1 Tragere, sublocotenent Petruța Ungurășan.

Petruța a ieșit acum câteva luni de pe băncile Școlii de Aplicație pentru Unități Spijin de Luptă ”Eremia Grigorescu” din Sibiu, iar Execițiul Multinațional Saber Guardian 19 este cea mai importantă activitate la care a participat.

”Consider că acest exercițiu este o experiență unică care mă va ajuta foarte mult pe viitor, din care pot să învăț numeroase lucruri și unde pot să aplic toate cunoștiințele teoretice pe care le-am asimilat în şcoala de aplicație și academie” ne povestește tânărul ofițer.

 

OFIŢER CU INFORMAREA ŞI RELAŢIILE PUBLICE AL BRIGĂZII 81 MECANIZATĂ

        „General GRIGORE BĂLAN”

 Locotenent Andreea-Maria MUREŞAN

 

 
Cu respect,


 OFIŢER CU INFORMAREA ŞI RELAŢIILE PUBLICE AL BRIGĂZII 81 MECANIZATĂ
        „General GRIGORE BĂLAN”

 Locotenent

       Andreea-Maria MUREŞAN
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]