Șase cadouri pentru el care îl vor surprinde plăcut

Se apropie ziua de naștere a partenerului tău? Un astfel de eveniment îți poate aduce o mulțime de emoții, mai ales dacă nu știi ce cadou să alegi pentru jumătatea ta. Tocmai de aceea te vom ajuta să transformi această provocare într-o misiune mult mai ușoară, așa că iată câteva sugestii de cadouri care te-ar putea inspira.

Accesorii pentru birou

Partenerul tău își petrece o mare parte din timp la birou? Atunci îl poți surprinde cu un cadou care să îi aducă aminte de tine în fiecare moment al zilei, chiar și atunci când lucrează. Orientează-te către un cadou care să îi fie de ajutor la birou, cum ar fi o veioză cu design deosebit. De asemenea, poți opta pentru un stilou elegant, pe care să îl poată folosi atunci când semnează documente. Iar o altă opțiune ar putea fi o agendă cu copertă din piele, pe care să o folosească zi de zi pentru a-și nota toate întâlnirile importante.

Un rucsac pentru drumeții

Dacă ai un partener pasionat de drumeții și de ieșirile în natură, atunci îi poți oferi în dar un rucsac special, pe care să îl ia cu el de fiecare dată când plănuiește o astfel de excursie. Alege un rucsac practic și încăpător, cu mai multe compartimente, unde să poată fi depozitate tot felul de accesorii necesare pentru drumeții. Încearcă să optezi pentru un rucsac cu o culoare neutră, cum ar fi negru, crem, gri sau kaki, pe care să-l poată asorta ușor cu alte piese din garderobă.

Kit multifuncțional cu unelte

Mulți bărbați sunt pasionați de întreținerea și repararea obiectelor din casă, sau de construirea anumitor instalații care să le facă viața mai ușoară. Dacă și partenerul tău are aceeași energie și preferă să își petreacă timpul liber reparând diverse lucruri, atunci îl poți surprinde cu un kit multifuncțional cu unelte, pe care să îl poată lua oriunde. În acest fel îi vei demonstra că îi susții hobby-urile și că te bucuri să vezi cât de implicat este în întreținerea casei.

Un parfum

Dacă vrei să îi arăți cât de mult îl apreciezi, îi poți oferi în dar iubitului tău un parfum original pentru bărbați. Încearcă să afli care sunt gusturile sale în materie de parfumuri și orientează-te către un model de parfum potrivit personalității sale. Există bărbați care preferă parfumurile sport, foarte fresh, însă există și bărbați care preferă parfumurile discrete. De asemenea, te poți orienta și către un parfum statement, cu note puternice,  ideal pentru lunile reci ale anului.

Un espressor de cafea

Ai un iubit care adoră cafeaua în orice moment al zilei? Atunci știi deja de cadou îi poți oferi! Caută un espressor modern de cafea, cu funcții multiple, pe care partenerul tău să îl poată folosi ori de câte ori dorește să savureze o cafea simplă, un capuccino sau un café latte. Încearcă să alegi un model potrivit cu designul bucătăriei sale, astfel încât acest cadou să se integreze perfect în peisaj.

Un city break

Un cadou de care vă puteți bucura amândoi poate fi o idee minunată, mai ales dacă sunteți două persoane pasionate de călătorii. Alege o destinație, caută biletele de avion și o cazare potrivită și organizează un citybreak rapid. Însă, înainte de a plănui totul, ar trebui să te asiguri că partenerul tău este disponibil să călătorească în perioada în care vei organiza mini-vacanța în doi.

Așadar, atunci când alegi un cadou pentru partenerul tău ar trebui să te gândești la nevoile sale, la hobby-urile și pasiunile lui, dar și la personalitatea sa. De multe ori, bărbații apreciază mai mult cadourile practice, așa că poți opta pentru un obiect pe care să îl folosească zi de zi și care să îi amintească de tine.

 

FOTO: https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-holding-black-tote-bag-1040823/

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5