Săgeata Dumbrăviţa, singura echipă din ligile judeţene care are propriul site

Fanii echipei Săgeata Dumbrăviţa pot să-şi ia mai multe informaţii accesând site-ul echipei – www.sageatadumbravita.to -  care a fost lansat în mediul online, zilele acestea. Este singura echipă din ligile judeţene care are un site,  de pe care cei interesaţi pot afla mai multe date despre echipă, jucători, dar şi statistici şi rezultate din ultimele patru sezoane competiţionale, de la înfiinţarea echipei. Site-ul a fost realizat de vicepreşedintele Vasile Mizgan, de altfel şi atacant al formaţiei.       

         Săgeata Dumbrăviţa este pe locul 2 în Liga a V-a, cu 37 puncte, la egalitate cu Unirea Bozieş, dar care are un meci restanţă.

         În prezent, se lucrează din greu la terenul de fotbal de acasă, pentru că echipa joacă la Beclean, însă lucrurile merg încet și din cauza vremii, dar și a neimplicării tinerilor din Dumbrăvița. În perioada următoare va fi semănat gazonul, iar terenul va fi împrejmuit, finanţarea fiind asigurată în urma direcţionării de către prietenii echipei, în ultimii 2 ani, a 2% din impozitul pe venit.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5