Salubritatea județului Bistrița-Năsăud este la pământ! Află cine spune acest lucru?

Este una din declarațiile făcute astăzi la sediul Partidului Verde. Cel carer a făcut-o este secretarul PVE Bistrița-Năsăud, Ștefan Ambruș. Potrivit lui Ambruș, cei de la Supercom urmăresc doar profitul, ceea ce ar dăuna activității de colectare și transport.

,,Profiturile 3 miloane de euro pe an ale firmelor de salubritate, printre care și Supercom nu se pot face dacă îți faci meseria așa cum trebuie, așa cum scrie în caietul de sarcini. Eventual faci colectarea deșeurilor neselectiv și duci gunoiul  la câțiva kilometri de Bistrița. În statutul societății în cauză scrie că scopul activității este profitul. Deci, nici pe departe să facă curat în Bistrița. În aceste condiții, scopul este unul corupt, deoarece , nu doar Supercom, ci toate firmele de acest gen  vor lucra pentru a-și atinge scopul, în speță profitul. Convingerea mea este că salubritatea în Bistrița, dar și în județ, ar trebui făcută de către entități care nu urmăresc în special profit“ a susține Ștefan Anbruș.

Ambruș a mai susținut că Supercom nu se implică în protecția mediului și nu ține cont de sănătatea oamenilor.

.

Comentarii

09/02/18 12:39
Comentator

Stimabililor, da... unde ati vazut Dvs ca o societate lucrativa, sa aiba alt scop decat profitul afacerii , care sa fie cat mai mare si mai rentabil ? Haideti si fiti seriosi si daca vreti "curatenie" si nu doar profit, atunci infiintzati o societate subordonata primariilor locale, care sa faca acest lucru, pe seama si din banii publici si sa nu conteze si sa nu se urmareasca absolut nici un ... " profit " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]