O nouă unitate de elită, cu utilaje de ultimă generaţie

S.C. „CRYSTAL ŞUN” SRL oferă servicii profesioniste de echilibrare, vulcanizare roţi, spălătorie auto, cauciucuri noi şi second

O nouă unitate de prestări servicii a apărut în Bistriţa şi oferă, pentru conducătorii auto, cele mai performante şi ireproşabile servicii de ECHILIBRARE ROŢI AUTO, VULCANIZARE, SPĂLĂTORIE AUTO ŞI VÂNZĂRI ANVELOPE NOI ŞI SECOND HAND, având un personal amabil, prompt şi profesionist, care se ghidează după dicţionarul „Clientul nostru, stăpânul nostru” şi execută orice operaţie impecabil, de o calitate deosebită.

Toate aceste noutăţi se derulează şi se găsesc pe strada ZEFIRULUI, NR. 9A (la fostul „SERVMOTOR”), menţionând că unitatea este dotată cu cele mai PERFORMANTE UTILAJE NOI, DE ULTIMĂ GENERAŢIE, DE PRODUCŢIE GERMANĂ MARCA „TWIN BUSCH” EQUIPMENT şi practică preţuri accesibile pentru serviciile oferite, având şi un elevator hidraulic.

Vă puteţi convinge de calitatea şi promptitudinea serviciilor în zilele de program: Luni-Vineri 9.00-18.00, iar sâmbătă 9.00-17.00.

Pentru informaţii, detalii, programări, comenzi sunaţi la telefonul 0747.585503.

Important pentru clienţi – unitatea practică cele mai bune preţuri la anvelope second hand, începând de la 40 lei pentru un cauciuc.

Nu uitaţi şi nu rataţi ocazia unică de a vă echipa şi curăţa autoturismul, la cele mai înalte pretenţii, într-un timp scurt, ca să circulaţi în siguranţă.

Felicităm managerul societăţii – DANI – pentru ce a realizat şi personalul pentru serviciile prestate.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]