Sânmihaiu de Câmpie are încă 12 kilometri de drumuri agricole modernizate. Preşedintele Moldovan: Vom moderniza tronsonul de drum judeţean spre Visuia

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, alături de primarul Lechinţei, Romeo Florian, au fost alături de primarul Ioan Mate, din Sânmihaiu de Câmpie, la recepţia lucrărilor de modernizare a unor drumuri agricole. Este vorba de o investiţie derulată prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

„Comuna Sânmihaiu de Câmpie are încă 12.5 km de drumuri agricole, modernizate din fonduri europene. După ce Consiliul Judetean a investit 4 milioane de euro în drumul județean Archiud-Sânmihaiu de Câmpie, vom moderniza și DJ 162 Sânmihaiu de Câmpie-Visuia (10,1 km), cu 6.7 milioane de euro. Pentru acest proiect avem finanțare și am început deja procedura de achiziție publica. Felicitări domnului primar Ioan Mate pentru acest proiect și pentru parteneriatul administrativ care l-am dezvoltat în ultimii ani”, a transmis preşedintele Moldovan.

 

                                     

Comentarii

11/09/19 14:18
Dan

Nu-i prima dată când politicienii mediocrii comit asasinarea limbii române! Nu știu sensul cuvintelor uzuale, cacofonia este la ea acasă! Ca să nu mai vorbim de greselile gramaticale de tipul celei din fraza lui Radu Moldovan: „Felicitări Domnului Primar Ioan Mate pentru acest proiect și pentru parteneriatul administrativ care l-am dezvoltat în ultimii ani!” („care”, in loc de „pe care”).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5