Şapte posturi scoase la concurs de Poliţia bistriţeană!

Da, ai citit bine. Astfel, în această perioadă, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud scoate la concurs 7 posturi de polițiști și personal contractual ( 6 posturi de polițiști, din care unul reîncadrare ca polițist și un post de personal contractual).

         „Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni  pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.

Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute  vorbesc de la sine.

De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește –te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană”, este mesajul transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Astfel,  din sursă externă IPJ B-N organizează concurs pentru un post de referent la Secretariat, Documente clasificate şi arhivă la Poliţia Năsăud, pentru funcţia de agent  la Serviciul Logistic, pentru funcţia de agent la Serviciul Comunicaţii şi Informatică, pentru un post de ofiţer de poliţie la Serviciul ordine Publică – Combaterea Delictelor Silvice, un post de ofiţer la Serviciul Resurse Umane şi un post de ofiţer la Serviciul Criminalistic - psiholog în expertize şi constatări tehnico-ştiinţifice. De asemenea, prin reîncadrare se doreşte ocuparea unui post de ofiţer principal la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Bistriţa.

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]