“ȘCOALA PĂRINȚILOR”, ÎN PREMIERĂ LA RETEAG

Părinții elevilor din clasele V-VIII de la Școala Gimnazială “Ion Pop Reteganul”, Reteag au participat la prima activitate dintr-un proiect educațional care vizează consilierea acestora cu scopul de a-i motiva să acorde o mai mare atenție educației propriilor copii.
Activitatea a fost condusă de prof. consilier școlar Tomșa Claudia care în prima parte a vorbit despre rolul său în unitatea de învățământ. Părinților le-au fost oferite explicații despre felul în care îi poate ajuta consilierul școlar, precum și despre primele semne care ar trebui să îi facă pe părinți să apeleze la ajutorul acestuia.
În a doua parte a activității accentul a fost pus pe importanța colaborării școală - familie, părinții fiind sfătuiți să păstreze permanent legătura cu cadrele didactice pentru a se îmbunătății astfel situația la învățătură a elevilor.
Deși au participat în premieră la o astfel de activitate, ei au fost receptivi și au înțeles scopul acestor întâlniri, iar la final și-au manifestat dorința de a participa și pe viitor.
Reușita și bunul mers al activității s-a datorat implicării în foarte mare măsură a domnului director al Școlii Gimnaziale “Ion Pop Reteganul”, Reteag , prof. Vaida Liviu și nu în ultimul rând a diriginților claselor V-VIII (Șimon Mărioara, Rus Teodor, Mikloș Margareta, Bocșa Ovidiu, Năstuța Ana, Râpan Aurel).

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]