Sâmbătă, ora 12: Nu rata primul meci de acasă al CSM Bistriţa!

Sâmbătă, de la ora 12.00, sunteţi aşteptaţi în număr cât mai mare în Sala Polivalentă să le susțineți pe handbalistele noastre, în partida din etapa a 3-a a Ligii Florilor, cu HCM Râmnicu Vâlcea.
E prima ocazie să le vedeți oficial ”la lucru” pe jucătoarele pe care CSM Bistrița se bazează în sezonul competițional 2017-2018. 

Tichetele de acces în sală se pot achiziționa de la casa de bilete deschisa în incinta CSM (Parcul municipal, în spatele terenurilor de tenis), vineri, în intervalul 17.00 - 19.30, şi sâmbătă, între 10.00 -11.00. Prețul unui bilet este de 10 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază 50% reducere la achiziționarea biletelor, pe baza documentelor justificative.

Joi după-amiaza, handbalistele Nicoleta Dincă și Almudena Rodriguez s-au întâlnit cu suporterii, veniți să își achiziționeze bilete.

În primele două etape, CSM Bistriţa a reuşit o victorie, cu HC Dănărea  Brăila, 30-31, şi a pierdut, 25-19, cu SCM Craiova. HCM Râmnicu Vâlcea nu a acumulat niciun punct, pierzând cu Braşov şi Craiova. 

Partida va fi arbitrată de D. Florescu (AG) / A. Stoia (B), iar observator FRH este V. Ciucan (B).

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]