Schi fond şi biatlon, mişcare şi voie bună, în festival, la Piatra Fântânele

În acest sfârșit de săptămână, sute de iubitori ai sporturilor de iarnă şi-au dat întâlnire la cea de-a VI-a ediție a „Festivalului de schi fond și biatlon”, pe Pășunea Rusu de la Piatra Fântânele. Manifestarea sportivă a cuprins concursuri de schi fond, sanie, dar participanţii s-au putut bucura de momente plăcute în aer curat și cu o priveliște minunată.

În competiţie au participat sportivi de la CSS Gheorghieni, CSS Vatra Dornei, CSS Baia Sprie, CSS Bistriţa şi CSM Bistriţa. "Mulţumesc tutiror celor care ne-au sprijinit în organizarea acestui eveniment competiţional, dar şi d epromovare a sporturilor de iarnă şi a unui stul de viaţă sănătos", ne-a declarat antrenorul Rodica Drăguş de la CSS/CSM Bistriţa. 

„Pe lângă mișcare, voie bună și jocuri de iarnă, participanții au avut parte și de o demonstrație militar-aplicativă, care a pus în valoare tehnica de luptă și capacitatea de mobilizare a militarilor din Brigada 81 Mecanizată "General Grigore Bălan".

Ne bucurăm că în județul nostru au loc din ce în ce mai multe evenimente inedite, iar cetățenii se pot bucura la ei acasă de acestea”, a punctat subprefectul Ciprian Ceclan.

Organizatori ai evenimentului au fost Clubul Sportiv Municipal Bistrița, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud, Liceul cu Program Sportiv și Tăşuleasa Social – sprijinită de Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud, ISU Bistrița - Năsăud, Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud și Primăriile din Prundu Bârgăului, Tiha Bârgăului și Bistrița Bârgăului.

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]