La mulţi ani, cu sănătate!

Sărbătoarea cuplurilor familiale din municipiu

În ambianţa primitoare a Restaurantului „Flamingo” din municipiu, duminică, începând cu ora 14.00, s-a desfăşurat Sărbătoarea „cuplurilor longevive”. Manifestare tradiţională, aflată la cea de a VII-a ediţie. Întâlnirea aceasta cu vârstnicii care se bucură, iată, şi de un astfel de eveniment – longevitatea cuplurilor, numărând 50 şi peste 50 de ani, unii la 60 de ani de viaţă împreună, soţ şi soţie – este o sărbătoare a familiei, a recunoştinţei faţă de cei care ne-au dat viaţă, ne-au crescut – a arătat în cuvântul adresat sărbătoriţilor primarul municipiului, Ovidiu Creţu.

Deschiderea manifestării a fost un cu frumoasa urare „La mulţi ani, cu sănătate…”, în acordurile muzicii. Şi cu paharele pline. Aşa cum e datina, la români, când sărbătoresc evenimente importante din viaţă. Şi duminică, la „Flamingo”, s-a petrecut un astfel de eveniment.

Celor 60 de cupluri înscrise pentru acest eveniment, li s-au acordat diplome şi câte un premiu, înmânate de către primar… Cu felicitări şi îmbrăţişări emoţionante.

Ansamblul „Cununa de pe Someş” a oferit bistriţenilor sărbătoriţi, peste 200 de persoane, un program artistic adecvat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5