Scandal la Târgul Mare al Bistriţei. În loc să se distreze, s-au luat la bătaie

În perioada 21-23 august, a fost organizat Târgul Mare al Bistriţei, iar jandarmii s-au aflat în mijlocul cetăţenilor pentru a asigura liniştea publică.

Cu toate că activităţile dedicate publicului larg au fost organizate în mai multe locaţii, problemele s-au ivit în cartierul Viişoara, în Heidenfield.
Un conflict mai vechi a dus la provocarea unui scandal care s-a amplificat cu loviri şi violenţe între mai mulţi bărbaţi, ne informează mr. Georgeta Câşvan, Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ BN.

"Astfel, doi fraţi L. S. de 20 de ani şi L. D. de 33 de ani, ambii din localitatea Recea Cristur, jud. Cluj, pe fondul unui conflict mai vechi au fost agresaţi verbal de către C.C. de 35 de ani, din aceeaşi localitate, iar până la izbucnirea unui scandal care a culminat cu loviri între cei trei, nu a mai fost decât un pas. Jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, au intervenit imediat pentru aplanarea conflictului, iar pe numele celor doi fraţi au fost întocmite actele de constatare şi sesizare pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe, acte care vor fi înaintate I.P.J. B.-N. pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, pentru provocare şi participare la scandal, C.C. de 35 de ani a fost sancţionat de jandarmi cu 400 de lei amendă.
De asemenea, pe parcursul celor trei zile de distracţie, tot în zona Heidenfield jandarmii au constatat şi aplicat încă trei sancţiuni în valoare de 400 de lei, pentru provocare şi participare la scandal, respectiv adresarea de injurii şi cuvinte jignitoare”, se precizează în buletinul de presă emis de Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]