Şcoala de Arte Bistriţa şi-a prezentat talentele

Într-o activitate deosebită, organizată de CJ BN, CJC BN şi Şcoala de Arte Bistriţa, a avut loc la Centrul Multicultural Sinagoga Bistriţa, un frumos şi atractiv spectacol artistic prezentat de cursanţii cunoscutei şi apreciatei Şcoli de Arte Bistriţa, condusă cu profesionalism de către titrata şi apreciata prof. Rozalia Fucă Tomescu, una dintre cele mai longevive directoare din ţară în acest domeniu.
Astfel, elevii Şcolii de Arte Bistriţa au excelat în faţa unei numeroase asistenţe, care a umplut sala până la refuz şi au apreciat evoluţia artiştilor în devenire cu ropote de aplauze, la scenă deschisă.
Acest eveniment a fost prilejuit de încheierea semestrului I al anului şcolar 2015-2016, la care şi-au dat concursul elevi ai Şcolii de Arte Bistriţa, îndrumaţi, instruiţi şi şlefuiţi artistic de către profesori consacraţi şi recunoscuţi în domeniu.
Au impresionat publicul, părinţii, fraţii, surorile, bunicii, colegii, susţinătorii etc., cursanţii din clasele de canto, orgă, pian, acordeon, chitară, balet, dans modern, actorie şi inclusiv artă foto, care şi-au etalat calităţile şi deprinderile artistice formate într-un ciclu de pregătire, cu perspectiva de a ajunge mari artişti pe scenele din ţară şi lume.
Am remarcat valori la toate clasele, cu talent înnăscut, care trebuie şlefuit.
A fost o zi de mare sensibilitate sufletească şi de încântare a auzului şi văzului.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]