Şase Premii I pentru Primăria Bistriţa. Ovidiu Creţu: Aceste premii reprezintă o răsplată a muncii depuse în ultimii ani

*Marele premiu: Reabilitarea şi modernizarea Parcului Municipal

Primăria Bistriţa a câştigat premiul întâi la toate cele şase secţiuni ale competiţiei desfăşurate în cadrul Zilelor REGIO Transilvania de Nord 2014, ne-au anunţat reprezentanţii administraţiei locale.

Zilele REGIO Transilvania de Nord reprezintă un eveniment amplu destinat promovării REGIO –Programului Operaţional Regional către publicul larg, organizat de Agenţia de Dezvoltare Regionala Nord – Vest. Evenimentul este organizat sub auspiciile Ministerului Dezvoltării Locale şi Administraţiei Publice, Guvernului României şi Fondului European pentru Dezvoltare Regională

Competiţia din acest an s-a desfăşurat în perioada 2 aprilie – 10 mai 2014, adresându-se beneficiarilor REGIO – POR 2007–2013, fiecare beneficiar având posibilitatea de a promova în cadrul acestui concurs unul sau mai multe proiecte, în cadrul celor 6 categorii.

Festivitatea de premiere s-a desfăşurat marţi, 13 mai, în Cluj-Napoca.
Primăria Bistriţa a obţinut premiul I la toate categoriile precum şi Marele premiu – „Cel mai REGIO proiect din Transilvania de Nord”:
„Cel mai Regio proiect”: Premiul I – „Reabilitarea şi modernizarea Parcului Municipal Bistriţa”
„Dezvoltare urbană”: Premiul I – pentru proiectul „Regenerare urbană a centrului istoric Bistriţa, Axa turistică 1, 2, 3”,.
„Infrastructură de transport”: Premiul I – „Reabilitarea şi modernizarea străzii Sigmirului”
„Infrastructură socială”: Premiul I – „Consolidarea şi modernizarea Corp A (clădirea veche), C.N. Andrei Mureşanu”,
„Afaceri”: Premiul I – „Parc Industrial Bistriţa Sud”
„Turism”: Premiul I – „Promovarea turistică a Cetăţii Medievale Bistriţa”.

Aflat la eveniment, Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu a apreciat că: „Anul acesta, a fost un concurs pentru cei care au câştigat proiecte cu finanţare europeană, finalizate sau în curs de finalizare. Am depus proiecte la toate cele şase secţiuni iar voturile exprimate ne-au clasat primii la toate categoriile. Aceste premii reprezintă o răsplată a muncii depuse în ultimii ani dar şi o dovadă a faptului că de la acest nivel comunicarea către populaţie s-a făcut mai bine decât în alte părţi şi că cetăţenii municipiului Bistriţa sunt interesaţi de proiectele pe care le realizăm cu fonduri europene”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]