Sancţiuni aplicate de poliţişti pentru nerespectarea carantinei! O femeie din Bistriţa şi o familie de pakistanezi nu au fost găsiţi acasă!

Inspectoratul de Poliție Județean informează că ieri, 1 septembrie, au fost înregistrate două sancțiuni pentru nerespectarea carantinei.
 
În primul caz, lucrătorii Poliției Locale Bistrița au constat faptul că o femeie de 57 de ani, întoarsă din Spania, nu a respectat obligațiile impuse. Femeia nu a fost găsită în Bistrița, la adresa la care a declarat că va rămâne în carantină, ulterior, la solicitarea polițiștilor, aceasta s-a întors la domiciliu. Femeia a fost sancționată contravențional, conform Legii 55/2020 cu amendă în cuantum de 3.000 de lei.
 
În al doilea caz, doi soți de 30 de ani și copiii lor minori, toți cetățeni ( pakistanezi) cu rezidență în Spania, au fost verificați ieri la adresa unde au declarat că vor rămâne în carantină, însă nu au fost găsiți. La solicitarea polițiștilor, aceștia s-au întors la adresa declarată, iar față de adulți a fost dispusă măsura sancționării, conform Legii 55/2020, cu avertisment. Polițiștii le-au explicat încă o dată prevederile Legii 55/2020 și faptul că este extrem de important ca, pentru prevenirea și limitarea infectării cu Sars-Cov-2, să respecte obligațiile impuse.
 
 Pentru evitarea creșterii numărului de infectări, pentru protejarea dumneavoastră și a celor dragi, vă rugăm să respectați cu strictețe prevederile legale în vigoare! 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5